• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar pekmez versek bi sorun olurmu mesela elma veya armut püresine karistirsak
Sorun olmaz canım.mesela yakında kahvaltı vercezya ben yumurta sarısı pekmez peynir zeytin bunların hepsini püre kıvamına getirip vericem.oğluma öyle yapıyordum hep ben.bal verilmez ama pekmezin bir zararı yok.yoğurduna bile katabilitsin tadı ekşi olmasın diye.

Herkese selamlar önceden takip ediyordum kızlar sizi o dönem aklımda kalan isimler var doğumdan sonra pek girmedim demir damlasi veriyorum bende oğluma hiç dokunmuyor ama paraben den dolayi kestim okudukları yüzünden. Amcamın kızı hemşire paraben siz birkaç damla ismi önerdi yada bekle 8.ayda kan tahlili yaptı sonra Dr önerdiği bi kan damlasi kullan dedi bu hafta kontrole götüreceğim bakalım Dr ne dicek.ilk oğlumda kansızlık var hala var inşallah bu oğlumda olmaz

Yapacak bisey yok...
Herkesle saldirir gibi konusan, herkesle bi polemik problem yaratan kisi burda oldugu surece eskisi gibi olmıycak burasi..
kim saldirarak konuşuyor kim polemik yaratiyor ya yeter artik sataşip duruyorsun mahsus yapiyorsun konu kapanmiş bitmiş senin derdin ne arkadaşim girsin eski tayfaniz kendi aranizda sabahlara kadar konuşun benimle ne alakasi var sinirlerim zipladi artik benimle muhattap olma dedim sana kaç kere daha demem gerekiyor!!!!

Son düzenleme:
kim saldirarak konuşuyor kim polemik yaratiyor ya yeter artik sataşip duruyorsun mahsus yapiyorsun konu kapanmiş bitmiş senin derdin ne arkadaşim girsin eski tayfaniz kendi aranizda sabahlara kadar konuşun benimle ne alakasi var sinirlerim zipladi artik benimle muhattap olma dedim sana kaç kere daha demem gerekiyor!!!!
Nasil da biliyosun kendini :KK70:
Sinirleri ziplamis, ah canim kiyamam sana yaa.. Ben ne yapabilirim? inan elimden gelen bisey olursa yapmaya hazirim :confused:

cimcimesevilay cimcimesevilay Cnm sormusun .benim oglum 6 haziran dogumlu ve benim oglumda hic donmuyor. İsin garibi donmesi icin ugrasiyoruz ama o hic cabalamiyor sanki. Aslinda cokta hareketli bir bebek .Anlamadim valla. Biraz agir kanli benimki galiba. Arada endiselenmiyoda degilim.

çok komiksin sen ya polemik yaratan sensin şu anda kendini bilmeyen de inadina her gün forumdayim tatlim eski tayfanla whatsapp a devam:-)

cimcimesevilay cimcimesevilay Cnm sormusun .benim oglum 6 haziran dogumlu ve benim oglumda hic donmuyor. İsin garibi donmesi icin ugrasiyoruz ama o hic cabalamiyor sanki. Aslinda cokta hareketli bir bebek .Anlamadim valla. Biraz agir kanli benimki galiba. Arada endiselenmiyoda degilim.
Kizlar selam benim kizda 18haziran dogumlu bizde donmuyoruz daha stres yapmayin vakti saati vardir bence

Benimki de çok hareketli dakka durmuyor sağa sola dönüyor ama yüzüstü dönmüyor 20 haziran doğumlu erken ddaha ilk oğlumda geç döndü,vakti gelince dönerler stres yapmayın bence

Kizlar kizim 3-4 gundur kına gibi yesil kaka yapiyor bi de kotu kokulu ferrum dan dolayi olabilir mi. Bir de yavas yavas ek gida vermeye basladm ondan mi oldu ki

Back