• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar kan ilacını bu kadar küçümsemeyin.nerdeyse Her Bebekte kansızlık olurmuş. Ve bikere oluncada hızla ilerliyor. Ablam kullanmama gibi bi gaflete düştü. Bebeginde ağlarken morarma ve kasılma nöbetleri oldu. Meğer kansizliktanmis bilemedik. Eğer her bebekte görülen bişey olmasaydı devlet parasız her bebeğe dagitmazdi. Deli mi bu adamlar. Bişey biliyorlardı yapıyorlar. 9.ayda tahlil demişsiniz. 9.aya kadar kansızlıgi son dereceye gelebilir allah korusun. Çok rahat olmayalım bu konuda bence
kimsenin küçümsediği yok bebekleriniz onemsedigimiz için zaten tedirginiz ya..demir anne sütünde
Sacma bence,ilerisini kimse bilemez ki daha cok genetikle alakali
Anne sutu aliyor gerekli tum mineral ve vitaminlerini karsiliyor d vitamini haricinde onu da veriyorum zaten
Bence de çok saçma o zaman annelerimizin ninelerimiz dedelerimizin topyekûn anemi oadi gerekir.eskiden devlet demir ilacimi dagitiyormus..benim şahsi fikrim paraben içeren yapay birseyi vermektense demir kaynaklı ben beslenirim sutumden bebeğime geçer ek gıdaya gecincede bebeğimi demir yönünden zengin yiyeceklerle beslerim..tabi herkesin kendi gorusu saygı duymak lazım demir ilacı verenlere de..

kimsenin küçümsediği yok bebekleriniz onemsedigimiz için zaten tedirginiz ya..demir anne sütünde

Bence de çok saçma o zaman annelerimizin ninelerimiz dedelerimizin topyekûn anemi oadi gerekir.eskiden devlet demir ilacimi dagitiyormus..benim şahsi fikrim paraben içeren yapay birseyi vermektense demir kaynaklı ben beslenirim sutumden bebeğime geçer ek gıdaya gecincede bebeğimi demir yönünden zengin yiyeceklerle beslerim..tabi herkesin kendi gorusu saygı duymak lazım demir ilacı verenlere de..
Evet aynen oyle ama bir risk grubu var yazdim buraya da eger ki o gruba dahilseniz yine de bir tahlil gerekli
Benim sinirlerimi ziplatan kan tahlilini kotuleyip insanlarin kafasini karistirmasi
Kimseye de ille git tahlil yap bunu yap onu yap demiyorum sadece bildigimi bebeklrin sagligi icin yazdim intrnette acip okuyup gore bilirsiniz
Bi de ileri de anemi olurmusmus
Muneccimmisiniz ??? Nerden cikiyor boyle seyler
O zaman illa ki grip olacagimizi biliyoruz simdiden icelimmi antibiyotikler antigrip ilaclar????
Her kesin kendi gorusu dogru isteyen verir ilaci isteyen vermez ama buna sessiz kalamazdim

Asil ben cattim da neyse
Cahillik dupeduz
Ac oku o zaman nette yazılanları
Esim doktor diyorsun burda niye calpol vereyim diye soruyorsun esinize sorun o zaman
Hic bi sey bildiginiz yok insanlarin kafasını karistirmayin bari
Cahil olan sensin ağzini topla terbiyesiz seviyesiz sana mi sorucam kizlara ne soracağimi dengesiz senin çok şey bildiğin belli oluyor

Evet aynen oyle ama bir risk grubu var yazdim buraya da eger ki o gruba dahilseniz yine de bir tahlil gerekli
Benim sinirlerimi ziplatan kan tahlilini kotuleyip insanlarin kafasini karistirmasi
Kimseye de ille git tahlil yap bunu yap onu yap demiyorum sadece bildigimi bebeklrin sagligi icin yazdim intrnette acip okuyup gore bilirsiniz
O zaman illa ki grip olacagimizi biliyoruz simdiden icelimmi antibiyotikler antigrip ilaclar????
Her kesin kendi gorusu dogru isteyen verir ilaci isteyen vermez ama buna sessiz kalamazdim
Evet benim bebis risk grubunda. HeM düşük kiloda doğdu hem de erken doğdu. İlacın paraben icerdigi i bilmiyordum vallaha bak birbirimizden ne güzel şeyler öğreniyoruz. Ben de yine bi doktorunuza sorayım bari. Hatta sağlık ocağı 4 damla dedi doktor 6 dedi. Kiloya göre demek. Tahlil de parmakla yapılıyor demek. Çünkü benim bebeğim yeni doğduğunda hep koldan almışlardı kanı. Bilgiler için tsk. Ler.

Terbiyesize bak ya arkadaşim bir kere sen önce farkli görüşlere saygi duymayi öğren sen kimsin ki beni cahillikle suçluyorsun tahlile gereksiz yere hastane ortamina sokmaya gerek yok hala da görüşümün arkasindayim demir zehirlenmesi uzun aşamada olur asil sen öGren!!!

Kızlar ben kan ilacını kullanıyorum annemde ve bende kansızlık var eğer genetikse bebeğimde de olabilir malum her zaman kırmızı et yiyemiyoruz kan ilacına ihtiyacımız var

Bebeklerin demir rezervleri çok azdir ayrica tahlile gerek yoktur demir ilaci hastalik çözümü değil.hastaliklara karşi dirençli.olmasi içindir paraben içermeyen demir ilaçlari kullanabilirsiniz CAHİL!!

