• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bebekleri nizde iştahsızlık varmı? Benim kızda yine başladı.birde sütünü sağarak verenler 3 saatte kaç cc yiyor?gece veriyor musunuz? Bizimki en son 11 gibi yiyor 5 e kadar uyuyor.3 gibi vermelimiyimki?

Evet dönem dönem bizde iştahsızlık oluyor icmek istemiyor kendini geri atıyor ağlıyor. Bizim çok net saatlerimiz yok cnm genelde 3 saatte bir besleniyor ama 4 saati bulduğu da oluyor gündüz uzun uyuyunca. 3 saatte bir kesin su kadar yiyor da diyemem cunku her ogun farkli yiyor benim oglum 120 yedigi de oluyor 70 yedigi de oluyor mesela saat 15 de 95 cc icti tamamen kendine bagli yani. Doktoruna da sordum 3 saate bir su kadar icecek diye bir sey yok bu çocuklar makine değil dedi. Benim oğlum da en son 10 gibi iciyor sutunu sonra 3 4 gibi uyanıp tekrar süt iciyor. Ben uyandirmiyorum gerçi uyandıran da icmez uyurken beslenmeye kanmiyor benim oğlum icse icse 30 cc icer.

Bi turlu yazamdm :KK53:bayadir giremedim arkadaslar SeSeEl arkadasim oncelikle gecmis olsun bendede cok oldu en son cozumum sacmada gelse ters emzirmek oldu internetten biraz arastrrsan bulursun bebegi koltuk altindan emzreceksin bide oyle dene ama bi yandan sicak kompreste yap sicak su torbasi koyabilirsen oda iyi gelir insallah sanirim gogus ateslendigi icin gogus ucuda yara oluyor bendede oldugunda gogusucum tekrar yara olmstu:KK12:bu arada bu sferde tasinma yerlesme ise baslama evrelerinden gectgim icin yazamadim bi ara 80 sayfa gecmsi okudum:KK48:cok seyler yazilms coguna yazabilseydm yazmak istedgim seyler vardi ama gecms oldu artik:21:herneyse bizde 4.ay asilarimizi olduk cok sukur rahat atlattik rotavirusunde 2.dozunu yaptrdik bende doguya geldigim icin mecbur calismaya basladim suan icin babasiyla donusumlu bakiyrz ama kisa zamanda bakiciya gidecek yavrum:KK61:oglum suan 7.700 kilo 65 cm. boyda:KK66:hala sadece anne sutu aliyor sagarak gunluk sut birakiyorm zaten ogleye kadar oldgu icin idare ediyrz ek gidayi soracak bir doktorumz yok burda ama gelmeden once doktorumza sordugumz uzre 5 ayi bitince yavas yavas baslamayi dusunuyorm.Artik baya baya oturmak istesede sadece kucagmda oturur pozisyonda kisa sureli tutuyorm.onun icinde bi sure daha beklemeyi dusunuyorm bu arada bebegi hasta olan arkadaslarada buyuk gecms olsun.insallah hepsi biran once atlatr:KK46:

Cnm çok teşekkür ederim benim oglum emmiyor bu aya kadar sağarak verdim.

Kızlar bebekleri nizde iştahsızlık varmı? Benim kızda yine başladı.birde sütünü sağarak verenler 3 saatte kaç cc yiyor?gece veriyor musunuz? Bizimki en son 11 gibi yiyor 5 e kadar uyuyor.3 gibi vermelimiyimki?
Bu aydaki bebeklerde donem donem oluyo herhalde benim kizdada var yemiyo zorlayincada kusuyo biberonu bir kac gun red ediyordu agliyordu bende kasikla veriyordum dunden daha iyi ben mama veriyorum emzirmiyorum ama anca gunde 5 kez 120 icirebiliyorum

Evet dönem dönem bizde iştahsızlık oluyor icmek istemiyor kendini geri atıyor ağlıyor. Bizim çok net saatlerimiz yok cnm genelde 3 saatte bir besleniyor ama 4 saati bulduğu da oluyor gündüz uzun uyuyunca. 3 saatte bir kesin su kadar yiyor da diyemem cunku her ogun farkli yiyor benim oglum 120 yedigi de oluyor 70 yedigi de oluyor mesela saat 15 de 95 cc icti tamamen kendine bagli yani. Doktoruna da sordum 3 saate bir su kadar icecek diye bir sey yok bu çocuklar makine değil dedi. Benim oğlum da en son 10 gibi iciyor sutunu sonra 3 4 gibi uyanıp tekrar süt iciyor. Ben uyandirmiyorum gerçi uyandıran da icmez uyurken beslenmeye kanmiyor benim oğlum icse icse 30 cc icer.
Benim kizi anlatmissin zorla kesinlikle iciremiyorum uykudada icmiyor

İştahsızlık dişle alakalı olabilir. Bilmiyorum bebeğiniz diş dönemin girdi mi. Senin minik tam uyku eğitimi almış gibi :) bence çok güzel bir düzeni var. Maşallah Hoppa
diş olabilirmiki bilemiyorum daha yeni girdi 4 ayına 20sinde..Doğduğundan beri çok şükür uyku sorunumuz hiç olmadı..Darısı başınıza işallah :)

Bu aydaki bebeklerde donem donem oluyo herhalde benim kizdada var yemiyo zorlayincada kusuyo biberonu bir kac gun red ediyordu agliyordu bende kasikla veriyordum dunden daha iyi ben mama veriyorum emzirmiyorum ama anca gunde 5 kez 120 icirebiliyorum
baya az içiyomuş :( benimkide öncede150 civarı içerken şimdi uykuda anca 100 içiyor oda zorla 1 saatte içiyor nerdeyse...

