- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.261
Aslında artık 4 saate geçmek lazım sanırım dr.a danışıp belkide öğün aralarını uzatmak istiyor olabilir...Birde sütünü buzdolabından çıkarıp ısıtıpmı veriyorsun,yoksa taze sağıp direkmi veriyorsun..?
Ben de aynı senin gibi yapıyorum.bazen taze bazen dolaptan.dolaptan verince besin değeri düşüyormu o kafamı kurcalıyor..Yani benim oğlumun bir düzeni yok cnm doktora da sorsam benim oğlum kendi düzenini kendi ayarlıyor bir öğün az yediyse diğer öğüne 3 saat olmadan acıkıyor. Galiba sizin düzeniniz var
Değişiyor cnm acıkması yakinsa sagdigimi taze taze veriyorum ama karni tokken sagdiysam buzdolabına koyuyorum sonra ısıtıp veriyorum. Zaten şuanda mastıt ten dolayi antibiyotik içiyorum sagdigim sütü dokuyorum dondurucudan çıkarıp çıkarıp veriyorum. Sen nasil veriyorsun.
Evet düzenimiz var.3 saatte 120-150 aradı içiyordu.şimdi süzen şaştı biraz bizimde umarım geçicidir.geçmiş olsun burada sağarken nasıl mastit oldu ki?Yani benim oğlumun bir düzeni yok cnm doktora da sorsam benim oğlum kendi düzenini kendi ayarlıyor bir öğün az yediyse diğer öğüne 3 saat olmadan acıkıyor. Galiba sizin düzeniniz var
Değişiyor cnm acıkması yakinsa sagdigimi taze taze veriyorum ama karni tokken sagdiysam buzdolabına koyuyorum sonra ısıtıp veriyorum. Zaten şuanda mastıt ten dolayi antibiyotik içiyorum sagdigim sütü dokuyorum dondurucudan çıkarıp çıkarıp veriyorum. Sen nasil veriyorsun.
Gunde 8 defami veriyorsun yaniEvet düzenimiz var.3 saatte 120-150 aradı içiyordu.şimdi süzen şaştı biraz bizimde umarım geçicidir.geçmiş olsun burada sağarken nasıl mastit oldu ki?
Hayır 7 defa gece 11den sabah 5.30 a kadar vermiyorum uyuyor.Gunde 8 defami veriyorsun yani
5 dakikada doyuyor mu peki?Evet 5dakika anca emiyor. Napalim idare edecegz bi şekilde. ..
Ben emziremiyorum bebegimi malesef hem sutumu hem mamayi biberonla veriyorum o yuzden bizimkilerin tokluk suresi daha uzun oluyor emenlere goreEmzirmenin saati mi olur yahu bebiş ne zaman isterse o zaman kanisindayim
Masallah umarim hep boyle devam eder yemeyince insan cok uzuluyorHayır 7 defa gece 11den sabah 5.30 a kadar vermiyorum uyuyor.
Saol canım, benimki gündüz 15 er dk uyur, 3 kere felan. Gece de her 2 saatte bi kalkarKizlar bebegi uyumayanlara doktorumun dene bak nasil gece misil misil uyuyor dedigi tavsiyeyi sizinle paylasiyim dedim ben 2 .gun denemedeyim cogumuzun bebegi gece sik kalkıyordu bundan sikayetciydik gaz falan dedik ama benimki gaz değilmis doktoruma bu cocuk saat basi kalkiyor dedigimde gunduz memede uyuyormu kestiriyomu yada 10 dk kisa uykulari varmi dedi evet dedim meger bebisler o 10 dkda acayip uyku alirlarmis BANA SOYLE BIR FORMUL VERDI : örneğin. Sabah 7 de kalkiyorsa 11 de uyutucaksinz 1 saati gecmicek geçerse uyandircaksiniz daha sonra 4te tekrar arada kestirmesene izin vermeyin oynayin oyalayin tabiki ilk gun zor ve bu saat araliklari daralip uzayabilir alisana kadar inanin ilk gece denedim ve ilk uyuyusta 3 saati buldu soyleki 21.30 uyuyus 1 de4.30. Emmeye kalkti ve 7de uyandik normalde saat basi kalkardi her bebek farklidir ve bu periyotlar zaman ve sabir gerektirebilir ama sizinle paylasmak istedim insallah sizde de ise yarar birde gece rahat uyusun diye nanna mini diye bir surup verdi yatmadan 1 saat once 1 tatli kasigi ben bulunduğum yerde bulamadim denemek isterseniz bilginize bitkisel bir ilac denemenizi ve paylasimlarinizi bekliyorum
Benimkide oyleydi canim dene bi istersen bu gece dahada fazla uyudu saskinlik icindeyim umarim herkezde ise yararSaol canım, benimki gündüz 15 er dk uyur, 3 kere felan. Gece de her 2 saatte bi kalkar
Bizdede ayni canim hatta tirnagi bazen damagini aciriyo basiyor cigligi hatta kulagini falan cekistiriyor doktoru dmaklari kasiniyordur yavas yavas baslar artik dediGunaydin kizlar
Dun o kadar cok mizmizlandiki anlatamam atesi yok gaz miydi dis miydi anlamadim . dis bu kadar erken ve sancili olabilirmi..
Iki elini agzina sokup sinirden titriyor parmaklarini hirsla isiriyor. Benim serce parmagimi agzina soktup disi olsa koparacakti.. Bunu yasayan bilen varmi
canım neyi var bebeğinin ? Rabbim şifa versinBenim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Ben sabah ve gece sağıyorum toplamda 300 cc öğlene kadar,öğlende gidip sağıyorum 150cc de öğleden sonra için,kayıncalidwm II yerime çok yakın şanalıyım o yüzdebgünaydınlar
çalışmaya başlayan anneler yeme düzenini nasıl yaptınız ?
ne kadar süt bırakıyosunuz gündüz içmesi için?
Ben sabah ve gece sağıyorum toplamda 300 cc öğlene kadar,öğlende gidip sağıyorum 150cc de öğleden sonra için,kayıncalidwm II yerime çok yakın şanalıyım o yüzdeb
Aynen kulaginida damaginida yirtmis. Peki kasimasi icin bisey verdin mi dis kasiyiciyi tutamiyor elindeBizdede ayni canim hatta tirnagi bazen damagini aciriyo basiyor cigligi hatta kulagini falan cekistiriyor doktoru dmaklari kasiniyordur yavas yavas baslar artik dedi
Cnm eve her gun 3 saat erken gitmek daha mantikli degilmi neden tek gun kullaniyorsunhmm ne güzelmiş yaaa, benim öyle gidip sağmak ya da emzirmek gibi bi imkanım yok.
2015in istanbul trafiğinde çok zor olur yani git gel..
o yüzden günlük süt saatlerimi biriktirip çarşambaları izin yaparak kullanıyorum..
gün içinde de mesela bugün iş yerinde sağıyorum onu yarın veriyo annem.
bi sabah 10-11 gibi sağıyorum 200 cc
sonra da bi de 15-15:30 gibi sağıyorum yine 200 cc
onları 90 bazen 100 e bölüp veriyo annem
sabah da 7de bebeği bırakmadan önce emziriyorum akşam da 6 da gelince hemen emziriyorum.
aç kalıyo mudur yetiyo mudur bıraktığım süt diye içim içimi yiyo valla..
hoş yetmese napıcam çıkan süt o kadar fazlası yok ki. mama ya da yavaş yavaş gıda takviyesi olur ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?