- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 33
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #57.381
sen kimsin de beni kovuyorsun buradan sen buranın hanımağası falan mı zannediyorsun kendiniYok sadece o degil.
Ugrasmak ne kelime, sen adabinla gideceksen bu konudan, zevkle yaparim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kimsin de beni kovuyorsun buradan sen buranın hanımağası falan mı zannediyorsun kendiniYok sadece o degil.
Ugrasmak ne kelime, sen adabinla gideceksen bu konudan, zevkle yaparim
Estafurullah, ne haddimesen kimsin de beni kovuyorsun buradan sen buranın hanımağası falan mı zannediyorsun kendini
Estafurullah, ne haddime
ev hanımı değilim, şu an yaptığım iş bilgilerde görünmediği için düzeltme gereği duymadım.seviyene inemicem daha fazla kusura bakma bak ev hanımıymışsın zaten otur evde örgünü falan ör şikayet edildin zaten ben üstüme düşeni yaptım
Afedersiniz de siz öğretmen mişsiniz ya ev hanimligini biseye benzetemediniz galiba.seviyene inemicem daha fazla kusura bakma bak ev hanımıymışsın zaten otur evde örgünü falan ör şikayet edildin zaten ben üstüme düşeni yaptım
maşallah çok titiz birisin sanırım.yeter forumu kirletme daha fazla bir derdin ki var varsa özelden yazarsın
Bu öyle bi insan bosver sen :) hepimiz ev hanimiyiz. Brnde ogretmenim.ama ilk defa boyle bi insanla karşılaşıyorum :)))Afedersiniz de siz öğretmen mişsiniz ya ev hanimligini biseye benzetemediniz galiba.
Springmaşallah çok titiz birisin sanırım.
sana kaldı buraların temizliği pisliği
Sanki arifa canavar allahim yaaaarifanin yandaşlari
Arifaaaaaaaaa canim cigerim nerdesinn
Arifaaaaaaaaa canim cigerim nerdesinn
bana kalmış baksana yeterince çevre kirliliği yaptınmaşallah çok titiz birisin sanırım.
sana kaldı buraların temizliği pisliği
bi tek senin böyle düşünmen ne kadar ironikbana kalmış baksana yeterince çevre kirliliği yaptın
geliyo geliyooooo [/QUOTE
nerdesin arifa çok özledik seni sen olmayınca kimse girmiyor buraya ne olur dön 5 üye girmiyor lütfen tadı tuzu kalmadı buraların
yine başladı herkeslerebi tek senin böyle düşünmen ne kadar ironik
herkes de senin öyle olduğunu düşünüyor nedense