- 3 Mayıs 2010
- 92
- 55
- 98
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #56.621
kimsenin küçümsediği yok bebekleriniz onemsedigimiz için zaten tedirginiz ya..demir anne sütündeKızlar kan ilacını bu kadar küçümsemeyin.nerdeyse Her Bebekte kansızlık olurmuş. Ve bikere oluncada hızla ilerliyor. Ablam kullanmama gibi bi gaflete düştü. Bebeginde ağlarken morarma ve kasılma nöbetleri oldu. Meğer kansizliktanmis bilemedik. Eğer her bebekte görülen bişey olmasaydı devlet parasız her bebeğe dagitmazdi. Deli mi bu adamlar. Bişey biliyorlardı yapıyorlar. 9.ayda tahlil demişsiniz. 9.aya kadar kansızlıgi son dereceye gelebilir allah korusun. Çok rahat olmayalım bu konuda bence
Bence de çok saçma o zaman annelerimizin ninelerimiz dedelerimizin topyekûn anemi oadi gerekir.eskiden devlet demir ilacimi dagitiyormus..benim şahsi fikrim paraben içeren yapay birseyi vermektense demir kaynaklı ben beslenirim sutumden bebeğime geçer ek gıdaya gecincede bebeğimi demir yönünden zengin yiyeceklerle beslerim..tabi herkesin kendi gorusu saygı duymak lazım demir ilacı verenlere de..Sacma bence,ilerisini kimse bilemez ki daha cok genetikle alakali
Anne sutu aliyor gerekli tum mineral ve vitaminlerini karsiliyor d vitamini haricinde onu da veriyorum zaten