2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
nazperver arifa ve ejok dışında kimseyle tartışmadım göster peki bekliyorum ben

sen , "siz" diye hitab etmeyi hak etmiyosun esasında..
hatta muhattab alıp cevap vermeyi bile hak etmiyosun da işte insanların sinirlerini zıplattığın için burda cevap hakkı doğuyor..
çirkinleşmek demişken, sana söylenecek öyle kelimeler var ki aslında, susuyorum, sana değil kendime yakıştıramadığımdan..
yazık ki bir annesin. yazık ki bir öğretmensin..
senin elinden çıkacak çocukları benim evladımla karşılaştırmasın Rabbim.. hoş orda da belli olur kimin yetiştirdiği...

nazperver arifa ve ejok dışında kimseyle tartışmadım göster peki bekliyorum ben

bak iki mesajında nasıl kendinle çelişmişsin...

Arifa, ben, pofuduk, sırrıeyvan, ejjok, nazperver vs...
şimdi bir yeni üye de yazmış ama bana sallamaktan onu görmemişsin heralde..
hepimiz hatalıyız ama bir tek sen doğrusun öyle mi ?

sana da söylenecek çok kelime var spring ben de susuyorum malesef seviyene inmek istemediğim için inşallah senin çocuğunu da ben yetiştirirrim muhattap alınacak insan değilsin

sana da söylenecek çok kelime var spring ben de susuyorum malesef seviyene inmek istemediğim için inşallah senin çocuğunu da ben yetiştirirrim muhattap alınacak insan değilsin
bi yerden inmek için önce oraya çıkmak gerekir.
sen benim seviyeme çıktın mı ki ineceksin ?
hadsiz !!!

seviyeni çpk güzel belli ettin sen muhattap alınacak insan değilsin de işte aynen sinirlerimi zıplatıyorsun o yüzden sana cevap vermek zorunda kalıyoryum malesef

sadece arifayla tartıştım ben anladınız mı o da cahil dediği için yok ben anlatamıyorum ya
evet sen öteki annelerimizle tartışmadın zaten :)
sende burayı anlayamıyorsun , çünkü konu uzamasın diye sana cevap vermediler.

destekli oturttuğumu söylemiştim sende kemik yapıları ne ki 'yazık yapmayın yahu' diyerek cevap vermiştin.
sonra ben sana cevap verince çocuk senin çocuğun ben yorumumu yaptım demişsin. ama yorum yapmak bu değil ,yorum yapmak o konuda mehtabın bana yazdığı şekilde olur. evladıma karşı cahilce davranmışım gibi , onun kötülüğünü istemişim gibi bana yazık demen olmaz olmamalı arkadaşım.

hatırlamıyorsan geçmişine bak azıcık :) springcim gerilmeyin olur mu tatlım :)
sakince ne istiyorsa gösterelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…