- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.821
Hastahaneden geldik surup yazdi enfeksiyonu bogazda asagi iner dedi bronsit bir gunde gerceklesir dedi haftaya kontrol ek gidaya yavas yavas basla dedi yogurt meyve puresi corba yumurta 4 satte bir besle dedi 6 aylik olunca oturt dedi kusmasi balgam var ondan dedi
canım çok geçmiş olsun banyodan sonra usuttu demek.geçecek inşallahBanyo yaptirip ustune kaln birsey almadan disari cikardim iki gun once sonra boyle oldu tabi esime soylemedim bu bir sir
bizde de hala gaz var ya bitse de rahat yatsa artık kızım. Bende gazlı bebekmişim küçükken. Bana çekti demek.Ben sab ve bio gaiayı birlikte kullandı canım, doktor artık sab ı keselim dedi, ama kesince bizimkisi aşırı sancılandı tekrar başladık. Doktor demekki seninki 6 aya kadar gazlı olanlardan dedi . Bu ara tekrar kesmeyi düşünüyorum ama zaten keyifsiz oyüzden riske atamadım açıkçası
Canim kuzenim doğum Yapalı 10 ay oldu hala adeti düzensiz bence takma kafana olabiliyor öyle.Kızlar geçen ay ilk adetimi oldum 5 Ekim'de. Bgn 6 Kasım hala tık yok. Düzene girmemiş olması normal mi yoksa endişelenmelimiyim ??? Rabbim en iyisini bilir tabi de şuan tekrar hamile kalmış olma fikri bile beynimi sulandırıyo
Canım korkma banyoda sağlık demek yıka oyalanma hemen giydir yelek falan giydir banyodan sonra. Allahin izni bisey olmaz. Eskiden soba yanlarında tarafından yıkaniyorduk ya yinede bisey olmuyordu. Şimdi kombimiz var çok şükürBanyo yaptırmaya çok. Korkuyorum bende. Legend kova doldurup kılmayı açıp odada yapmayı planlıyorum. Çünkü çok soğuk yaaa ben asla koruyamamm.
ayy yavrum kiyamm ya özlüyor demek seni.koligi de bir geçseZorla 45 gun aldim .. Buyudukce daha zor olur dedi bayan arkadaslarim .. Anlamiyoken basla dediler.. Ama manevi olarak anliyo iste demekki
EE taze varken içerler mi kız. Anlıyorlar hemenHic sorma ne emekle sagiyoruz ama icen war mi yokk
cnm diş mi çıkarıyor acaba. Bazı bebekler bu dönemde emmezlermişKizlar bebegim resmen grevde ya. Mememi gorunce kafasini cewiriyoanneme soyledim tadina bak belki sogumustr tadi degismistir dedi sutumden bile ictim ayni hala israr ediyo onceden 5 dakika emerdi simdi 5 dakika emse sukrediyorum nolacak halimiz tek benim bebegim mi boyle
cnm bizde de xlear var memnunum ben günde kaç kere damlatiyorsunArkadaslar Bebeğinizin burnunu açmak için hangi bütün damlasini kullanıyorsunuz Xlear burun damlası kullanıyorum hemen bitiyor anlamiyorum.
6da canim babası kalktigi zaman ben de onlarin sesine uyaniyorumKızlar bebişleriniz sabah saat kaçta uyanıyor merak ettim
Kızlar bebişleriniz sabah saat kaçta uyanıyor merak ettim
Canim doktorumuz tonimer baby diye bir sprey önerdi. Deniz suyu. Eşim sıkabiliyor valla biraz zor tepinip duruyor. Ama siktigimiz zaman daha rahat uyuyor açılıyor burnu hemen. Ama hep para tuzağı olduğunu düşünüyorum . Bildiğimiz tuzlu suya 40tl verdik. Tadına baktım yanimrb arkadaşlar geçmişe bakamadım uzun zamandır yazacam fırsat olmuyor iki çocuktan herkes iyidir inş.
bir kaç sorum olacaktı..benim yaramazım sürekli dili dışarıda ilk çocuğumda böyle bir şey yoktu sizlerde de böyle yapan var mı anlamadım niye sürekli dilini çıkarıyor :)
ikinci sorumda biz 3 numara bez kullanıyoruz bazen kaka yaptığında badisi kirleniyor dün tartıldık 7.900 geldik beş aylık olacaz 4 gün sonra..acaba 4 numaraya mı geçsem?
3 sorumda malum kış geldi nem oranı düştü kalorifer suluğu kullanıp memnun kalan var mı ya da başka yöntem ilk çocuğum astım sürekli burnu tıkalı fıs fıs ta koydurmuyor ne yapacam bilmiyorum küçüğüne serum fizyolojik kolay oluyor koymak anlamıyor ama buyudukçe zorlaştı..
Tonimer baby kullanıyoruz cnm rahatlatıyor. Deniz suyu.Arkadaslar Bebeğinizin burnunu açmak için hangi bütün damlasini kullanıyorsunuz Xlear burun damlası kullanıyorum hemen bitiyor anlamiyorum.
6.30da cnm. Ama uyandığında doyurup tekrar yanıma uzatıp emziriyorum kipirdadikca. Oyleeee oyleee 9a kadar geliyoruz:)Kızlar bebişleriniz sabah saat kaçta uyanıyor merak ettim
Cnm 3 numara küçük artık bebeğine bence taşar. 6500 gr iken 3+ bez aldık tam oluyor.mrb arkadaşlar geçmişe bakamadım uzun zamandır yazacam fırsat olmuyor iki çocuktan herkes iyidir inş.
bir kaç sorum olacaktı..benim yaramazım sürekli dili dışarıda ilk çocuğumda böyle bir şey yoktu sizlerde de böyle yapan var mı anlamadım niye sürekli dilini çıkarıyor :)
ikinci sorumda biz 3 numara bez kullanıyoruz bazen kaka yaptığında badisi kirleniyor dün tartıldık 7.900 geldik beş aylık olacaz 4 gün sonra..acaba 4 numaraya mı geçsem?
