• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Basta bi onbes gitti on kaldi sutum azalinca yedim bende sen 6 kilo bisey degil verirsin hele bi hareketlensin

Aynisi oldu cnm atesim cikti sitma tuttu. Sicak suyun altinda (beni cok usume tuttugu icin cok sicakti su) elinle bastirarak dipten uca dogru msj yap bir gunde duzelmiyor malesef

Cnm en hizli yontem tatli yemektir meyvelerin kompostosunu mu yaparsin bal kaymak mi yersin tahin pekmez mi yersin sutlu tatli mi yersin sana kalmis .. Sonra zamanla diger kurleri yapar cogaltirsin

Evet çok kötü kombi 40 derecede yanıyor ama ben titriyorum antibiyotik başladım 5 gün sagdigim sütü dökecem koltuk altıma kadar lenf bezleri sismis:(

Canim ben 1litre su kullandım 8 10 incir ikiye boldum orta boy iki havuç ince doğradım bazen kuru üzüm de koydum ve 10 dk.kadar kaynadi sabah erkenden yaptım ve geceye kadar yudum yudum içtim bir bardağı birden bitirerek değil yani aynı zamanda rezene de içtim 1 haftada çok fark etti 3 saatte bir şişiyor du göğsüm ve akmaya başlıyordu
Tamam bende deneyim

Canim ben 1litre su kullandım 8 10 incir ikiye boldum orta boy iki havuç ince doğradım bazen kuru üzüm de koydum ve 10 dk.kadar kaynadi sabah erkenden yaptım ve geceye kadar yudum yudum içtim bir bardağı birden bitirerek değil yani aynı zamanda rezene de içtim 1 haftada çok fark etti 3 saatte bir şişiyor du göğsüm ve akmaya başlıyordu
Canim havucun kabuGunu soyuyor muyum?

Kamuda görevli arkadaşlar bizim yarım gün çalışma iznimiz kaç ay. Ilk çocuk için 2 ay mi 6 ay mi.

Kizlar kiş için peluş battaniye aliyim mi

Eklentiler

• 2015-10-21 13.13.57.jpg
    2015-10-21 13.13.57.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 90
Doktordan geldik kızlar bebeğim 4 aylık 7730 kilo 65 cm olmuşuz doktor anne sütünden başka hiçbirşey verme dedi ek gıda 6. Ayda başlanacak oturmak istiyor dedim 5. Ay dolsun öyle dedi birde kan değerini ölçüp öyle kan ilacı verelim dedi ölçüldü 12-15 referans aralığı bizimm 11 çıktı kullanmanda fayda olur dedi kan ilacı kullanan arkadaşlar neye göre kullanıyorsunuz sağlık ocağından alacam aşı ya gittiğim gün
Saçlara bak maşallah çok tatlı maşallah canım.allah bağışlasın.

Arkadaslar bebeğim biberonunu agzina verdigimde biraz içiyor sonra biberonun kenarından baş parmağını sokmaya calisiyor agzina. Ben de biberonu çekiyorum ağzından tamam parmaklarını em diye ama biberonu çıkarınca parmaklarını da çıkarıyor ağlamaya başlıyor. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı neden böyle yapıyor olabilir ki
bnm ki memede öyle yapıyor. neden yapıyor bilmiyorum

Evet çok kötü kombi 40 derecede yanıyor ama ben titriyorum antibiyotik başladım 5 gün sagdigim sütü dökecem koltuk altıma kadar lenf bezleri sismis:KK43:
Gecmis olsun gercekten kotu bi durum..

Kamuda görevli arkadaşlar bizim yarım gün çalışma iznimiz kaç ay. Ilk çocuk için 2 ay mi 6 ay mi.

Onaylandimiki o yaa.. Yoksa 3 saatlik sut iznine devam mi

Size de maşallah Canım...biz rota aşı yaptırmadık isteyerek..bende arada çok kısa oturtuyorum ama bugün doktorumuz erken dedi beş kemikleri ve pöçükleri çok yumuşak olduğu için sorun olabilirmiş
bende azaltayım ozaman canım, saol
Bide bizimki hiç ayağına basmıyor sadece kızınca felan basıyor hasbam :) kilolu olduğu için galiba. Ama annemler sen bunu alıştırmamışsın diyorlar. Seninki basıyomu?

Evet çok kötü kombi 40 derecede yanıyor ama ben titriyorum antibiyotik başladım 5 gün sagdigim sütü dökecem koltuk altıma kadar lenf bezleri sismis:KK43:
çok geçmiş olsun canım ya, neden oluyomuş ki bu?

Back