Kimsenin kan tahlilini kötülediği yok uydurma arkadaşim gereksiz dedim sinirleri ziplamiş miş yesinler terbiyesiz

Evet benim bebis risk grubunda. HeM düşük kiloda doğdu hem de erken doğdu. İlacın paraben icerdigi i bilmiyordum vallaha bak birbirimizden ne güzel şeyler öğreniyoruz. Ben de yine bi doktorunuza sorayım bari. Hatta sağlık ocağı 4 damla dedi doktor 6 dedi. Kiloya göre demek. Tahlil de parmakla yapılıyor demek. Çünkü benim bebeğim yeni doğduğunda hep koldan almışlardı kanı. Bilgiler için tsk. Ler.
Canim yazdigim gibi buraya sen kullanmalisin bebegin icin ama herhalde baska bir firmanin paraben icermeyen ilaci vardir doktora danis canim evet

Ben muhallebiye mama karıştırıp veriyorum 1 aydır bu hafta muz ve avakado karistiriyorum Muzlu yogurtta verdim muz çok sevdi avakadodan hoşlanmadi ama sabah ondan karıştırıyorum akşam muz karistiriyorum şu an çorba vermedim hiç
Ek gıdaya erken başlıyoruz diye çok moralim bozulmuştu ama sağlık ocağındaki hemşiremizde kilo az aldıysa dördüncü ayda ek gıdaya başlıyoruz erken değil dedi içime tam sinmesede başlıycaz mecbur bize doktor sebze Çorbası tarifi verdi bir Havuç ve patatesle Yapılıyor içine Tahıl unu ve bulgur ekleniyor henüz başlamadık biz. Birde mama Takım'ı almam Lazım tabak Kaşık en iyisi hangisi acaba sen ne kullanıyorsun canım

Ben buraya sizin icin bebekleriniz icin arastirip yazdim bunlari ki dogru bilgilenelim
Umursamazliktan gelemezdim cocuklari cok seviyorum
Hele de anne olduktan sonra herhangi bir cocuga bi sey oldugunu duyunca icim cizz ediyor
Kendi doktoruma danistim moskovadayiz
Almanyadaki yegenim doktor ona danistim
Hepside bu yazdigim gorusteler
Bazilari anlamadi artik ilgileniyorum
Doktorunuza danisin sadece nacizane fikrim bu
Risk grubuna girenler kullanmali arkadaslar yazildigi gibi
Rabbim butun bebekleri korusun amin

kaç kilo canım?? Biz iki doktora gidiyoruz ikiside başlama dediği için başlamıcam. Kan damlasına başlıcaktım, burda bi arkadaşın yazdıkları çok kafama yattı, doktordan tahlil isteyip başlıcam

bende bi site buldum, % 100 orjinal die bakalım ordan söylicem

benimkide diş mi çıkarıyo acaba, kulağıyla oynayıp kendi kendini uyandırıyo, bende bu ara battaniyeyle kundak yapmaya başladım uzun uyusun die
Bebişim 3830 kg Doğdu ilk hafta sütüm olmadı çok kilo verdik 3400 kadar düştü sonraki iki ay 1250 kg Aldı geçtiğimiz ay 700 gr almış bu ayda 300 gr:KK43: şimdi 7 kg ama çok hareketli iyi beslenmese diş çıkartmaz diyorum ama neden kilo almıyor kafam çok karıştı ek gıdaya başlıyoruz bakalım hayırlısı siz mama TK aldınızmı yada hangi marka alacaksınız bugün mama sandalyesi siparişi veriyorum chicco Polly çok Hoşuma gitti renkleride çok güzel eşim zam görmeden alalım diyor bugün alıyoruz biz

Arkadaşlar demir rezervleri bebeklerin az oluyor tahlil yapilip yapilmamasina doktorunuz karar verir ben gereksiz bulduğumu ifade ettim ancak ileride kansizlik sorunu yaşanabilir demir takviyesini hafife almayin genetik olabilir risk grubunda olabilir demir zehirlenmesi çok uzun süre kullanimdan sonra olur paraben içermeyen demir ilaclari alinmali sağliklari için

Herkes kendi tercihini yapar ve kararini verir malum arkadaşin söylediklerine inanmayin doktorunuz en iyisini bilir

Ben doktorunuza bi daha danisin dedim kimseye sunu soyle yap illa demedim
Bir daha bana laf atarak konusmayin ve hakaret etmeye devam ediyorsunuz sizin haddinize degil boyle yazmak
Bir de ogretmen olacaksiniz ogrencilere yazik
Siz kan tahlilini bile kol deldirmek diye biliyordunuz kim inanir size
prenses444 prenses444

prenses444 prenses444 endless-summer endless-summer uuu soğuk rüzgarlar esmiş :)

taraf tutamma ama prensesin kocam dr en iyi bnm söylediğim havasına girip burada ilaç vereyim mi diye sorması garip kaçmış.

bana kalırsa çocuk ağlıyor diye caprol vermek doğru değil tabi bn verenlere de laf söyleyemem.

relaks olalım hanımlar :KK54:

Kızlar kilo alımımız çok az olduğu için Dr.mama ve ek gıdaya başlattı. Meyve suyu ver 10gün ilk dedi kaşıkla.ama bizim kız hiç sevmedi.siz ilk ne ile başladınız ve mama verenler kaç cc veriyorsunuz kaç saatte ve kaç öğün? Pff çocuk süt içmiyo ya olduğu halde şaka gibi...Dr.beslenmesi ve kilo alması bu aylarda çok önemli mamaya başlamalıyız dedi...bebelac ile başladık.siz ne öneriyor sunuz?

Back