- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.581
Canimm kac kilo ki?? Buyuk bez kullanmak ayrik bacaga yol aciyomus bence 4 e dewam et kenarlarini sıkma hafif gevsek birak cok degil. Ben hala 3 kullaniyorum. Bu bitsin 3+ a gecicemMerhaba kizlar
Oglumun bezi bitiyor 4 numara kullaniyorduk simdi alacagim ama 4 mu alayim 4+mi ?
4- 7-14 kg ;;4+ 9-16 kg
Bir az belini de sikiyor kizarmis
Siz kac numara kullanıyorsunuz?
Bu arada 4aylik oglum
Kac kiloki bebis cnmMerhaba kizlar
Oglumun bezi bitiyor 4 numara kullaniyorduk simdi alacagim ama 4 mu alayim 4+mi ?
4- 7-14 kg ;;4+ 9-16 kg
Bu arada 4aylik oglum
Canimm kac kilo ki?? Buyuk bez kullanmak ayrik bacaga yol aciyomus bence 4 e dewam et kenarlarini sıkma hafif gevsek birak cok degil. Ben hala 3 kullaniyorum. Bu bitsin 3+ a gecicem
Kac kilo oldugunu bilmiyorum kizlar 3 aylikken 6500 duKac kiloki bebis cnm
Canim emzirmiyosan ilk basta havuc, patates puresiyle baslayanilirsin. Doktora danis ama tam 4 aylik olmasini bekle derim ben..Emzirmiyorum.arkadaşlar sma mama veriyorum
Herşeyi denedim geceleri bile uykuyu bıraktım başını bekledim kiprassinda meme verim diye ama olmadı biturlu yapıcak bişey kalmadı bugunde ishal oldu su gibi yapıyor aşı da oldu aldığı birkaç yüz gr da böyle kaybedecek. ..B
Bak sen hele. Seni emmiyor ek gıdayi alıyor demek. E yesinde ne yiyosa artik. Qc kalmasindan iyidir
Canim ben pirinç unuyla yaptım 100 cc suya bir MAMa kaşığı pirinç unu attım pişince kaseye bosalttim ve 3 kaşık mama biraz zeytin yağı koydum şeker yok bazen armut püresi koydum biraz mama koymazzan muyve pureleri ile ve bulabilirsen keçi sütü ile yapılabilir ...Benim kızda artık doymamaya başladı sanırım.miğdeleride büyüyor kendileriyle birliktemuhallebiyi nasıl yapıyorsun canım.
Ben mecburen muhallebi ile başladım ama beslenme probleminiz yoksa ek gıda tavsiye etmem tadimlik zevkine olabilir ama doyumluk erken henüz..Arkadaşlar ek gidaya başlayanlar ilk ne verdiniz muhallebi sebze püresi tariflerini yazar misiniz tecribesizim benim kizim 19 haziran doğumlu si ce ek gidaya baslamalimiyim
yesin de onemli olan o. Ben hiç mayalamadim anne sütünden ama deneyecegim.Arkadaslar ben kendi sutumden ve inek sütünü karıştırarak yoğurt mayaladim çok katı olmadı ve biraz sunuyordu ama kokusu normal yoğurt gibiydi tadına bakamadım. Anne sütünden yoğurt hakkında bilgisi olan varmı acaba ...?
Buarada normal yoğurdu sevmedi ama onu yedi 1 çorba kaşığı kadar.
ben daha gecmedim cnm sadece az az tattiriyorum o kadar.Slm Kizlar aranizda yeniyim.haziran anneleri ek gidaya gecis yapti mi yoksa?
İshal değil cnm normal kakasi. Hatta bazen cok ikiniyir yaparken. Ne yedigimide hatırlamıyorum ki zararlı olarak.Cnm ishal olmustur o. Her emmeden snra cok fazla. Kac kere yapti. Senin yediklerinden olmustur. Bn acayp bisey yiyeyim hemen ishal olur. Dikkat edince diger gune duzeliyor
Rengi kvami normal cnm. Hiç bisy zamana kadar sasmamisti kaka sayısı. Belkide büyüyor ya ondandir. Aman bisey çıkmasın darengi ve kıvamı normalse sıkıntı olmaz demişti doktor. her gün değişir kakası günü gününü tutmaz. benimki bazen bi gün hiç yapmıyo , bigün bi kere iki kere yapıyo. bazen de günde 3-4 kez aşırı yapıyo böyle ensesine kadar çıkıyo. hatta ben eşime 5 kilo kaka yaptı oğluşum diyorum
canım kızım 7300 su en son 4 numara 7'14kilo kullanıyorum hala ben. Bacaklar sıkıyor sleepy nin 8'16 kilosuna geçicemMerhaba kizlar
4- 7-14 kg ;;4+ 9-16 kg
Bu arada 4aylik oglum
hepisihaziran doğumlu :)Merhaba bende yeni üyeyim kizin 19 haziran doğumlu benim kızımla ayni ay doğumlu varsa birbirimize yardimci olabilirmiyiz
Hangi marka canim? Ben pampers kullaniyorumyesin de onemli olan o. Ben hiç mayalamadim anne sütünden ama deneyecegim.
ben daha gecmedim cnm sadece az az tattiriyorum o kadar.
İshal değil cnm normal kakasi. Hatta bazen cok ikiniyir yaparken. Ne yedigimide hatırlamıyorum ki zararlı olarak.
