Canım nasılsın? Pek görünmüyorsun.. Bu ay bat ne zaman senin?Ben de 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasılsın? Pek görünmüyorsun.. Bu ay bat ne zaman senin?Ben de 41
Kız ne ara yaptın bende göremedim canm hayırlısı olsunKaset teste baktım kalbim kadar beyaz kızlar daha da yapmam test. Dedim ya zaten bacaklarımda adet hissi var olacağım belli ki
Bana Eczacı dedi ki yani abla dedi yurt dışından geliyor bu Euro dolardan kaynaklı dedi göndermiyorlar bulman imkansız dedi Yani ben tanıdık eczaneleri aradım o onu aradı o öbürünü aradı falan bulamadım hiçbir şekilde aralarındaki fiyat da çok fazla kafam kurcalanmıştı ama doktor için rahat kullan dedi tüp bebek tedavi merkezinde tanıdık bir arkadaşı önermiş yani Bunu da kullanabilir Biz tüp bebekte kullanıyoruz olumlu sonuçlar alıyoruz diye onu aldım yani belki de nasip Belki o vitrelle olsaydı gebelik olmayacaktı Belki bu vesile olacak kalacağım BilmiyorumIyi canim ise yaramis ya onemli olan o. Zaten bu ignenin tek olmasi beni sinir ediyordu ovitrelle nin. Eczanede bulamazsin buldugun ben birine ayirdim der. Resmen karaborsaya düşmüştü igne
Aslinda hayatin ne kadar kiymetli oldugunu yaşamanın ne büyük hediye oldugunu hatirlamamiz gerekiyor sık sık .. ama iste dünya telaşından herseyi unutuyoruz. Gecmis olsun kuzum tekrarÇok şükür cnm vardır bundada bir hayır diyoruz
İşten çıktım şimdi prodictor yaptım ama yok. Burdan dönmez herhaldeYaa maşallah güzel vermissin inşallah bundan sonra da istedigin kilonda olursun canim sevindim senin icin.
Bebis icin de ihtimaller artmis iste boylelikle.
Hayırlısı olsun canım benim vaktini bekliyor demmekki yılmak yok yola devam kiminin 1 ayda kiminin 1 yılda geliyor hayırlısyla sağlıkla gelsinlerKaset teste baktım kalbim kadar beyaz kızlar daha da yapmam test. Dedim ya zaten bacaklarımda adet hissi var olacağım belli ki
Kesinlikle katılıyorum rabbim 2.defa çok güzel anlattı bize her şeyden ders almak lazimAslinda hayatin ne kadar kiymetli oldugunu yaşamanın ne büyük hediye oldugunu hatirlamamiz gerekiyor sık sık .. ama iste dünya telaşından herseyi unutuyoruz. Gecmis olsun kuzum tekrar
Yani ben devletin zorluğunu gerçekten yaşadım artık beni yani özele ittiler Ben bir senedir devlette Hani bir şekilde git gel yapmaya çalışıyordum ya özellikle de içimi rahatlatan Hani doktorların bir şeyin yok demesiydi hani bir şeyim yokken özele neden para dökeyim Ama artık olmuyordu yani sırf daha çok bu yumurta takibi için özele gitmek istedim devlete gidiyorsun ilacı yazıyor yolluyor bir ay sonra gel diyor yani takip falan yok Ben bir ay boyunca her şeyi araştırıyordum böyle olursa ne olur şuram ağrıyor acaba gebelik var mı her şeyi araştırıyordum şu anda mesela bu ay kafam çok rahat yani eğer ki seni sarsmayacaksa bir git özele görün derimAmin canim aminnn insallah hepimiz hayallerimizi süsleyen o mis kokulu bebeklerimize kavuşuruz Allahım mucizesinden bize de versin...
Allah herkesin yardimcisi olsun öyle bir donemdeyiz ki hersey asiri pahali ve geçinmek dahi zor.. cok iyi anliyorum seni ...
Zaten yeter ki olsun bebeklerimiz saglikla, giden para onemli degil asla..
Iyi canim yine iyi bir ucrete mal olmus. Daha fazla tutar mi diye düşünmüştüm. Bende yumurta takibi yapmak istiyorum aslinda dr ile ama bakalim kafama göre bir dr bulamadim hic.
