- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 33
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.401
haddini aşma konusunda seni tek geçerim. akıl sağlığın yerinde değil diye düşünmeye başladım seni olduğun gb kabul etmek için..seviyene inemicem daha fazla kusura bakma bak ev hanımıymışsın zaten otur evde örgünü falan ör şikayet edildin zaten ben üstüme düşeni yaptım
iki üyede bana sürekli sataşıyor ben arifayla tartıştım konu kapandı spring isimli sürekli bu konuda beni rahatsız ediyor tek kişiyle olan tartışmamı herkesle tartışmışım gibi hakkımda yalan yanlış yorumlarda bulunuyorHanımlar konu daha fazla uzamasın.
sizin çok yerinizde maşallahınız var çirkinleşme haddini bil nazperverhaddini aşma konusunda seni tek geçerim. akıl sağlığın yerinde değil diye düşünmeye başladım seni olduğun gb kabul etmek için..
yooo hiç öyle bir derdim yokforumdan ban yememek için mi yapıyorsun acaba bu ayakları. Hani dalga geçtiğini anlıyoruz da yani. Salak değil kimse bence artık boş konuşmayı bırak da. Forumun huzuru yeterince kaçtı zaten. Bu kadar yeterli. Arkadaşlarım sizde boşverin artık laftan anlamıyor işte.
ilk okul çocuğu gibiiki üyede bana sürekli sataşıyor ben arifayla tartıştım konu kapandı spring isimli sürekli bu konuda beni rahatsız ediyor tek kişiyle olan tartışmamı herkesle tartışmışım gibi hakkımda yalan yanlış yorumlarda bulunuyor
doğru tespit çok şükür yerindesizin çok yerinizde maşallahınız var çirkinleşme haddini bil nazperver
buralardan hiç öyle görünmüyor da. Neyse.yooo hiç öyle bir derdim yok
senden öğrendim 1 aydır ağlıyorsun ya forum niye böyle diyeilk okul çocuğu gibi
bana hiç de öyle gelmedidoğru tespit çok şükür yerinde
Öyle olsa keşke , prensescim sen neden hatirlamiyorsun insanlarla olan takismalarini biliyor musun? Kiminle takistiysan karşı taraf olanlar hep konu uzamasin hepimiz anneyiz ,evladlarimiz icin burdayız ,üzülmeyelim mantigiyla baktıkları icin.iki üyede bana sürekli sataşıyor ben arifayla tartıştım konu kapandı spring isimli sürekli bu konuda beni rahatsız ediyor tek kişiyle olan tartışmamı herkesle tartışmışım gibi hakkımda yalan yanlış yorumlarda bulunuyor
sadece iki kişi arasındaki gerginliğin bizi germediğini anlayamadın hala sen sadece bi kişiye sataşmadın burda. Arkadaşlarım söyledi o kadar.iki kişi arasında yaşanan gerginlik sizi niye geriyor ben onu anlamadım 1 aydır
doğru tespit çok şükür yerinde
uuu çok korktum[/QUO
korkma tatlım korkma
önceden de yazdım geçmişte hemen hemen herkesle atışmışsın. yani gösterin özür dileyeceğim diyorsan bilg dan girip tek tek ters cevaplarından alıntı yapacaklar. ama sen bu öneriyi duymazdan geliyorsun.bana hiç de öyle gelmedi
ben sana anne değilsin mi dedim lütfen uydurma sana ne demişim benÖyle olsa keşke , prensescim sen neden hatirlamiyorsun insanlarla olan takismalarini biliyor musun? Kiminle takistiysan karşı taraf olanlar hep konu uzamasin hepimiz anneyiz ,evladlarimiz icin burdayız ,üzülmeyelim mantigiyla baktıkları icin.
Bana karşı olan uslubunu hatirliyor musun peki?
Buraya yazanların hepsi ANNE . Bir tek sen ANNE değilsin , yorum yazarken bunu hep aklında tutarak yaz buraya..
Rica ediyorum artik konuyu uzatma , konu arifa degil çünkü, konu senin 'bizim buraya evlatlarimiz icin yaptıklarımizi yazdığımizda senin gelip bizi ters bir dille eleştirmende'.
Yöneticilerden tek ricam prenses üyemizin mesajlarını incelemeleri, zaten her sey ortada , tartışmaya gerek bile yok...
Prenses lütfen hakaret etme..sizin çok yerinizde maşallahınız var çirkinleşme haddini bil nazperver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?