2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Banyo yaptirip ustune kaln birsey almadan disari cikardim iki gun once sonra boyle oldu tabi esime soylemedim bu bir sir
canım çok geçmiş olsun banyodan sonra usuttu demek.geçecek inşallah

bizde de hala gaz var ya bitse de rahat yatsa artık kızım. Bende gazlı bebekmişim küçükken. Bana çekti demek.

Canim kuzenim doğum Yapalı 10 ay oldu hala adeti düzensiz bence takma kafana olabiliyor öyle.
Banyo yaptırmaya çok. Korkuyorum bende. Legend kova doldurup kılmayı açıp odada yapmayı planlıyorum. Çünkü çok soğuk yaaa ben asla koruyamamm.
Canım korkma banyoda sağlık demek yıka oyalanma hemen giydir yelek falan giydir banyodan sonra. Allahin izni bisey olmaz. Eskiden soba yanlarında tarafından yıkaniyorduk ya yinede bisey olmuyordu. Şimdi kombimiz var çok şükür

Zorla 45 gun aldim .. Buyudukce daha zor olur dedi bayan arkadaslarim .. Anlamiyoken basla dediler.. Ama manevi olarak anliyo iste demekki
ayy yavrum kiyamm ya özlüyor demek seni.koligi de bir geçse

Hic sorma ne emekle sagiyoruz ama icen war mi yokk
EE taze varken içerler mi kız. Anlıyorlar hemen

cnm diş mi çıkarıyor acaba. Bazı bebekler bu dönemde emmezlermiş

Arkadaslar Bebeğinizin burnunu açmak için hangi bütün damlasini kullanıyorsunuz Xlear burun damlası kullanıyorum hemen bitiyor anlamiyorum.
cnm bizde de xlear var memnunum ben günde kaç kere damlatiyorsun

Kızlar bebişleriniz sabah saat kaçta uyanıyor merak ettim

Bizim günlük rutinimiz :)
6 buçuk gibi babamızın alarm ı çalıyor ona uyanıyor daha sonra emzırıp uyutuyorum eşim 7.35 de evden çıkarken uyanmış oluyoruz :) salona geçiyoruz kan damlasını veriyorum hemen sonra evin içerisinde kucakta gezdırıyorum saat 8 buçuğa gelmiş oluyor emziriyorum o ara haberleri izliyoruz kızımla sonra yerde minderi var yüz ustu yatıyorum oyalanıyor ben kahvaltımı hazırlıyorum yiyorum saat 10 A gelmiş bulunuyor emziriyorum biraz daha oyunlar müzik dinletiyorum işim varsa Bebek arabasına koyup işimi yapıyorum saat 11 buçuk gibi emzırmıyorum uyuyor yarım saat uyuyor uyanınca emziriyorum yanıma alıyorum yemeğimi yapıyorum sonrs kızımla oyunlar şarkılar falan saat 3 gibi tekrar bi uykumuz geliyor yarım saat uyuyor akşam 8 de uykuya geçiyoruz acıktıkçaa uyanmasının dışında huysuzlanmıyoruz maşallah bu düzen bazen değişiyor gündüz dışarıda olabiliyoruz eve gelince aksam üzeri 6 gibi uyuyor daha sonra 10u buluyor tabi uykuya geçmesi :)

Canim doktorumuz tonimer baby diye bir sprey önerdi. Deniz suyu. Eşim sıkabiliyor valla biraz zor tepinip duruyor. Ama siktigimiz zaman daha rahat uyuyor açılıyor burnu hemen. Ama hep para tuzağı olduğunu düşünüyorum . Bildiğimiz tuzlu suya 40tl verdik. Tadına baktım yani

Cnm 3 numara küçük artık bebeğine bence taşar. 6500 gr iken 3+ bez aldık tam oluyor.