Catlatma ignesi hangisini verdi canim iyi uygunmus
Yapma yapmaa acele etme. Zaten su an erken turacak bile olsa cikmaz testte belki. Bence biraz daha bekle en azindan 4 5 gün daha.Ahahah yaptırdığım günü de sayarsam bugün 10. Günü benimde yapasım yok bu ay test falan ne zaman yapayım sence yapsam mı
Tabiki vardir bir hayir ovitrelle bulmasi zordu bide fiyati da ucurmuslar. Hadi bakalim sonuclarini bende bekliyorum meraklaBana Eczacı dedi ki yani abla dedi yurt dışından geliyor bu Euro dolardan kaynaklı dedi göndermiyorlar bulman imkansız dedi Yani ben tanıdık eczaneleri aradım o onu aradı o öbürünü aradı falan bulamadım hiçbir şekilde aralarındaki fiyat da çok fazla kafam kurcalanmıştı ama doktor için rahat kullan dedi tüp bebek tedavi merkezinde tanıdık bir arkadaşı önermiş yani Bunu da kullanabilir Biz tüp bebekte kullanıyoruz olumlu sonuçlar alıyoruz diye onu aldım yani belki de nasip Belki o vitrelle olsaydı gebelik olmayacaktı Belki bu vesile olacak kalacağım Bilmiyorum
Yok ben hamile değilim sadece burda okuduklarımla yorum yaptım inşallah güzel haberinizi alırızYaa gercekten mı ınsAllah oyledir.saat 4 de cok cok az gördüm .2 saat sonra da mınnacık gordum boyle akıntı ıcınde yanı.sızde oldumu acaba
Oyle canim devlet iyi hoş da cok bastan saviyorlar. Zaten yumurta takibi yapmiyorlar. Ben kurtajdan sonra kararimi vermistim zaten direkt özele gidicem diye ama su kanamalarim bitsin diye bekliyorum bakalim. Sonra belki bir ay kendim denerim belki hemen olur diye dua ediyorum. Olmazsa o zaman giderim özele. Bir baktiririm bakalim.Yani ben devletin zorluğunu gerçekten yaşadım artık beni yani özele ittiler Ben bir senedir devlette Hani bir şekilde git gel yapmaya çalışıyordum ya özellikle de içimi rahatlatan Hani doktorların bir şeyin yok demesiydi hani bir şeyim yokken özele neden para dökeyim Ama artık olmuyordu yani sırf daha çok bu yumurta takibi için özele gitmek istedim devlete gidiyorsun ilacı yazıyor yolluyor bir ay sonra gel diyor yani takip falan yok Ben bir ay boyunca her şeyi araştırıyordum böyle olursa ne olur şuram ağrıyor acaba gebelik var mı her şeyi araştırıyordum şu anda mesela bu ay kafam çok rahat yani eğer ki seni sarsmayacaksa bir git özele görün derim
O kadar güzel bir bakış açın var ki hayata her okuduğım mesajda senin güzel dileklerin güzel sözlerin var. Allah gönlündekini ömrüne hayırlı kılsınAslinda hayatin ne kadar kiymetli oldugunu yaşamanın ne büyük hediye oldugunu hatirlamamiz gerekiyor sık sık .. ama iste dünya telaşından herseyi unutuyoruz. Gecmis olsun kuzum tekrar
Regl olana kadar umut var bekleyelim bakalim regl tarihiniİşten çıktım şimdi prodictor yaptım ama yok. Burdan dönmez herhalde
İnsAllah canım ya belimde agrıyorYok ben hamile değilim sadece burda okuduklarımla yorum yaptım inşallah güzel haberinizi alırız
Aynen canim önce sağlık illa sağlık sonrasini da Allahım kolaylikla nasip eder inşallah bebis gibi meselaKesinlikle katılıyorum rabbim 2.defa çok güzel anlattı bize her şeyden ders almak lazim
Çok dinleme kendini ben öyle baskı yapa yapa kendimi 50 gün regl olmadım sen yapma akışa bırakİnsAllah canım ya belimde agrıyor
Cnm adetli iken evet yüksek çıkar zaten adet sonrasida yine yüksek çıkarsa sıkıntı oyuzden adet sonrasida değere bakıp ona göre yapacaktır benmde adetliyken 54 çıkmıştı yani adetten sonra yine değer yüksek çıkarsa yumurta rezevinde sorun yaşıyor demekktir tedaviyide ona göre yapacaktır şuan için belli bir durum yok yani cnmEki Görüntüle 3536980
Canım ama sonuç limit içi. Yüksek çıkarsa doğum kontrol hapı başlıycaz demişti 74 i duyunca hapla iligli birşey dmedi ama. Perşembe bir daha verip ultrasonla bakalım dedi. Başlatsa başlatmaz mıydı doğum kontrol hapını?
Hayırlısı olsun bakalım şimdi benim regl normalde 24 ocak 5 inde iğne oldum ya kaçında regl olmam lazımYapma yapmaa acele etme. Zaten su an erken turacak bile olsa cikmaz testte belki. Bence biraz daha bekle en azindan 4 5 gün daha.
Tabiki vardir bir hayir ovitrelle bulmasi zordu bide fiyati da ucurmuslar. Hadi bakalim sonuclarini bende bekliyorum merakla
İnşallah gerek kalmadan bebişin gelir kuzumOyle canim devlet iyi hoş da cok bastan saviyorlar. Zaten yumurta takibi yapmiyorlar. Ben kurtajdan sonra kararimi vermistim zaten direkt özele gidicem diye ama su kanamalarim bitsin diye bekliyorum bakalim. Sonra belki bir ay kendim denerim belki hemen olur diye dua ediyorum. Olmazsa o zaman giderim özele. Bir baktiririm bakalim.
Ben aşılama yaptırdım bugun 15.gunumdu yarın test vermen gerekiyor.bugun akıntı gelınce ne bılım ya pek gıdesım gelmıyorÇok dinleme kendini ben öyle baskı yapa yapa kendimi 50 gün regl olmadım sen yapma akışa bırak