• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Iyigeceler herkese 3 gündür her mamadan sonra cok az da olsa kakasini yapiyor kizim istisnasiz her mamadan sonra normalmi bu acaba kakasinda bi degisiklik yesillik falan yok bilen varmi acaba?
Bu durum bizde de oluyor kızım pek yemeyi sevmiyor zorla mamali muhallebi yapıp veriyorum 3 4 kez her seferinde kaka yaptı kakada bi anormallik yok ama neden böyle bende anlamadım

Anneler hepinizde aynı sorun olduğuna göre havaların sogumasiyla alakası olabilir ya anne yada bebek usutuyor olabilir kendinizi dkkat edin özellikle ayaklarınıza..uyumamalarina sebep sütte yetmiyor olabilir buyuduler çünki..

kızlar bizim de gaz arttı ama tepinip kendi çıkartabiliyor şükür. 4 ayı bitince birden büyümüş gb oldu. sürekli gördüğü şeylere götürmemizi istiyor çok hareketlendi. uykuya da o yüzden hemen dalamıyor. yatağa yorgana bile dokunup duruyor
Maşallah buyuyorlar artık. J

Anneler hepinizde aynı sorun olduğuna göre havaların sogumasiyla alakası olabilir ya anne yada bebek usutuyor olabilir kendinizi dkkat edin özellikle ayaklarınıza..uyumamalarina sebep sütte yetmiyor olabilir buyuduler çünki..
bizim evde heeyer fayans ister istemez usuyorum hep

Mamali muhallebiyi nasil yapiyorsun canim
Canim ben maması ni koyultmak için biraz pirinç unu pisiriyorum 100 cc ye bir mama kaşığı pirinç unu koyup içine 3 kaşık mama biraz zeytin yağı koyuyorum biberon almıyor kaşıkla sıvı mama dökülüyor ağzından bu ara muzlu yoğurt verdim en bayıldığı yiyecek oldu ama benim kızım yememë problemi olduğu için bunları yapıyorum sizde sorun yoksa ek gıda için erken canım

Canim dalmiyolar acliktan degil. Bi haller war bebeklerimizde. Yataga koydugum an basiyo cigligi bu saat oldu anca daldi az sonra baslar ayaklarini karnina cekmeye :KK43:
Bu çocuklara ne oluyor acaba büyüme atakları mi bunlar ki. Bnmkide uykusu var deli gibi yastığa yatmiyor geri atıyor kendini kucağa alıyorum ağlıyor uyumak istiyor. Birde dudak bukmeler başladı ki dün babasının içi gitti. Oyun oynuyorlardı gözünden yaş geldi dudakları buktu artik neye alındı bilmiyoruzo_O
Gece12-2-4-5.30-7 olmak üzere 5 kere kalkıp emzîrip uyutup geri uyudum :KK43: çalAr saat olsa bukadar istikrarlı çalmazdı

Benimkide ayni dun butun gun uyumayina gece uyur diye sevinmistim 5 de uyandi simdi bakiniyor saga sola

Benimde ev fayans ve buz gibi yerler ben ki çorap hiç sevmem ama bu ara gözümü açınca bir patik geçiriyorum ayağıma ...
Çok zor oluyor cnm yaa bende sevmem hiç çorabı gece emzirmeye kalkınca bile hemen giyiyorum çorap. Ev sıcak mantolamadan dolayı ama yerler bu gibi mecburen yakiyorum kombiyi.

Canim ben maması ni koyultmak için biraz pirinç unu pisiriyorum 100 cc ye bir mama kaşığı pirinç unu koyup içine 3 kaşık mama biraz zeytin yağı koyuyorum biberon almıyor kaşıkla sıvı mama dökülüyor ağzından bu ara muzlu yoğurt verdim en bayıldığı yiyecek oldu ama benim kızım yememë problemi olduğu için bunları yapıyorum sizde sorun yoksa ek gıda için erken canım
Bende emzirmiyorum sade mama veriyorum bu ara yemiyo artik bende far
kli seyler denemek istiyorum

Biberonla besleyen annelere sorum olacak gunde kac kez ve kac cc veriyorsunuz lutfen yardimci olun icim rahat etsin bari kizim uc gundur dogru durust yemiyor ciglik atiyo agliyo zorlayincada daha fazlasiyla kusuyor
Havalardan diye umut ediyorum canim bende ayni durumdayim azicik iciyo hemen kakasini yapiyo az az anlamadim bende

Yahu bu ne gaz napcamı şaşırdım yaa. Geçeceğine daha fazla gazimiz var artık mahfoldu çocuk yaa. Tepiniyor şimdi yatakta napsam fyda etmiyor
Benim kızımda aynı songünlerde.hiç olmadığı kadar gaz sancısı var.biz bitecek derken tekrar daha kötü şekilde devam ediyor.ben akşam uykusuna yatırdığımda karnına sıcaksu torbası koyuyorum faydasınıda gördüm.sizde deneyin inşallah faydası olur.havalar soğuduğu için hem bizde gaz arttı hem bebişlerde sanırım.ayaklarını kaç kat giydirirsen giydir ısıtmak mümkün olmuyo.buda gaz yapıyor.sıcaksu torbası ağrısını bayabi dindiriyor ama.

Kizlar bizimki uyukuya dalamiyor doymuyormu acaba diye sutu az gelen gogsumu sagdim 30 cc anca cikti yani anlasilan diger memede yetmiyor gibi 5 dk emip birakiyor ac olsa aglar diyolar 4 ayligiz 7500 kilosu ama gazmi acmi napacagimi sasirdm bakiyorum herkezde uyku sorunu var bu aralar ama bedenim yoruldu artik ellerim tutmuyo valla mama falan hic vermedim bana akil verin napmam lazim
Cnm 30cc bebegin doyabilmesi icin gercektwn azmis...

Ay allah yardimcimiz olsu dertlerimiz ne kadarda ortak. Bizim kizda iki uc gundur gazdan deli oluyor karni hic bukadar gürlemezdi. Masaj fln fayda etmiyir damlalar fln.. cok gec uyuduk erken kalktik. Gecede cok kalkti . İnşallah gecici bi surectir. Ama ben size söyleyeyim gqzlari bitti derken diş olaylari başlayacak :)

Back