5.30 - 6 gibi uyaniyo mutlaka. Emiyo sonra ben kahvalti hazirliyorum. O arada altini dolduruyo. Biz kahvalti yaparken oyunlar agucuklar gugucuklar falan sirinlik yapiyo agzini sapirdatiyo resmen yemek istiyo neyse sonra 7 de evden cikmadan once bi daha emziriyorum. Annem saat 8 gibi uyutuyomus gun icinde yarimşar saat olmak uzere iki-uc kere falan uyuyomus. Aksam da 7bucuk 8 gibi gece uykusuna geciyo; 11 de uyaniyo sonra 2de ve 4-5 gibi emmek icin uyaniyo emip uyuyo hemen hatta emerken uyuyo bazen yarim saat falan oynuyo bu saatler, gece uykusuna bazen 9 da geciyoruz. o zaman 1e kadar uyanmiyo falan. Degisik. Ama genel olarak boyle iste. Bu uyku duzeninin oturmus halimidir acaba?
22.00 uyuyo 8.30 da uyaniyo
Peki o arada hic uyanmiyo mu senin kizin?

Masallah diyelim kimseye soylemiyorum ama sizlerle paylasayim yabanci degilsiniz uyanmiyo bir gunlukken boyleydi hayla oyle oglumda oyleydi gece hic kalmazdi gunduzde dort bes saat yatardi

Banyo yaptırmaya çok. Korkuyorum bende. Legend kova doldurup kılmayı açıp odada yapmayı planlıyorum. Çünkü çok soğuk yaaa ben asla koruyamamm.

ben genelde salona küveti koyuyorum fileye yatırıyorum. 5 lt lik kova yetiyor bana hep sabınlamıyorum. cildi kurumasın diye de sık yıkamak lazım arayı eçtığımda hemen kuruluk fln oldu.
havluyla peteğin yanında uyuyor biraz karnını doyurup. tabi o ara kombiyi açıyorum biraz. yıkanmak sağlık benle beraber nezle olduğun da sık sık yıkadım burnu fln en iyi öyle açılıyor.

Arkadaslar Bebeğinizin burnunu açmak için hangi bütün damlasini kullanıyorsunuz Xlear burun damlası kullanıyorum hemen bitiyor anlamiyorum.
bol bol duş en iyisi. oda sıcaklığı artınca da tıkanıyor muş 22 derecebfln ideal deniyor. ben bi kavanoza tuzlu su yaptım 1lt ye 9gr dı sanırım. evde mutfak tartınız varsa bakın. bi çay kaşığı 4 gr fln sanırım. bn tuzu denen orandan daha az yaptım gene de çok işe yarıyor. içme suyunu kaynatıp yaptım.

Evet aslında onu yapmak daha mantikli ama mutfak tartım yok ayarlayamam fazla gelir tereddütum var. Bir çay kaşığı tepeleme mi silme mi cnm. Bu karışımı sürekli taze mi yapıyorsun Nerede sakliyorsun çok soru sordum:)

Maşallah kuzuya. Nasıl başardıniz yaa
Ben kendi fikrimi soy
Maşallah kuzuya. Nasıl başardıniz yaa
Agladigi zaman susturup tekrar yataga koydum hep ayni saatlerde yatirmaya ozen gosterdim bide ben emzirmedigim icin gece beslemedim uykusunu bolup bide daha bebekken hani bebekler sicrar veya elleri hareket ettigi icin kendini uyandirir onun icin yuz ustu yatirdim gece hep kontrol ettim oyle oyle cok sukur duzenimiz oturdu hem gunduz hem gece uykusu

iyi okursan ne demek ya?
tavrından belli hiç tartışma sevmeyen bir insansın. yaz kendi kendine o zmn.
sana monolog yakışır
Demekki iyi okumamişsin ki olayin nasıl geliştiğini anlamamişsin yanliş yorumlarda bulunuyorsun seni kib ledim adam gibi okursan görürsün sana ne oluyor bu arada sana da arifanin avukatliği yakişir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…