- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.421
Peki ben sana bana bunu söylediğini mi söyledim ?ben sana anne değilsin mi dedim lütfen uydurma
nazperver arifa ve ejok dışında kimseyle tartışmadım göster peki bekliyorum benönceden de yazdım geçmişte hemen hemen herkesle atışmışsın. yani gösterin özür dileyeceğim diyorsan bilg dan girip tek tek ters cevaplarından alıntı yapacaklar. ama sen bu öneriyi duymazdan geliyorsun.
taraflı olma bana akıl sağlığın yerinde değil dedi lütfen iyi oku!!!Prenses lütfen hakaret etme..
Biz burda sevgi dolu bir yıl geçirdik..
Cok az kisiyle tartismissin onun icin uzuluyorsun galiba geri gelmemizi istiyorsunnazperver arifa ve ejok dışında kimseyle tartışmadım göster peki bekliyorum ben
iki üyede bana sürekli sataşıyor ben arifayla tartıştım konu kapandı spring isimli sürekli bu konuda beni rahatsız ediyor tek kişiyle olan tartışmamı herkesle tartışmışım gibi hakkımda yalan yanlış yorumlarda bulunuyor
nazperver arifa ve ejok dışında kimseyle tartışmadım göster peki bekliyorum ben
sana da söylenecek çok kelime var spring ben de susuyorum malesef seviyene inmek istemediğim için inşallah senin çocuğunu da ben yetiştirirrim muhattap alınacak insan değilsinsen , "siz" diye hitab etmeyi hak etmiyosun esasında..
hatta muhattab alıp cevap vermeyi bile hak etmiyosun da işte insanların sinirlerini zıplattığın için burda cevap hakkı doğuyor..
çirkinleşmek demişken, sana söylenecek öyle kelimeler var ki aslında, susuyorum, sana değil kendime yakıştıramadığımdan..
yazık ki bir annesin. yazık ki bir öğretmensin..
senin elinden çıkacak çocukları benim evladımla karşılaştırmasın Rabbim.. hoş orda da belli olur kimin yetiştirdiği...
bir sen eksiktinCok az kisiyle tartismissin onun icin uzuluyorsun galiba geri gelmemizi istiyorsun
bi yerden inmek için önce oraya çıkmak gerekir.sana da söylenecek çok kelime var spring ben de susuyorum malesef seviyene inmek istemediğim için inşallah senin çocuğunu da ben yetiştirirrim muhattap alınacak insan değilsin
seviyeni çpk güzel belli ettin sen muhattap alınacak insan değilsin de işte aynen sinirlerimi zıplatıyorsun o yüzden sana cevap vermek zorunda kalıyoryum malesefsen , "siz" diye hitab etmeyi hak etmiyosun esasında..
hatta muhattab alıp cevap vermeyi bile hak etmiyosun da işte insanların sinirlerini zıplattığın için burda cevap hakkı doğuyor..
çirkinleşmek demişken, sana söylenecek öyle kelimeler var ki aslında, susuyorum, sana değil kendime yakıştıramadığımdan..
yazık ki bir annesin. yazık ki bir öğretmensin..
senin elinden çıkacak çocukları benim evladımla karşılaştırmasın Rabbim.. hoş orda da belli olur kimin yetiştirdiği...
sinirlenme canım sinirlenme çok ayıpbi yerden inmek için önce oraya çıkmak gerekir.
sen benim seviyeme çıktın mı ki ineceksin ?
hadsiz !!!
zekanda problem olduğunu söyleyen arkadaş çok haklıymış.sinirlenme canım sinirlenme çok ayıp
zahmet olacak...spring bundan sonra sana böyleyim tatlım ve dediklerinin hepsini aynen iade ediyorum
konuşmayı öğrende gel iki kişi arasındaki tartışmanın sadece onları ilgilendirdiğini de öğren avukatlık yapabilir mişsin aslında ev hanımlığı yerinesinirlenme canım sinirlenme çok ayıp
zekanda problem olduğunu söyleyen arkadaş çok haklıymış.
yazık hakikaten çocuğun ve öğrencilerin için üzülüyorum...
evet sen öteki annelerimizle tartışmadın zaten :)sadece arifayla tartıştım ben anladınız mı o da cahil dediği için yok ben anlatamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?