- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.541
Selam canim biz iyiyiz cok sukur siz de masallah iyisiniz ama senin oglan cok kilolu degil bos ver onun dedigini iki gogsunu niye emzirmiyorsun canm? boyu da dogum boyuna gore gayeeet iyi yani
Benim oglum 4.5 aylikken kontrolde 8400 kg 68 smdi aliriz bi masallah biz deama cok da tombis durmuyor
Ben sadece emziriyorum ama iki gogsumu birden veriyorum kilosunun iyi olmasini buna bagliyorum tabi genetik bu kilo boy artisi yani kafaya takma dr sglikli diyorsa oyledir Rabbim bebeklerimizi korusun amin
maşallah ya nasıl uyuyor kendileri aman nazar değmesin. Benimki dalamiyor ağlıyor hep nasıl basaricam bilmiyorum.Kizlar ben sallayarak uyutuyordum oglumu ama 3 gundur sallamadan kendisi daliyor uykuya masallah
Sadece uykusu oldugunda anliyorum yani mizmizlaniyor gozunu kasiyor koyuyorum yatagina uyuyor en iyisi bu keske daha onceden yapsaydim diyorum aksam da 8de uyuyor gece 2 ya 3 gibi uyaniyor emziriyorum uyuyor 6da kalkiyor
Ek gidaya gecene kadar gece beslenmesini kesmeyecegim 6 aydan sonra insallah
Bizde bi 10 gundur sallanmadan yatiyoruz
Baya iyiymiş. Normalde eşim 3+ prima 58li 25tl.ye aldı. Bo bakayım grafisi fırsat bulursamKizlaarr yakinlarinizda gratis warsa koşun. Bezler 4 numara prima 20 li 6.5 lira prima premium 24lu 8.5 lira. Mama kullananlar aptamil 900 gr 33 lira. Ben oy kullanirken kosup gittim 2 ve 3 no su war. Bsy almadim size soylemek icin mamayada goz gezdirdim. Bana arkadasim soyledi bi bakindm ama isime bsy yaramadi
Ben yaptigimi soyleyeyim once duzenli her gun ayni saatte uyutmaya cok dikkat ettim sonra uyku saati gelince mizmizlanmaya basladi biraz agladi kucaklamadim veya salllamadim sadece pispisladi biraz birakip diger odaya gectim bir iki gunde oyle simdi kendisi uyuyu onemli olan uyku saati belirlemek oyle olunca saati gelince zaten dayanamiyorlarYa kizlar nasil başariyorsunuz kendisi dalamiyor benimki
Canim zamlandi 30.90 tl artik prima. Bende yarin esime baktiricam kadikoydeki avm den. Disari pek cikamiyoruzki. Onceden nezaman ciksam mutlaka gratise falan ugrardim kozmetikcilerde geziyodum hep. Suan oglumun kakasi ilgilendiriyo artkBaya iyiymiş. Normalde eşim 3+ prima 58li 25tl.ye aldı. Bo bakayım grafisi fırsat bulursam
Bende hala tek göğüs emziriyorum, sık emdiği için bidahakine sıra gelene kadar anca doluyo.. Bizimde sıkıntımız uzun uyumaması. Gündüz uykusu kısa kısa, ya memede ya ayakta uyuyo. Gece de 9 gibi uyuyo, 10 da geri uyanıyo, sonrada ortalama 1 yada 2 şer saatte bir uyanıyo, 3 saat çok nadir olur.. Ve her uyanışında emmek istiyo, azcıkkk emiyo asıl istediği memeye temasgece uykuda ağlıyo pışpışla sussun istiyorum ama olmuyo, memeye alınca 2-3 dk içinde uyuyakalıyo gece uyku saatlerini uzatmak için napabilirim?? Bazen 8-9 kere kalktığım oluyo, dinlenemiyorum
çok ağlasa da muhakkak temizliyorum canım, bizimki ondan deil galiba :/ meme tiryakisi heralde :))Canım benim oğlanda bi ara öyleydi mızırdanarak saat başı uyanıyor iştahla meme emiyordu burnu tıkanmak üzereyken öyle yaptığını farkettim sen akşamları yatırmadan önce burnunu temizlemeyi dene en azından serum vs sık burnuna bir dene istersen
