- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.781
Ben sab ve bio gaiayı birlikte kullandı canım, doktor artık sab ı keselim dedi, ama kesince bizimkisi aşırı sancılandı tekrar başladık. Doktor demekki seninki 6 aya kadar gazlı olanlardan dedi . Bu ara tekrar kesmeyi düşünüyorum ama zaten keyifsiz oyüzden riske atamadım açıkçasıBitsin ya artık valla bu ne gazdir. Ama bence kullandigimiz ilaçlara bağışıklık kazandılar. Başka ilaç mi denemek. Sab kullanan var mı ise yarıyor mu kizlar
oy kuzum yaa, sen gelene kadar nası aç duruyo kiiiKizlar slm nette sorun var giremedim alintiladiklarim silinmis ..
Ilgilenen arkadaslara tsk ederim
Son uc aksam ilk aylardaki kolik krizlerini aratmayacak kadar agladi (agladi kelimesi o kadar basit geliyoki anlatamam)
Asi gaz dis hepsi birlesti sanirim. Gunde 3 kere calpol verdim ... Bu aksam daha keyifli gibi...
Gaz sorunumuz bitmedi . kakayi 3 gunde bir aglayarak yapiyor yapamazsa fitil yapiyorum uzulerek..
Geceleri hic uyuyamiyor .. Surekli gaz cikarma mucadelesi ile sabah oluyor.
Ise basladim .. Simdilik kendisini birakip gittimi anlamiyor .gulucuklerle ugurluyor ama ben gelene kadar agzina lokma koymuyormus. Ve zorla sallayarak 10 dk lik uykularla aksami ediyor.
Boy 65 cm kilo 7 kg... Bende esimde hep tombis bebek olmusuz. buda bize benzer dedik ama bize yakismicak performansla ilerliyor gazli bebek kilo almaz diyolardi dogruymus demek...
Cok konusmus olabilirim napalim idare edin accik:))
Öğretmenliğimi sorgulamak senin haddine değil
Duzenin nasildi canim?Kızlar geçen ay ilk adetimi oldum 5 Ekim'de. Bgn 6 Kasım hala tık yok. Düzene girmemiş olması normal mi yoksa endişelenmelimiyim ??? Rabbim en iyisini bilir tabi de şuan tekrar hamile kalmış olma fikri bile beynimi sulandırıyo
Ben sab ve bio gaiayı birlikte kullandı canım, doktor artık sab ı keselim dedi, ama kesince bizimkisi aşırı sancılandı tekrar başladık. Doktor demekki seninki 6 aya kadar gazlı olanlardan dedi . Bu ara tekrar kesmeyi düşünüyorum ama zaten keyifsiz oyüzden riske atamadım açıkçası
oy kuzum yaa, sen gelene kadar nası aç duruyo kiiibiberon da mı almıyo? Benimki de almıyo napcam bilmem.. Rapor alıyorum şimdilik, ek gıdaya geçene kadar alabilrim inş
Canim ya annesini ozluyor yavrumGeldigimde memeye yapisiyor zaten. O kadar sut sagdim bosa gitti hepsi kasikla iki uc kasik zorla iciyormus isittiktan sonrada tekrar kullanamiyoruz mecbur sokak kedilerine gidiyo. Sut kardes oldu zaten sokak kedileriyle:))
Bir iki tatli kasigida Yogurt veriyomus annem. Iste oyle 6 7 kasikla yasiyo.
Banyo yaptırmaya çok. Korkuyorum bende. Legend kova doldurup kılmayı açıp odada yapmayı planlıyorum. Çünkü çok soğuk yaaa ben asla koruyamamm.Banyo yaptirip ustune kaln birsey almadan disari cikardim iki gun once sonra boyle oldu tabi esime soylemedim bu bir sir
Allah korusun... bnde çorapları giydir yorum da inşallah biter bir an önce. Hiç bişeyin faydası yok şu ansab kullandım ben baya hiçbir işe yaramadı.biogaia kullandım oda bisüre işe yaradı sonra yaramadı.Şimdi bıraktım artık gaz ilaçlarını vermiyorum birşey.2 çift çorap giydiriyorum,yatarken sıcak su torbası koyuyorum arada ayaklarına çok gazı varsa.Kızlar buarada dikkt edin sıcak su torbasına nolur.Arkadaşımın karnı ağrıyormuş eşi sıcak su torbası yapıp vermiş,1 dakika sonra torba kızın karnında patlamış hastanelik olmuş allahtan aşırı sıcak değilmiş.Onu duyduktan sonra koymuyorum ben.
Cnm inşallah en kisa zamanda kurtuluşunun bu kolik derdinden. ..Kizlar slm nette sorun var giremedim alintiladiklarim silinmis ..
Ilgilenen arkadaslara tsk ederim
Son uc aksam ilk aylardaki kolik krizlerini aratmayacak kadar agladi (agladi kelimesi o kadar basit geliyoki anlatamam)
Asi gaz dis hepsi birlesti sanirim. Gunde 3 kere calpol verdim ... Bu aksam daha keyifli gibi...