Rengi kvami normal cnm. Hiç bisy zamana kadar sasmamisti kaka sayısı. Belkide büyüyor ya ondandir. Aman bisey çıkmasın da
canım kızım 7300 su en son 4 numara 7'14kilo kullanıyorum hala ben. Bacaklar sıkıyor sleepy nin 8'16 kilosuna geçicem
Ben yaptırdım cnm ishal dışında yan etkisi olmadi.Rotarix yaptiranlar!!
Ates yada uyku yada herhangi bsy yapiyor muu??
7 14 molfix kullaniyodum. Bitecek az kaldıHangi marka canim? Ben pampers kullaniyorum
6 ay bitince canımCnm
6 ay dedikleri 6ay bitincemi yoksa 6aya girincemi başlayacağız?
maşallah kaplan beyeKizlaar doktordan yeni geldikk. Anlatmaya basliyim...
Ben yine kagida sorularimi yazip gittim..
Herseyi normal yalniz cok gazli.gaz ilacini fazla wer korkma dedi. Ishali 1 haftadir dewam ediyo. Fotolarini gosterdik korkmayin bekleyin biraz daha dedi. Kulak arkasinda egzama warmis meger ben oyle kucuk yara zannediyodum ama enfeksiyonluymus onem arz ediyomus. 3 degisik pomad verdi. Rota asisi defterde yapilmadigini gorunce hemen yapti son 1 haftamizmis ve 4. Ay asisini 20 sinde olmamiz gerekekiyodu simdi aksicak haliyle. Ciltteki kizarikliklar icin ayri bi pomat yazdi. Gelelim hepimizin merak ettigi soruya. Ek gidaya gecelim mi, az az wermeye basliyim mi , tattirim mi dedigimde kesinlikle simdi degil 6 ay su bile werme annesutu aliyo birak alsin dedi. Ama benim bebegim 5 dk emiyo hala 4 saat acta kalsa 6 dk degil otomatik 5 dk emiyo dedim olsun rahat birak istedigi zaman alsin dedi. Ben uzuluyorum tabi. Ayrica goguslerim sut dolmuyo eskisi gbi dedim. Buyuk olmasi sut war anlamina gelmiyo wucudun yag ureten hucresiyle sut hucresi ayri takilma oyle seylere dedi. Cunku ben sagmayi dusunuyodum sutum artsin gogusum tamamen bosalsin diye. Yapma oyle bsy balik yemeye calis haftada en az 2 kere dedi ama ben sewmiyorum karides belki. Hamileyken bile somonu zor yemistim gozumu burnumu tikayarak o yuzden omega 3 aldik ve elevit aldik. Imkaniniz warsa, sewiyosaniz balik yiyin hanimlar. Birde saclarim avuc avuc dokuluyo belki elevitle omega nin faydasi olur (insAllah)bizden bukadar biraz uzun oldu ama belki merak ettiginiz seyler wardir diye yazdim. Banyo suyunu sormayi unuttum hala icme suyuyla yada kaynak suyla mi dewam edelim yoksa bizim yikandigimiz cesme suyuyla mi diye sormadim soraniniz warsa beni bilgilendirebilir mii
maşallah canım. Benimkide yatınca kafasını sağa sola hızla çevirip duruyodu demek normalmiş :)Slm kizlar biz gecikmeli de olsa 4. Ay kontrolumuze gittik dün.29 mayis doğumlu oğlum.dr un soylediklerini sizinle paylasayim.kilosu 8.140 cikti dr biraz fazla ama anne sütü aliyo sadece sorun olnaz dedişaşirdim doğrusu kendi drmuz hep cok iyi kilosu derdi.o izinliydi baskasina gittik.neyse.boyu 67 cm.cok soru sordum aklima gelenleri yazayim.uzayan bi konak problemimiz vardi.zeytinyaginin icinde bi tane aspirini erit sür bir saat beklet dedi.kan damlasini hep geri kusuyodu portakal suyuna karistirver dedi ama ben anne sutunden baska bisey vermedim hic onu araştirip oyle uygulamayi düşünyorum.uykuya dalmadan kafayi sağa sola ceviriyodu sürekli ona normal her bebek yapar dedi cok kusuyodu idrar tahlili yapalim enfeksiyon varsa ondandir dedi ama cok şükür temiz cikti.cok besleniyodur dedi.oglumda grip vardi.cok hafif bi grip ilac vermek istemiyorum bol bol emzir dedi.aklima gelenler bunlar.haa burun tikanikliği icin fizyosol verdi.zaten tonimer aspiratör vardi.ama oğlum onu kullaninca kiyameti kopariyor
acaba normal sütü ısıtsak, anne sütü ile ılıştırsak nası olur :))Kizlar annesutunden yogurt yapmayi bende dusundum ama anne sutunun en fazla 40derece olmasi lazim ve bu sicaklikta yogur tutmiyor diye biliyorum. Annesutu kaynatilmiyo bean mari yontemiyle isitiliyo. O sicaklikta da yogurt tutmazpek faydasi yk diye biliyrm. Ilsa ne iyi olurdu difrizde sutlerim war mis gbi
bizde hiçbi farklı şey yapmadı canımRotarix yaptiranlar!!
Ates yada uyku yada herhangi bsy yapiyor muu??
Hm iyiymis bundan biz de yok7 14 molfix kullaniyodum. Bitecek az kaldı
Eki Görüntüle 1655050
Şimdi 8 18 sleepy kullanicam.denedim hoşuma gitti bez doldu göstergesi bile var
Eki Görüntüle 1655053
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?