2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
1,5 saatti r uyanığız derdi ne bilmiyorum, huysuz. Burnu tıkalı gibi, temizledim bişi yok, ama rahat nefes alamıyo. Nezle mi ettim acaba bebemi

1,5 saatti r uyanığız derdi ne bilmiyorum, huysuz. Burnu tıkalı gibi, temizledim bişi yok, ama rahat nefes alamıyo. Nezle mi ettim acaba bebemi
sümük alamasakta tıkanıyor bnm ki de burun suyunu döküyorum rahatlıyor. bir de petekten boğazı kuruyor sanırım. ara ara uyanıp bi fırt süt çekiyor. haklı da bnde kalkıp kalkıp su içiyorum. petek üstüne su koyduk ama gene de kurutuyor demek..

Benim kızımda nezle oldu off.2 3 saatlik uyluyla duruyoruz.burnu tıkalı sümüklü.çekiyorum uyutuyorum yine sümük doluyor yine uyumuyor..

bizim daha kaloriferler yanmadı, mecburen ara ara UFO yakıyorum odada, heralde o da kurutuyo ortamı şuan daha iyi mesela. Şimdide uykumu alamadığım için ben sersem gibiyim. En çok bu zamanlarda istiyorum ailemden biriyle aynı şehirde olmayı anne şuna 2 saat bak deyip dinlensem ne kadar güzrl olurdu..

Kizlar sizin gibi benim bebis de üşüttü galiba. Pazartesi doktora gitmisti cigrlerde bisey yok ama grip gibi dedi. Demir ilacina baslama suan grip hali gecsin cuma gunu kontrol edeyim dedi. Ama soguk alginligi baslangici gibi duruyor dedi. Yari yine bakacak. Bu arada gunde 3 kere calpol ver dedi birer cay kasigi. Bu grip hali bebekleri cok huzursuz eder uyumaz dedi ilac biraz terletr dedi. Bikac gundur veriyorum. Ama hapsiriklar ve tikaniklik artti. Yatin goturcem.
Off kizlar soğuklar tam gelmeden bebisleri hasta ettik iyimi.

Bebegin kac kiloki canim benimki basiyo hatta iki elini tutuyorum adim atiyo

Kızlar bebekleri nizde iştahsızlık varmı? Benim kızda yine başladı.birde sütünü sağarak verenler 3 saatte kaç cc yiyor?gece veriyor musunuz? Bizimki en son 11 gibi yiyor 5 e kadar uyuyor.3 gibi vermelimiyimki?

Kızlar bebekleri nizde iştahsızlık varmı? Benim kızda yine başladı.birde sütünü sağarak verenler 3 saatte kaç cc yiyor?gece veriyor musunuz? Bizimki en son 11 gibi yiyor 5 e kadar uyuyor.3 gibi vermelimiyimki?
İştahsızlık dişle alakalı olabilir. Bilmiyorum bebeğiniz diş dönemin girdi mi. Senin minik tam uyku eğitimi almış gibi :) bence çok güzel bir düzeni var. Maşallah

Bi turlu yazamdm bayadir giremedim arkadaslar SeSeEl arkadasim oncelikle gecmis olsun bendede cok oldu en son cozumum sacmada gelse ters emzirmek oldu internetten biraz arastrrsan bulursun bebegi koltuk altindan emzreceksin bide oyle dene ama bi yandan sicak kompreste yap sicak su torbasi koyabilirsen oda iyi gelir insallah sanirim gogus ateslendigi icin gogus ucuda yara oluyor bendede oldugunda gogusucum tekrar yara olmstubu arada bu sferde tasinma yerlesme ise baslama evrelerinden gectgim icin yazamadim bi ara 80 sayfa gecmsi okudumcok seyler yazilms coguna yazabilseydm yazmak istedgim seyler vardi ama gecms oldu artikherneyse bizde 4.ay asilarimizi olduk cok sukur rahat atlattik rotavirusunde 2.dozunu yaptrdik bende doguya geldigim icin mecbur calismaya basladim suan icin babasiyla donusumlu bakiyrz ama kisa zamanda bakiciya gidecek yavrumoglum suan 7.700 kilo 65 cm. boydahala sadece anne sutu aliyor sagarak gunluk sut birakiyorm zaten ogleye kadar oldgu icin idare ediyrz ek gidayi soracak bir doktorumz yok burda ama gelmeden once doktorumza sordugumz uzre 5 ayi bitince yavas yavas baslamayi dusunuyorm.Artik baya baya oturmak istesede sadece kucagmda oturur pozisyonda kisa sureli tutuyorm.onun icinde bi sure daha beklemeyi dusunuyorm bu arada bebegi hasta olan arkadaslarada buyuk gecms olsun.insallah hepsi biran once atlatr

Ben bastırıyorum Can'ım koltuk altından destek veriyorum gayet iyi o konu da

geçmiş olsun size de Canım ben doktora da götürmedim, bol bol emzircem bakalım, biraz da ıhlamur veriyorum. İlaçsız. Atlatıruz inş

Bebegin kac kiloki canim benimki basiyo hatta iki elini tutuyorum adim atiyo
9300 olmuş canım.. Maşallah senln fıstığa
Ben bastırıyorum Can'ım koltuk altından destek veriyorum gayet iyi o konu da
benim dombili tembel çıktı, teyzesine çekmiş heralde 14 aylıkken yürümüş :)

Masallah yaa ben toplu bebeklere bayiliyorum sakincasi yoksa senin icin resmini paylassana benim kizda cok zayif degil ama biraz daha tombis olsa diyorum bazen ama saglikli olsunlarda bizimkinin burun akintisi vardi sonra oksurmeye basladi bugun goturdum hastahaneye uc tane surup verdi bogazi dolmus dedi

Ihlamur kansizlik yapiyormuş

Kizlar kizim iki gündür sulu kaka yapiyo ama 1 ya da 2 kere günde kahverengi yeşil arasi ishal değildir dimj

Göğus ucu yara oldu Yaradan dolayi göğsün içine mikroplar nüfuz etti ve koltuk altıma kadar lenf bezleri şişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…