Bence canim yatmadan karnini iyice doyur ozaman kalkmalarinda ciddi azalma olur ben ek gidaya basladim mecbur hic emzirmedigim icim yatirmadan aptamilin pirinc ununu yapip icinede meyve puresiBende hala tek göğüs emziriyorum, sık emdiği için bidahakine sıra gelene kadar anca doluyo.. Bizimde sıkıntımız uzun uyumaması. Gündüz uykusu kısa kısa, ya memede ya ayakta uyuyo. Gece de 9 gibi uyuyo, 10 da geri uyanıyo, sonrada ortalama 1 yada 2 şer saatte bir uyanıyo, 3 saat çok nadir olur.. Ve her uyanışında emmek istiyo, azcıkkk emiyo asıl istediği memeye temasgece uykuda ağlıyo pışpışla sussun istiyorum ama olmuyo, memeye alınca 2-3 dk içinde uyuyakalıyo gece uyku saatlerini uzatmak için napabilirim?? Bazen 8-9 kere kalktığım oluyo, dinlenemiyorum
Maşallah oglusuna. Mama vermeden dene bakalım doyar belki çünkü emdikce süt artar. Bnm kızım da hala tek tek emiyor. Yetiyor bence. Uyku egitiminde sallıyor musun kendi mi uyuyor
ek gıdaya 6. Ay bitmeden başlamıcaz canım, iki doktorumuz tarafından çok katı bi şekilde uyarıldık .. Bi kaç kere denedim canım, iki göğsümü de iyice emene kadar uyutmadım artık kusmaya başladı tokluktan.. Uyuyup kısa süre sonra uyandı. Bu sefer memede de süt olmayınca iyice ortalık karıştı, deponun birini yedekte tutmak zorundayız yaniBence canim yatmadan karnini iyice doyur ozaman kalkmalarinda ciddi azalma olur ben ek gidaya basladim mecbur hic emzirmedigim icim yatirmadan aptamilin pirinc ununu yapip icinede meyve puresi
Benim oğluş da aynı sevinince çok güldüğü zaman öyle cırlama gibi çığlık atıyor. Bencede seslerini keşfediyorlarKızlar 3 gundur acayip bi cirlama öğrenmiş kızım ama o nasıl ses habire cirliyor. Sesini keşfediyor galiba varmı böyle bisey yasayan
Benım kızım 4 ay 10 günlük 7950 kilomuz biz 4 numara kullanıyoruz tam geliyor suanKızlar bebeğim 4 aylık 7,5 kilo primanin 3 numarasını mi kullanmaliyim yoksa 3+ olanimi
3+ kullan canim sıkmaz totoşunu, iyi olur. Bi paket 3+ bittikten sonra 4 e gecersin.Kızlar bebeğim 4 aylık 7,5 kilo primanin 3 numarasını mi kullanmaliyim yoksa 3+ olanimi
Bende eşimde böyle erken diş çıkartmamışız. Gece uykularımız uzun zamandır kötü gündüzde uykusunu alamadığı zamanlar mızmızlığı oluyor hiç dişle alakalı huysuzluğu olacağı aklıma gelmemişti. Bugün dört ay kontrolümüz vardı çok az kilo almışız doktorumuz ek gıdaya başlayalım dedi sebze çorbasıyla başlıyoruz sizlerde durum ne ek gıdaya Başlayan varmı? Birde kan damlasına başlıycakmışızayy maşallahhhh :) sancısı olmadı mıı hiç farketmedin mı?? Ben hergün bakıyorum salyalandıkça acabaaa die :)) erken ama böyle şeyler genetikmiş, benim ablamın 2,5 aylıkken çıkmış ilk dişi, oğlunun da 3 aylıkken çıkmıştı. Belki senin yada babasının da erken çıkmıştır
Allah iyiliği i versin.:)) ya daha 4 gün oldu eşim o fiyata alıyor. Az yapmasalar nolacak sanki bütün para bez mendil mamayada gidio:)))Canim zamlandi 30.90 tl artik prima. Bende yarin esime baktiricam kadikoydeki avm den. Disari pek cikamiyoruzki. Onceden nezaman ciksam mutlaka gratise falan ugrardim kozmetikcilerde geziyodum hep. Suan oglumun kakasi ilgilendiriyo artk
Cnm bebeğim kaç kilo doğmuştu ki. Şimdi kaç kgYok cnm ya doymuyo biliyorum emziriyorum 5 dk emiyo sonra çîglıgı basıyo nefesi kesiliyo aglamaktan o an ne yapacagımı şaşırıyorum mosmor oluyo bazen sallıyorum genelde karnî yok olunca veriyorum emzigini dönencesini açıyorum kendi kendine uyuyor
Hamileylen stok yap demiyolardi boşa simdi anliyorumAllah iyiliği i versin.:)) ya daha 4 gün oldu eşim o fiyata alıyor. Az yapmasalar nolacak sanki bütün para bez mendil mamayada gidio:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?