2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bence ilk fırsatta git.[/QUOTE]
Benim yigenimin kakasinda da kan görmüşler süt alerjisi çıkmış .doktora götürün bence hemen

Banada 3 aylikken gel demisti unuttum gec mi kaldik acaba ki

Su tetonoz aşısını ben hamileyken 1 doz yaptılar 1980 sonrası doğumlular için 1 doz yeter dediler..sonra bidahada yapılmadı 3-4 doz yapılanlar ne için yapılıyor kafam karıştı

Ben 10 gundur ne sut peynir yogurt agzima surmuyorum yine kakalar ishal yine yesil. Acaba cikolata mi yapiyo diye dusunuyorum arada sarelle kaciriyorumda
Canım ben hepsini Yiyorum peynir hariç onu ağzıma surmem zaten sarelle bende Yiyorum hemde coj fazla o yüzden kiloi da veremiyorum kakasi normal yani süt hergün içiyorum sucuk vs yemiyorum

Canim benim bebegim zaten o hizli kismi bitince biraz emip cekiyo kendini. Yani yagli kismini almak istemiyo
Kızlar bebeğinin iki hafta içinde yakasında 3 kere kan gordum neden oluyordur sizce.kabız falan da değil âma birden zorlayıp çıkardığı icinmi oluyor haftaya Dr kontrolum var sizce daha erken mi gitmeliyim?
Canim doktora gotursende gecmis oldugu
Canim 6 ayina girecek. Doktorlar bsyi yok bebegin diyolarmis 13 ayri doktora gitmisler tahliller yapilmis bi suru. Sonuclar hep temiz. Huysuz mudur nedir
Su tetonoz aşısını ben hamileyken 1 doz yaptılar 1980 sonrası doğumlular için 1 doz yeter dediler..sonra bidahada yapılmadı 3-4 doz yapılanlar ne için yapılıyor kafam karıştı
Ben 91 liyim 5 doz yaptirsan iyi olur dediler
Canım ben hepsini Yiyorum peynir hariç onu ağzıma surmem zaten sarelle bende Yiyorum hemde coj fazla o yüzden kiloi da veremiyorum kakasi normal yani süt hergün içiyorum sucuk vs yemiyorum
Sarelle nin sekersizleri, dogallari war canim diyabetliler icin cikmis ondan al. Ben ondan yiyorum kilo almiyim diye.

canmkzm eksik cikmis. Canim doktora gotursende gecmis oldugu icin bsy yapmaz. Son 45 dakikada yaptigi kakasinin tahliline bakiyolar. Simdi duzeldiyse randewu tarihini bekle bence. Yine de sen bilirsin gecmis olsun..

Kizlar bizimki uyukuya dalamiyor doymuyormu acaba diye sutu az gelen gogsumu sagdim 30 cc anca cikti yani anlasilan diger memede yetmiyor gibi 5 dk emip birakiyor ac olsa aglar diyolar 4 ayligiz 7500 kilosu ama gazmi acmi napacagimi sasirdm bakiyorum herkezde uyku sorunu var bu aralar ama bedenim yoruldu artik ellerim tutmuyo valla mama falan hic vermedim bana akil verin napmam lazim

Iyigeceler herkese 3 gündür her mamadan sonra cok az da olsa kakasini yapiyor kizim istisnasiz her mamadan sonra normalmi bu acaba kakasinda bi degisiklik yesillik falan yok bilen varmi acaba?

Iyigeceler herkese 3 gündür her mamadan sonra cok az da olsa kakasini yapiyor kizim istisnasiz her mamadan sonra normalmi bu acaba kakasinda bi degisiklik yesillik falan yok bilen varmi acaba?
Cnm bnm kizimda birkaç gundur öyle. Kan ilacindandir dedi doktor kestim ama hala devm bayada ikinmya başladı. Her emmeden sonra kaka yapılır mi yaa neden anlamadım bende. Bilen var mi kızlar.

Biberonla besleyen annelere sorum olacak gunde kac kez ve kac cc veriyorsunuz lutfen yardimci olun icim rahat etsin bari kizim uc gundur dogru durust yemiyor ciglik atiyo agliyo zorlayincada daha fazlasiyla kusuyor

Canim dalmiyolar acliktan degil. Bi haller war bebeklerimizde. Yataga koydugum an basiyo cigligi bu saat oldu anca daldi az sonra baslar ayaklarini karnina cekmeye

Ne gibi bir risk canim bende bugun carsiya cikip birseyler alayim ya havalr sogudu giydirecek dogru durust birseyi kalmadi
aldığını bedenine uyduramamak anlamında dedîm canım, risk abartı bi kelime olmuş :))

Ben 10 gundur ne sut peynir yogurt agzima surmuyorum yine kakalar ishal yine yesil. Acaba cikolata mi yapiyo diye dusunuyorum arada sarelle kaciriyorumda
Canım doktor bana öikolatadandır. Dedi ilk olarak. Ben pek tüketmiyorum deyince sütü sordu. Yani çîkolata alerji yapıyo olâbilir
3. Asiyi kacinci ayda oldunuz kizlar. Bebeginiz kac aylikken yani
3 te olmak gerekiyodu ama ben 2 gün önce oldum, geç deil canım gidip yaptırabilirsin
canım 5 doz yapılırsa ömür boyu bidaha yaptırmamıza gerek kalmıcakmış, diğer hamileliklerimiz dahil

Yahu bu ne gaz napcamı şaşırdım yaa. Geçeceğine daha fazla gazimiz var artık mahfoldu çocuk yaa. Tepiniyor şimdi yatakta napsam fyda etmiyor

kızlar bizim de gaz arttı ama tepinip kendi çıkartabiliyor şükür. 4 ayı bitince birden büyümüş gb oldu. sürekli gördüğü şeylere götürmemizi istiyor çok hareketlendi. uykuya da o yüzden hemen dalamıyor. yatağa yorgana bile dokunup duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…