- 5 Mayıs 2010
- 106
- 47
- 298
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.921
bence ilk fırsatta git.[/QUOTE][TE="canmkzm, post: 43071306, member: 206567"]Kızlar bebeğinin iki hafta içinde yakasında 3 kere kan gordum neden oluyordur sizce.kabız falan da değil âma birden zorlayıp çıkardığı icinmi oluyor haftaya Dr kontrolum var sizce daha erken mi gitmeliyim?
Bebegim 3 aylikken vurdurmus oldum canim3. Asiyi kacinci ayda oldunuz kizlar. Bebeginiz kac aylikken yani
Canım ben hepsini Yiyorum peynir hariç onu ağzıma surmem zaten sarelle bende Yiyorum hemde coj fazla o yüzden kiloi da veremiyorum kakasi normal yani süt hergün içiyorum sucuk vs yemiyorumBen 10 gundur ne sut peynir yogurt agzima surmuyorum yine kakalar ishal yine yesil. Acaba cikolata mi yapiyo diye dusunuyorum arada sarelle kaciriyorumda
Canim benim bebegim zaten o hizli kismi bitince biraz emip cekiyo kendini. Yani yagli kismini almak istemiyoBenimkinin kakasi da mukuslu gibiydi bi de arada kan oluyordu emzigi çeşme suyuyla yikamayi bıraktım bir de ön süt çoktu 50 cc falan ve tazyikliydi. Biraz elimle sagip fışkıran sütü boşaltiyorum. Tazyikli ise sen de bi denesen. Yani en azından mukus azaldı
Canim doktora gotursende gecmis olduguKızlar bebeğinin iki hafta içinde yakasında 3 kere kan gordum neden oluyordur sizce.kabız falan da değil âma birden zorlayıp çıkardığı icinmi oluyor haftaya Dr kontrolum var sizce daha erken mi gitmeliyim?
Canim 6 ayina girecek. Doktorlar bsyi yok bebegin diyolarmis 13 ayri doktora gitmisler tahliller yapilmis bi suru. Sonuclar hep temiz. Huysuz mudur nedirMerhaba ablanizin bebeği kaç aylık? Benim kızım da böyleydi. Artık emzirmek istemiyordum meme sürekli ağzında sizliyordu yaraydi sürekli. Sütte birikmiyordu haliyle. Bazen bilerek mama veriyordum meme dinlensin acısı geçsin diye. Son bir ayda yavaş yavaş düzeldi kızım. Üç aydan sonra. Gazı azaldı aglamalar azaldı sutum maşallah taşıyor artık. Annem kayinvalidem kollarina yatirirlardi çok faydası oluyor karnini kolunizla falan sarin.Allah yardımcınız olsun
Ben 91 liyim 5 doz yaptirsan iyi olur dedilerSu tetonoz aşısını ben hamileyken 1 doz yaptılar 1980 sonrası doğumlular için 1 doz yeter dediler..sonra bidahada yapılmadı 3-4 doz yapılanlar ne için yapılıyor kafam karıştı
Sarelle nin sekersizleri, dogallari war canim diyabetliler icin cikmis ondan al. Ben ondan yiyorum kilo almiyim diye.Canım ben hepsini Yiyorum peynir hariç onu ağzıma surmem zaten sarelle bende Yiyorum hemde coj fazla o yüzden kiloi da veremiyorum kakasi normal yani süt hergün içiyorum sucuk vs yemiyorum
Su tetonoz aşısını ben hamileyken 1 doz yaptılar 1980 sonrası doğumlular için 1 doz yeter dediler..sonra bidahada yapılmadı 3-4 doz yapılanlar ne için yapılıyor kafam karıştı
Doğru diyorsun aslinda bi deliksiz uyumuyolar bidiklarYok valla bu saat oldu sabah 6 dan beri kirpmadi gozunu cok huzursuz ama direniyor ciglik atiyor uyumuyor.
Uyumasi daha onemli degil mi sence uyusunda nasil uyursa uyusun onun suan uykuya ihtiyaci var
Cnm bnm kizimda birkaç gundur öyle. Kan ilacindandir dedi doktor kestim ama hala devm bayada ikinmya başladı. Her emmeden sonra kaka yapılır mi yaa neden anlamadım bende. Bilen var mi kızlar.Iyigeceler herkese 3 gündür her mamadan sonra cok az da olsa kakasini yapiyor kizim istisnasiz her mamadan sonra normalmi bu acaba kakasinda bi degisiklik yesillik falan yok bilen varmi acaba?
Canim dalmiyolar acliktan degil. Bi haller war bebeklerimizde. Yataga koydugum an basiyo cigligi bu saat oldu anca daldi az sonra baslar ayaklarini karnina cekmeyeKizlar bizimki uyukuya dalamiyor doymuyormu acaba diye sutu az gelen gogsumu sagdim 30 cc anca cikti yani anlasilan diger memede yetmiyor gibi 5 dk emip birakiyor ac olsa aglar diyolar 4 ayligiz 7500 kilosu ama gazmi acmi napacagimi sasirdm bakiyorum herkezde uyku sorunu var bu aralar ama bedenim yoruldu artik ellerim tutmuyo valla mama falan hic vermedim bana akil verin napmam lazim
aldığını bedenine uyduramamak anlamında dedîm canım, risk abartı bi kelime olmuş :))Ne gibi bir risk canim bende bugun carsiya cikip birseyler alayim ya havalr sogudu giydirecek dogru durust birseyi kalmadi
Canım doktor bana öikolatadandır. Dedi ilk olarak. Ben pek tüketmiyorum deyince sütü sordu. Yani çîkolata alerji yapıyo olâbilirBen 10 gundur ne sut peynir yogurt agzima surmuyorum yine kakalar ishal yine yesil. Acaba cikolata mi yapiyo diye dusunuyorum arada sarelle kaciriyorumda
3 te olmak gerekiyodu ama ben 2 gün önce oldum, geç deil canım gidip yaptırabilirsin3. Asiyi kacinci ayda oldunuz kizlar. Bebeginiz kac aylikken yani
canım 5 doz yapılırsa ömür boyu bidaha yaptırmamıza gerek kalmıcakmış, diğer hamileliklerimiz dahilSu tetonoz aşısını ben hamileyken 1 doz yaptılar 1980 sonrası doğumlular için 1 doz yeter dediler..sonra bidahada yapılmadı 3-4 doz yapılanlar ne için yapılıyor kafam karıştı
Benimkide ayni dun butun gun uyumayina gece uyur diye sevinmistim 5 de uyandi simdi bakiniyor saga solaGece12-2-4-5.30-7 olmak üzere 5 kere kalkıp emzîrip uyutup geri uyudumçalAr saat olsa bukadar istikrarlı çalmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?