- 25 Eylül 2014
- 314
- 397
- 63
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.161
Benim hala 15kg fazlam var yasim 30 ama kimse bi cocugum olduna inanmiyor kucukte gostermiyorum.. Ama bi anne agirligida anne ciddiyetide yok galiba bende.. Ah bide zayiflasam
Benimkinin uykusu da kisa 4 kere yatar 40 dkBugün 4 aylık kontrolümüz var bakalım meleğim kaç kilo oldu sadece emziriyorum inş yetiyordur...uyku düzenimiz değişiyor ki normal akşam 8 bazen 9 a doğru uykuya geçiyoruz ama acıkınca uyanıyoruz emziriyorum tekrar yatırıyorum gündüz uykumuz biraz daha iyi olmaya başladı 3 kez falan uyuyor 30 dk bazen 1 saat i buluyor bende işlerimi yemeğimi halletiyorumama bu durum çok nadir oluyor buna da şükür
Benim oğlum onu memede yapıyor :) hem emiyor hem de parmaklarını ağzına sokmaya çalışıyor. Elini çekiyorum elini yüzüme ve göğsüme temas ettiriyorum. Anne ve bebeğin fiziksel ve gözle teması anne sütünü arttırdığı söyleniyor.Arkadaslar bebeğim biberonunu agzina verdigimde biraz içiyor sonra biberonun kenarından baş parmağını sokmaya calisiyor agzina. Ben de biberonu çekiyorum ağzından tamam parmaklarını em diye ama biberonu çıkarınca parmaklarını da çıkarıyor ağlamaya başlıyor. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı neden böyle yapıyor olabilir ki
Emziği uykuya geçerken ariyor onun dişinda almaz ve her emzik düştüğünde uyaniyorben hala emziğe alıştırmaya çalışıyorum, sen neden bıraktırmak istiyosun? Bence büyük kolaylık
Dereotu taze üzüm hurma tahin helvasi ye 3 litre su dereotu kürü sabah bir tutam akşam bir tutam taze üzüm sabah ve akşam hangisini yersen bi de kuru incir kürü var saraçoğlunun sitesine bakGünaydın güzel anneler. Benim bi derdim variki gün önce hafif burun akıntım vardı ve artmasın diye hiç araştırmadan ada çayı içtim gece ve sabah. Dün bütün gün göğsüm şişmedi çok az süt vardı. Bu arada sol göğsümde süt kesildi tek göğüs emziriyorum 1 aydır. İnternette okudum ki adaçayı sütü azaltıyormuş. Nasıl vicdan azabı çekiyorum bir bilseniz çok su içiyorum ama hemen artacak gibi görünmüyor. Başka ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz? Süt çayı içiyorum,
bizimde bgn 4. Ay aşımız var :) boy kilo ölçümü de yapılacak bende merak ediyorum.. Benim oğlum gündüz 2-3 kere uyur, o da 15-20 dk anca. Ama kucağımdan bırakmasam memede 2 saat uyuyoBugün 4 aylık kontrolümüz var bakalım meleğim kaç kilo oldu sadece emziriyorum inş yetiyordur...uyku düzenimiz değişiyor ki normal akşam 8 bazen 9 a doğru uykuya geçiyoruz ama acıkınca uyanıyoruz emziriyorum tekrar yatırıyorum gündüz uykumuz biraz daha iyi olmaya başladı 3 kez falan uyuyor 30 dk bazen 1 saat i buluyor bende işlerimi yemeğimi halletiyorumama bu durum çok nadir oluyor buna da şükür
Ise nzaman başlayacak sn cnm. Uzanarak emzirmeyi dene. Yerinden kipirdamayinca uyanmiyorlarbizimde bgn 4. Ay aşımız var :) boy kilo ölçümü de yapılacak bende merak ediyorum.. Benim oğlum gündüz 2-3 kere uyur, o da 15-20 dk anca. Ama kucağımdan bırakmasam memede 2 saat uyuyoama ben bırakıyorum, işe başlayınca daha da zor olmasın die
Benimki de emzige aynisini yapiyo. Bilemedim neden acaba ya...
Emzige de yapıyor ama biberona daha çok yapıyor.
