- 25 Eylül 2014
- 314
- 397
- 63
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #56.201
Amin cm'n o resim baya önce şimdi daha da büyüdü maşallahMasallah bebegine Allah bagislasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cm'n o resim baya önce şimdi daha da büyüdü maşallahMasallah bebegine Allah bagislasin
Basta bi onbes gitti on kaldi sutum azalinca yedim bende sen 6 kilo bisey degil verirsin hele bi hareketlensin
Aynisi oldu cnm atesim cikti sitma tuttu. Sicak suyun altinda (beni cok usume tuttugu icin cok sicakti su) elinle bastirarak dipten uca dogru msj yap bir gunde duzelmiyor malesef
Cnm en hizli yontem tatli yemektir meyvelerin kompostosunu mu yaparsin bal kaymak mi yersin tahin pekmez mi yersin sutlu tatli mi yersin sana kalmis .. Sonra zamanla diger kurleri yapar cogaltirsin
Canim vermemisti ama nabzimin 110-120 attigini bilirim. Antibiyotik birazda tadini degistiriyo sutun. Ben 20 lik disim sistginde kullanmistm midesi bulanmisti.
Tamam bende deneyimCanim ben 1litre su kullandım 8 10 incir ikiye boldum orta boy iki havuç ince doğradım bazen kuru üzüm de koydum ve 10 dk.kadar kaynadi sabah erkenden yaptım ve geceye kadar yudum yudum içtim bir bardağı birden bitirerek değil yani aynı zamanda rezene de içtim 1 haftada çok fark etti 3 saatte bir şişiyor du göğsüm ve akmaya başlıyordu
Canim havucun kabuGunu soyuyor muyum?Canim ben 1litre su kullandım 8 10 incir ikiye boldum orta boy iki havuç ince doğradım bazen kuru üzüm de koydum ve 10 dk.kadar kaynadi sabah erkenden yaptım ve geceye kadar yudum yudum içtim bir bardağı birden bitirerek değil yani aynı zamanda rezene de içtim 1 haftada çok fark etti 3 saatte bir şişiyor du göğsüm ve akmaya başlıyordu
Masallah ya saclarina bayildim esmer guzeli olacak minnosAmin cm'n o resim baya önce şimdi daha da büyüdü maşallah
Yoksa şu an 3 saat mi kullanıcaz yazabilir misiniz.Kamuda görevli arkadaşlar bizim yarım gün çalışma iznimiz kaç ay. Ilk çocuk için 2 ay mi 6 ay mi.
Canim biz aldık ve sıcacık uyuyor kuzum. Ben beğendim ve kullanıyorum.Kizlar kiş için peluş battaniye aliyim mi
Saçlara bak maşallah çok tatlı maşallah canım.allah bağışlasın.Doktordan geldik kızlar bebeğim 4 aylık 7730 kilo 65 cm olmuşuz doktor anne sütünden başka hiçbirşey verme dedi ek gıda 6. Ayda başlanacak oturmak istiyor dedim 5. Ay dolsun öyle dedi birde kan değerini ölçüp öyle kan ilacı verelim dedi ölçüldü 12-15 referans aralığı bizimm 11 çıktı kullanmanda fayda olur dedi kan ilacı kullanan arkadaşlar neye göre kullanıyorsunuz sağlık ocağından alacam aşı ya gittiğim gün
ani hareket ettim yazmışım o etmedim olacakSağol canım bugün iyiyim çok şükür ..
bnm ki memede öyle yapıyor. neden yapıyor bilmiyorumArkadaslar bebeğim biberonunu agzina verdigimde biraz içiyor sonra biberonun kenarından baş parmağını sokmaya calisiyor agzina. Ben de biberonu çekiyorum ağzından tamam parmaklarını em diye ama biberonu çıkarınca parmaklarını da çıkarıyor ağlamaya başlıyor. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı neden böyle yapıyor olabilir ki
Disleri kasiniyordur bebeklerin belki kizlar benim bi yakinimin kizi oyle emermis hatta iki parmağıylabnm ki memede öyle yapıyor. neden yapıyor bilmiyorum
Gecmis olsun gercekten kotu bi durum..Evet çok kötü kombi 40 derecede yanıyor ama ben titriyorum antibiyotik başladım 5 gün sagdigim sütü dökecem koltuk altıma kadar lenf bezleri sismis![]()
Kamuda görevli arkadaşlar bizim yarım gün çalışma iznimiz kaç ay. Ilk çocuk için 2 ay mi 6 ay mi.
Sende aynu tereddutte kalmissin.. Arastiralim bakalim biYoksa şu an 3 saat mi kullanıcaz yazabilir misiniz.
Dogum yardimi haricindekiler torba yasaya eklenmemis cnm hukumette kurulamayinca kaldi baska bahara . 3 saate devamYoksa şu an 3 saat mi kullanıcaz yazabilir misiniz.
Tamam canım Sağol.Dogum yardimi haricindekiler torba yasaya eklenmemis cnm hukumette kurulamayinca kaldi baska bahara . 3 saate devam
bende azaltayım ozaman canım, saolSize de maşallah Canım...biz rota aşı yaptırmadık isteyerek..bende arada çok kısa oturtuyorum ama bugün doktorumuz erken dedi beş kemikleri ve pöçükleri çok yumuşak olduğu için sorun olabilirmiş
çok geçmiş olsun canım ya, neden oluyomuş ki bu?Evet çok kötü kombi 40 derecede yanıyor ama ben titriyorum antibiyotik başladım 5 gün sagdigim sütü dökecem koltuk altıma kadar lenf bezleri sismis![]()
hahaha ben biraz aceleci davrandım, epey git gelli oldu doğumum evet, en uzun benimki sürdüpofuduk18 en doguramayinimizmis:))) benimki zaten pat die oldu