Gaz sorunumuz bitmedi . kakayi 3 gunde bir aglayarak yapiyor yapamazsa fitil yapiyorum uzulerek..
Geceleri hic uyuyamiyor .. Surekli gaz cikarma mucadelesi ile sabah oluyor.
Ise basladim .. Simdilik kendisini birakip gittimi anlamiyor .gulucuklerle ugurluyor ama ben gelene kadar agzina lokma koymuyormus. Ve zorla sallayarak 10 dk lik uykularla aksami ediyor.
Boy 65 cm kilo 7 kg... Bende esimde hep tombis bebek olmusuz. buda bize benzer dedik ama bize yakismicak performansla ilerliyor gazli bebek kilo almaz diyolardi dogruymus demek...
Cok konusmus olabilirim napalim idare edin accik:))
Canimm benimde ilk oldugum ay 1 hafta gecti en sonda 5 gun gecti. Yani duzensizlik dewam ediyo. Benim hep duzensizdi hala ayniKızlar geçen ay ilk adetimi oldum 5 Ekim'de. Bgn 6 Kasım hala tık yok. Düzene girmemiş olması normal mi yoksa endişelenmelimiyim ??? Rabbim en iyisini bilir tabi de şuan tekrar hamile kalmış olma fikri bile beynimi sulandırıyo
Canim ya annesini ozluyor yavrum
Allah calisan annelerin yardimcisi olsun zor gercekten
Senin rapor alma gibi bir durumun yokmu?
Hic sorma ne emekle sagiyoruz ama icen war mi yokkGeldigimde memeye yapisiyor zaten. O kadar sut sagdim bosa gitti hepsi kasikla iki uc kasik zorla iciyormus isittiktan sonrada tekrar kullanamiyoruz mecbur sokak kedilerine gidiyo. Sut kardes oldu zaten sokak kedileriyle:))
Ben de bi defasinda oyle yapmistim doktora giderkenBanyo yaptirip ustune kaln birsey almadan disari cikardim iki gun once sonra boyle oldu tabi esime soylemedim bu bir sir
Aman kesme ilaç fln valla. 6ay sürecek bizimkisi demek kiBen sab ve bio gaiayı birlikte kullandı canım, doktor artık sab ı keselim dedi, ama kesince bizimkisi aşırı sancılandı tekrar başladık. Doktor demekki seninki 6 aya kadar gazlı olanlardan dedi . Bu ara tekrar kesmeyi düşünüyorum ama zaten keyifsiz oyüzden riske atamadım açıkçası
oy kuzum yaa, sen gelene kadar nası aç duruyo kiiibiberon da mı almıyo? Benimki de almıyo napcam bilmem.. Rapor alıyorum şimdilik, ek gıdaya geçene kadar alabilrim inş
Amin cnm insaallah seninkide sifa bulur insaallah..Cnm inşallah en kisa zamanda kurtuluşunun bu kolik derdinden. ..
Benim kimseyle tartişmak gibi bir derdim yok bana sataşan odur önceki mesajlari iyi okursan bence de konu kapansinama yeter diyelim uzadıkça uzadı... tartışmak isteyen ayrı konu başlığı açsın veya özelden mesajlaşın..
Yurt disinda 500 2000 tl arasi satiyolar altin degerinde ama anlamiyo bu sipalar:)Hic sorma ne emekle sagiyoruz ama icen war mi yokk
evet canım, düzenim hep iyiydi benim yıllardır 28-29 günde bir olurdum, bekleyelim bakalımDuzenin nasildi canim?
Ben oldugumdan beri eski duzenle devam ediyor bazilarinda degise bilirmis
Korunuyorsunuz dimikorkma o yuzden
:)) sevaba giriyosunuz :)) bende 10 tane sağdım ama içermi bilmem, biberon almadığı için kaşıkla zorGeldigimde memeye yapisiyor zaten. O kadar sut sagdim bosa gitti hepsi kasikla iki uc kasik zorla iciyormus isittiktan sonrada tekrar kullanamiyoruz mecbur sokak kedilerine gidiyo. Sut kardes oldu zaten sokak kedileriyle:))
1 hafta bekleyim ozaman , sakin olmam lazım :))Canimm benimde ilk oldugum ay 1 hafta gecti en sonda 5 gun gecti. Yani duzensizlik dewam ediyo. Benim hep duzensizdi hala ayni
Evet canım riske atamam şuanAman kesme ilaç fln valla. 6ay sürecek bizimkisi demek ki
wooww iyi paraymış, valla nekadar şükretsek azYurt disinda 500 2000 tl arasi satiyolar altin degerinde ama anlamiyo bu sipalar:)
Gitti paraciklarYurt disinda 500 2000 tl arasi satiyolar altin degerinde ama anlamiyo bu sipalar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?