Benimkide oyle yapiyor canim sen biberonu cikarma biraz diren cikarir elini o
Benim oğlum onu memede yapıyor :) hem emiyor hem de parmaklarını ağzına sokmaya çalışıyor. Elini çekiyorum elini yüzüme ve göğsüme temas ettiriyorum. Anne ve bebeğin fiziksel ve gözle teması anne sütünü arttırdığı söyleniyor.
Günaydın güzel anneler. Benim bi derdim variki gün önce hafif burun akıntım vardı ve artmasın diye hiç araştırmadan ada çayı içtim gece ve sabah. Dün bütün gün göğsüm şişmedi çok az süt vardı. Bu arada sol göğsümde süt kesildi tek göğüs emziriyorum 1 aydır. İnternette okudum ki adaçayı sütü azaltıyormuş. Nasıl vicdan azabı çekiyorum bir bilseniz çok su içiyorum ama hemen artacak gibi görünmüyor. Başka ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz? Süt çayı içiyorum,
Bende öyle bi hata yaptım 1 fincan bile değildi içtiğim ama şişen akan göğsümden eser kalmamıştı baya ugrastim sabah akşam gece rezene içtim incir havuç haşlayıp suyunu içtim sarı üzüm yedim özellikle aksamlari yedim ve o hafta hergun sebze yemegi yaptim yedim 1 haftada açıldı eskisi gibi oldu hatta daha fazla oldu ama bende kana kana emen bir bebek yok malasef boşuna 5 kilo da almış oldum ama olsun tecrübe etmiş oldum ...düzelir yani üzülme stres yapma canım. .Günaydın güzel anneler. Benim bi derdim variki gün önce hafif burun akıntım vardı ve artmasın diye hiç araştırmadan ada çayı içtim gece ve sabah. Dün bütün gün göğsüm şişmedi çok az süt vardı. Bu arada sol göğsümde süt kesildi tek göğüs emziriyorum 1 aydır. İnternette okudum ki adaçayı sütü azaltıyormuş. Nasıl vicdan azabı çekiyorum bir bilseniz çok su içiyorum ama hemen artacak gibi görünmüyor. Başka ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz? Süt çayı içiyorum,
Canim ben cok cektigim icin biliyorum. O gogusune sicak havlu koy yani sicak suyla yika hawluyu veya ütüle dikkat et yanmasin tenin. Oyle yukardan asagiya doru sag ucunuda hafif elinle sagarsin. Ben 2 hafta oyle yaptim cok az sut cikiyo bide zor. Ben oturup sabahtan aksama kadar oyle sut sagiyodum milim milim. Sabir cek canim. Ama vazgecme dooktor banada pompa kullanma elinle boyle sag demisyi. Benim ucum kopmustu iki gogusumun. Cok gecmis olsun.Arkadaslar sag göğsüm koltuk altından itibaren ağrıyor o kadar ki dokunamiyorum bile koltuk altıma göğsüme, doktora gittim mastıt olmuş göğüs ucunda yara var dedi sag göğsünu 5 gün hiç sağmayacaksin dedi aranızda yaşayan var mı korkuyorum 5 gün sağmazsam göğsüm çok dolu olup şişecek öyle de ağrıyacak sütüm kesilecek 4 buçuk aydır sağarak veriyorum sütümü artırmak için çok uğraştım(
Ben onu denedim yemedi 5 dk sonra uyandiIse nzaman başlayacak sn cnm. Uzanarak emzirmeyi dene. Yerinden kipirdamayinca uyanmiyorlar
Neden yara oluyo acaba o ilk haftalar olmaz miArkadaslar sag göğsüm koltuk altından itibaren ağrıyor o kadar ki dokunamiyorum bile koltuk altıma göğsüme, doktora gittim mastıt olmuş göğüs ucunda yara var dedi sag göğsünu 5 gün hiç sağmayacaksin dedi aranızda yaşayan var mı korkuyorum 5 gün sağmazsam göğsüm çok dolu olup şişecek öyle de ağrıyacak sütüm kesilecek 4 buçuk aydır sağarak veriyorum sütümü artırmak için çok uğraştım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?