3 sorumda malum kış geldi nem oranı düştü kalorifer suluğu kullanıp memnun kalan var mı ya da başka yöntem ilk çocuğum astım sürekli burnu tıkalı fıs fıs ta koydurmuyor ne yapacam bilmiyorum küçüğüne serum fizyolojik kolay oluyor koymak anlamıyor ama buyudukçe zorlaştı..
22.00 uyuyo 8.30 da uyaniyoKızlar bebişleriniz sabah saat kaçta uyanıyor merak ettim
5.30 - 6 gibi uyaniyo mutlaka. Emiyo sonra ben kahvalti hazirliyorum. O arada altini dolduruyo. Biz kahvalti yaparken oyunlar agucuklar gugucuklar falan sirinlik yapiyo agzini sapirdatiyo resmen yemek istiyoKızlar bebişleriniz sabah saat kaçta uyanıyor merak ettim
Peki o arada hic uyanmiyo mu senin kizin?22.00 uyuyo 8.30 da uyaniyo
iyi okursan ne demek ya?Benim kimseyle tartişmak gibi bir derdim yok bana sataşan odur önceki mesajlari iyi okursan bence de konu kapansin
Masallah diyelim kimseye soylemiyorum ama sizlerle paylasayim yabanci degilsiniz uyanmiyo bir gunlukken boyleydi hayla oyle oglumda oyleydi gece hic kalmazdi gunduzde dort bes saat yatardi5.30 - 6 gibi uyaniyo mutlaka. Emiyo sonra ben kahvalti hazirliyorum. O arada altini dolduruyo. Biz kahvalti yaparken oyunlar agucuklar gugucuklar falan sirinlik yapiyo agzini sapirdatiyo resmen yemek istiyoneyse sonra 7 de evden cikmadan once bi daha emziriyorum. Annem saat 8 gibi uyutuyomus gun icinde yarimşar saat olmak uzere iki-uc kere falan uyuyomus. Aksam da 7bucuk 8 gibi gece uykusuna geciyo; 11 de uyaniyo sonra 2de ve 4-5 gibi emmek icin uyaniyo emip uyuyo hemen hatta emerken uyuyo bazen yarim saat falan oynuyo bu saatler, gece uykusuna bazen 9 da geciyoruz. o zaman 1e kadar uyanmiyo falan. Degisik. Ama genel olarak boyle iste. Bu uyku duzeninin oturmus halimidir acaba?
Peki o arada hic uyanmiyo mu senin kizin?
Banyo yaptırmaya çok. Korkuyorum bende. Legend kova doldurup kılmayı açıp odada yapmayı planlıyorum. Çünkü çok soğuk yaaa ben asla koruyamamm.
bol bol duş en iyisi. oda sıcaklığı artınca da tıkanıyor muş 22 derecebfln ideal deniyor. ben bi kavanoza tuzlu su yaptım 1lt ye 9gr dı sanırım. evde mutfak tartınız varsa bakın. bi çay kaşığı 4 gr fln sanırım. bn tuzu denen orandan daha az yaptım gene de çok işe yarıyor. içme suyunu kaynatıp yaptım.Arkadaslar Bebeğinizin burnunu açmak için hangi bütün damlasini kullanıyorsunuz Xlear burun damlası kullanıyorum hemen bitiyor anlamiyorum.
Maşallah kuzuya. Nasıl başardıniz yaaMasallah diyelim kimseye soylemiyorum ama sizlerle paylasayim yabanci degilsiniz uyanmiyo bir gunlukken boyleydi hayla oyle oglumda oyleydi gece hic kalmazdi gunduzde dort bes saat yatardi
cnm bizde de xlear var memnunum ben günde kaç kere damlatiyorsun
Tonimer baby kullanıyoruz cnm rahatlatıyor. Deniz suyu.
bol bol duş en iyisi. oda sıcaklığı artınca da tıkanıyor muş 22 derecebfln ideal deniyor. ben bi kavanoza tuzlu su yaptım 1lt ye 9gr dı sanırım. evde mutfak tartınız varsa bakın. bi çay kaşığı 4 gr fln sanırım. bn tuzu denen orandan daha az yaptım gene de çok işe yarıyor. içme suyunu kaynatıp yaptım.
Ben kendi fikrimi soyMaşallah kuzuya. Nasıl başardıniz yaa
Agladigi zaman susturup tekrar yataga koydum hep ayni saatlerde yatirmaya ozen gosterdim bide ben emzirmedigim icin gece beslemedim uykusunu bolup bide daha bebekken hani bebekler sicrar veya elleri hareket ettigi icin kendini uyandirir onun icin yuz ustu yatirdim gece hep kontrol ettim oyle oyle cok sukur duzenimiz oturdu hem gunduz hem gece uykusuMaşallah kuzuya. Nasıl başardıniz yaa
Demekki iyi okumamişsin ki olayin nasıl geliştiğini anlamamişsin yanliş yorumlarda bulunuyorsun seni kib ledim adam gibi okursan görürsün sana ne oluyor bu arada sana da arifanin avukatliği yakişiriyi okursan ne demek ya?
tavrından belli hiç tartışma sevmeyen bir insansın. yaz kendi kendine o zmn.
sana monolog yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?