Aslında artık 4 saate geçmek lazım sanırım dr.a danışıp belkide öğün aralarını uzatmak istiyor olabilir...Birde sütünü buzdolabından çıkarıp ısıtıpmı veriyorsun,yoksa taze sağıp direkmi veriyorsun..?

geçmiş olsun size de Canım :KK43: ben doktora da götürmedim, bol bol emzircem bakalım, biraz da ıhlamur veriyorum. İlaçsız. Atlatıruz inş

9300 olmuş canım.. Maşallah senln fıstığa
benim dombili tembel çıktı, teyzesine çekmiş heralde 14 aylıkken yürümüş :)
Allah yardimcin olsun cnm maşallah tombikeeee. Emzrmek zor oluyordur

Aslında artık 4 saate geçmek lazım sanırım dr.a danışıp belkide öğün aralarını uzatmak istiyor olabilir...Birde sütünü buzdolabından çıkarıp ısıtıpmı veriyorsun,yoksa taze sağıp direkmi veriyorsun..?
Yaa benim kiz saat basi emmek istiyor napcam ben bununla. Siz ne guzel 4 saate cikarcaksiniz

Yaa benim kiz saat basi emmek istiyor napcam ben bununla. Siz ne guzel 4 saate cikarcaksiniz
Cnm biz sağıyoruz ya çok içiyolar bir seferde ondan heralde seninki demekki az az sık sık yiyor.emzirme sürelerini uzatamıyorsun demi bi seferde daha çok emse daha geç acıkırmı acaba.Ama zorlada emziremessinki demi...Allah yardımcın olsun...

Kilo alımı nasıl peki cnm?benimki bu ay 680 gr almış.6.680 olmuş..
Dogumdan itibaren ayda 1300 alirken bu bir bucuk ay sonra randevumuzdu pazartesi goturdum birbucuk ayda 700 g almis cunku beslenmeyi red ediyor bir saate yakin ugrasiyorum zar zor 120 iciyo bazen onuda icmiyo zorlayinca hepsini kusuyor

Masallah yaa ben toplu bebeklere bayiliyorum sakincasi yoksa senin icin resmini paylassana benim kizda cok zayif degil ama biraz daha tombis olsa diyorum bazen ama saglikli olsunlarda bizimkinin burun akintisi vardi sonra oksurmeye basladi bugun goturdum hastahaneye uc tane surup verdi bogazi dolmus dedi
Bende yrn götürmeye karar verdim olmayacak böyle.. Foto koymayı ben de istiyorum ama nazar oluyo die çekiniyorum artık :/
Ihlamur kansizlik yapiyormuş
doktorum içirebilirsin dedi bana

Kizlar kizim iki gündür sulu kaka yapiyo ama 1 ya da 2 kere günde kahverengi yeşil arasi ishal değildir dimj
Günde 5-6 kere yaparsa ishal demekmiş
Göğus ucu yara oldu Yaradan dolayi göğsün içine mikroplar nüfuz etti ve koltuk altıma kadar lenf bezleri şişti.
Hımm çok geçmiş olsun
Allah yardimcin olsun cnm maşallah tombikeeee. Emzrmek zor oluyordur
Yok canım olmuyo, zaten doğalı emzirme yastığı kullanıyorum gece gündüz, çoo krahat ediyorum hatta yemeğimi yerken bile emzirebiliyorum
boşver canım imkanın varken, biaradayken, bebeğin emiyoken gak dese emzir Guk dese emzir :)) benimki de çok sık emiyo, bence bu harika bi duygu..

Dogumdan itibaren ayda 1300 alirken bu bir bucuk ay sonra randevumuzdu pazartesi goturdum birbucuk ayda 700 g almis cunku beslenmeyi red ediyor bir saate yakin ugrasiyorum zar zor 120 iciyo bazen onuda icmiyo zorlayinca hepsini kusuyor
Neden böyle oldular bende anlamıyorum...Tahlilleri yapıldı hiçbirşey yok.Ben gazdan olabileceğini düşünüyorum ama bilemiyorum..

Benim kızımda aynı durumda biraz saat aralığını uzatmak lazım

Cnm biz sağıyoruz ya çok içiyolar bir seferde ondan heralde seninki demekki az az sık sık yiyor.emzirme sürelerini uzatamıyorsun demi bi seferde daha çok emse daha geç acıkırmı acaba.Ama zorlada emziremessinki demi...Allah yardımcın olsun...
Evet 5dakika anca emiyor. Napalim idare edecegz bi şekilde. ..

Bende yrn götürmeye karar verdim olmayacak böyle.. Foto koymayı ben de istiyorum ama nazar oluyo die çekiniyorum artık :/
doktorum içirebilirsin dedi bana

Günde 5-6 kere yaparsa ishal demekmiş

Hımm çok geçmiş olsun

Yok canım olmuyo, zaten doğalı emzirme yastığı kullanıyorum gece gündüz, çoo krahat ediyorum hatta yemeğimi yerken bile emzirebiliyorum
boşver canım imkanın varken, biaradayken, bebeğin emiyoken gak dese emzir Guk dese emzir :)) benimki de çok sık emiyo, bence bu harika bi duygu..
Dogru dedin zaten ek gidayla emzirmelerde azalcak.

Back