2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ay ne gzl süpriz farketmediğine göre ağrısız çıkarmış dişi maşallah.
Ya her bildirimde mail gelmemesi için ne yapabilirim kizlar
bn bilgdeyken konu bildirimini kapatıyorum ama telden giriyorum diye mi ne gene de geliyor iptal edip duruyorum hiç bir işe yaramıyor.
Kızlar kehribar kolyesini duydunuz mı?? Her derde deva, özellikle diş sancısına. Ben bu ara alcam oğluma. Çok faydasını görenler var
bn de almayı düşünyorum ama beşki ztn ağrısız çıkaracak o yüzden sıkıntı yaşarsak sipariş edeceğim ztn hemen geliyor kargo.

Bende dogumdan once arastirmistim. Cok memnun kullananlar bi tane ogluma bi tane kendime alsam diyorum bu aralar.. Ama surekli bakmamiz lazim. Malum herseyi tutup cekmeye basladilar.

Kızlar 3 gundur acayip bi cirlama öğrenmiş kızım ama o nasıl ses habire cirliyor. Sesini keşfediyor galiba varmı böyle bisey yasayan

bnm ki savaşçı gb aaaaa diye bağırıyor gıdımıza çenemize saldırıp cımcırıyor. gerçi biz erkek çocuğu yatakta 3 kişi kuduruyoruz biz ona saldırırken öğrendi

bugün de annnn neeee diye çağırmaya başladı uyanınca. kapıdan girince yüzüme bakıp kafa çevirip uyumaya dönüyor :)

Kizlar bebegim benim yatagimdan dustu kafasi yere geldi acile goturuyorum dua edin lutfen

geçmiş olsun canım inşallah birşey olmamıştır. bu ara kucaktan bile kendini atıyor bizimki bekliyorum düştü düşecek diye.

Kizlar yukaridaki izlenen konulara tiklayin sonra fotoda gosterilen asagida izlenen tum konulari gostere tiklayin

Fotoda yanda manage watch threads i tıklayın ordan kapatin bi daha gelmeyecek email bildirim
Site hakkindaki bi konudan bulmustum lazim oldugunda ordan yoneticelere sorun cevapliyorlar :)
nazperver M mehtapmhtp88

Son düzenleme:
Canım profilinde bildirim seçenekleri diye bir bölüm var ordan ayarlayabilirsin
bnm kizimda öyle hep huzursuz habire kulak kasiyor kıpkırmızı oldu kulağı. Cenemi de isiriyor
Aynen cok hirsla saldiriyo beninki de ceneme .. Basladi heralde sancili dis donemi...

Yok artk :) bencede iyi böyle ağrı sancı gerek yok
Ama belki dogumdan sonra daha kolay gecer artik . hani buyuklerin dedigi laf vardir ya adet donemi zor gecenlere dogumdan sonra rahatlarsin diye

Cok sagolun kizlar dualarinizla gittik tomografi batin filmi karin ultrasyonu falan cekildi cok sukur ciddi birseyi yokmus boynu zedelenmis hareketlerinde kisitlama olursa getirin dedi cok korktum pat diye ses gelince anladim dustugunu bayagi susturamadim o agladikca bends agladim kendimi sucladim yol boyunca kafasi yere geldigi icin cok korktum yuksek yerlere birakmayi kuzucuklari benim yatagim sabah gunesi aliyo diye biraktim esim aradi bilgisayarda birseye bakmam gerekiordu o esnada yuz ustuydu zaten kendini itip ilerlemeyi ogrenmis ama o kisa surede dusecegini dusunemedim yatagin ortasina koymustum Allah hepinizden razi olsun bari hemen dua isteyecegimiz birilerinin oldugunu bilmek guzel hemde en icten yapilan dualar

Aynen cok hirsla saldiriyo beninki de ceneme .. Basladi heralde sancili dis donemi...

Ama belki dogumdan sonra daha kolay gecer artik . hani buyuklerin dedigi laf vardir ya adet donemi zor gecenlere dogumdan sonra rahatlarsin diye
Benim oldugum gibi sancidan duvara tirmanirdim o derece simdise super vaktini unutsam ne zaman oldugumu bilmem haberim olmuyor

Ben de birakiyorum oyle yatsgin ortasina ya artik birakmam tekrar cok gecmis olsun Rabbim korusun bebeklerimizi amin

Ben de birakiyorum oyle yatsgin ortasina ya artik birakmam tekrar cok gecmis olsun Rabbim korusun bebeklerimizi amin
Cok saol canim buyuyorlar artik benimki benim hattam di cunku kendini ilerletiyo biliyordum ama o kadar ilerleyemez diye dusundum dikkatli olmak lazim artik emekleyince cok zor yeni yurumeye baslayinca cok zor devamli etraflarinda olmak lazim

çok şükür anlatmışsın. çok strese girme kendini suçlayıp çok kötü hissediyor sonra insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…