- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 33
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.601
İleride anemi olurmuş bence vermelisinBen de sizin doktorlarin internet sitesinden alinti yaptim burda da tahlil yapilmadan oyle bisey yapilmaz yani bunu kendimden uydurmuyorum
Ki zaten emzirenlerin sutunden demir geciyor mamada da demir var hemoglobini iyi olan cocuga bi de sen demiri yukle nolur o zaman eger azsa hemoglobin degeri kanda tabi ki vermek lazim ilaci
Ama koru korune bilmeden verilmesine karsiyim ben
Tabi her kesin kendi fikri
Sacma bence,ilerisini kimse bilemez ki daha cok genetikle alakaliİleride anemi olurmuş bence vermelisin
Biz 2 gün yapmamistik banyo. Ateslenmedi ama gece ağrısı oldu bacaklarda verdimKizlar biz 4.ay aşimizi olduk ertesi gün banyo yapabilir mi bir de calpol verdiniz mi
canım gece kolye takmak pek tavsiye edilmiyo boğulma riskine karşı, ben yatarken çıkarmayı düşünüyorumBen verazeyn den siparis verdim.
Ürünler bu linkte
http://www.kehribarbebekdiskolyesi.com/index.php?route=product/category&path=18
Ben yatarken rahatsız etmesin diye damla modelini seçtim.
sağlık ocağı berdî canımBen de burda okudum demir ilacinin fazlasi zehirlenme yapabilir dediler vermiyorum cuma gununden beri.. Haftaya carsamba kontrolumuz var konusucam doktoruyla bakalim..
Bide ben para verip aldim devlet veriyo yazmis biri
ben her Sultan sonra temizliyorum canım zaten. Kundak da uyuşturacak kadar sıkı deil, sadece kollarıyla yüzünü ovuşturup kendini uyandırmayacak kadarbenim ki de geçen kulağıyla oynuyordu baktım kir vardı temizledim geçti kaşıması.
byüdüler artık kundaklama bence uyuşur kalır. bn oynarken bile eşime anneme elini kolunu tutturmuyorum. hareketini engelleyecek şeylerden kaçıyorum.
kolyeyi sıkıntı yaşarsam alacağım. bol yeğenli bir ark. kışa denk gelecek sıkıntısız çıkar dedi göreceğiz :)
kolye için alırsam diye baktığım siteler verazeyn. totsandmore
modele göre site seçeceğim :)
ateşi çıkmadı ama sancısı vardı oyüzden calpol verdim, ebe banyo yaptırabileceğimizi söyledi ama bn yine de 1 gün bekledimKizlar biz 4.ay aşimizi olduk ertesi gün banyo yapabilir mi bir de calpol verdiniz mi
Kizlar biz 4.ay aşimizi olduk ertesi gün banyo yapabilir mi bir de calpol verdiniz mi
3 te verdim bir çay kaşiği tekrar veriyim miCanım bu verem aşısı değil vanyo yaptırmanda bi sakınca olduğunu zannetmiyorum ayrıca calpolu de ver bence ağrısı varsa alır biz 1 hafta huzursuz olduk aşıdan dolayı
İleriyi tabi ki kimse bilemez ama önlem almak lazimSacma bence,ilerisini kimse bilemez ki daha cok genetikle alakali
Anne sutu aliyor gerekli tum mineral ve vitaminlerini karsiliyor d vitamini haricinde onu da veriyorum zaten
Canim d vitamini ve demir ilacını bittikten sağlık ocağı veriyor. Sende kaydın olan sağlık ocağında alabilirsin.Hennaaaa ben niye para veriyomustum
Ya ben kontrollerini saglik ocaginda degil dogum yaptigim egitim arastirma hastanesinde yaptiriyorum.. Orda doktor recete yazip verdiydi. Neyse saglik olsun.
Bu kolye gerçekten ağrisini mi aliyormuş ben inanmiyorumBen verazeyn den siparis verdim.
Ürünler bu linkte
http://www.kehribarbebekdiskolyesi.com/index.php?route=product/category&path=18
Ben yatarken rahatsız etmesin diye damla modelini seçtim.
3 te verdim bir çay kaşiği tekrar veriyim mi
Boş yere deldirmeyin çocuGunuzun kolunu yazik mikrop da kapabilir tahlil yapilacak diyehangi sayfaydı tekrar söylermisin canım bir de ona bakayım
9. Aya kadar beklemicez canım, doktor tahlili 9. Ayda yaparız sen şimdi kullanmaya başla dedi, bende başka bi doktora daha gidip tahlil isticem eğer o da kullan, tahlile gerek yok derse zaten başlcam
Bu yazdiginiz gercekten komik geldi ve kusura bakmayin cahilceBoş yere deldirmeyin çocuGunuzun kolunu yazik mikrop da kapabilir tahlil yapilacak diye
Mikrop kapma olayini ben değil doktor olan eşim söylüyor boş yere tahlil yapan sizsiniz deldirmek derken sonuçta iğne batiriliyor kan aliniyor tabi ki kulak değil kimseyi yönlendirmiyorum isteyen istediğini yaptirir çocuğunaBu yazdiginiz gercekten komik geldi ve kusura bakmayin cahilce
1. kol delinmiyor kulak degil deldirip kupe takasin
Tahlil yapinca isaret parmagina kucucuk igne batiriyorlar kan damlasin diye
Mikrop kapma gibi bir durum soz konunusu degil
Sizin gorusunuzle asida da igne yapiliyor mikrop kapar dimi?
Lutfen insanlari yanlis yonlendirmeyin
Biz yaptirirken butun yeni doganlara tahlil yapiliyrdu burda bu ulkede(pek cok ulkede) rutin bu
Koru korune demiri yuklemeye cahillik diyorum ben
Hala bos yere diyorsunuz asil siz bos yere kan ilaci veriyorsunuz ufacik bebegeMikrop kapma olayini ben değil doktor olan eşim söylüyor boş yere tahlil yapan sizsiniz deldirmek derken sonuçta iğne batiriliyor kan aliniyor tabi ki kulak değil kimseyi yönlendirmiyorum isteyen istediğini yaptirir çocuğuna
Gülünç duruma düştüğüm falan yok ishalin kakanin demirle ne alakasi var asil sen cahilsin ve komiksin arkadaşim neresine tahlil yaptirmak istiyorsan git yaptir çattik yaBu arada ben sadece dogru bildiyimi yazdim kimseye de ilaci birakin demiyorum Doktorunuza bir sorun neden tahlil yapmiyoruz ya fazlaysa demir bebek icin zehirlenirse nolacak? Ki bebeklerin hepsine ihsal yapmis ya da cok kaka yapiyorlar okudum burda neden acaba? Fazla demiri kakayla attigi icin olabilirmi acaba?????
Asil ben cattim da neyseGülünç duruma düştüğüm falan yok ishalin kakanin demirle ne alakasi var asil sen cahilsin ve komiksin arkadaşim neresine tahlil yaptirmak istiyorsan git yaptir çattik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?