2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Evet çok kötü kombi 40 derecede yanıyor ama ben titriyorum antibiyotik başladım 5 gün sagdigim sütü dökecem koltuk altıma kadar lenf bezleri sismis

Tamam bende deneyim

Canim havucun kabuGunu soyuyor muyum?

Kamuda görevli arkadaşlar bizim yarım gün çalışma iznimiz kaç ay. Ilk çocuk için 2 ay mi 6 ay mi.

Kizlar kiş için peluş battaniye aliyim mi

Eklentiler

• 2015-10-21 13.13.57.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 90
Saçlara bak maşallah çok tatlı maşallah canım.allah bağışlasın.

bnm ki memede öyle yapıyor. neden yapıyor bilmiyorum

Evet çok kötü kombi 40 derecede yanıyor ama ben titriyorum antibiyotik başladım 5 gün sagdigim sütü dökecem koltuk altıma kadar lenf bezleri sismis
Gecmis olsun gercekten kotu bi durum..

Kamuda görevli arkadaşlar bizim yarım gün çalışma iznimiz kaç ay. Ilk çocuk için 2 ay mi 6 ay mi.

Onaylandimiki o yaa.. Yoksa 3 saatlik sut iznine devam mi

Size de maşallah Canım...biz rota aşı yaptırmadık isteyerek..bende arada çok kısa oturtuyorum ama bugün doktorumuz erken dedi beş kemikleri ve pöçükleri çok yumuşak olduğu için sorun olabilirmiş
bende azaltayım ozaman canım, saol
Bide bizimki hiç ayağına basmıyor sadece kızınca felan basıyor hasbam :) kilolu olduğu için galiba. Ama annemler sen bunu alıştırmamışsın diyorlar. Seninki basıyomu?

çok geçmiş olsun canım ya, neden oluyomuş ki bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…