- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.541
Trabzon'da bi kac kisi vardi ama artık yazmiyorlar... :/ bende isterim hem bana arkadaş hem kızıma :)
Eveet :) kıl payıyla yengeç oldular.çok övüyorlar yengeç burcunu göreceğiz bakalım :)paşalarımız aynı gün doğmuş
özellikle anneye çok düşkün olmaları hoşuma gitti, inş öyle olurlar bakalım :)Eveet :) kıl payıyla yengeç oldular.çok övüyorlar yengeç burcunu göreceğiz bakalım :)
Ay inşallah inşallah :)özellikle anneye çok düşkün olmaları hoşuma gitti, inş öyle olurlar bakalım :)
Allah ım esirgesin o küçücük bedenleri. içini ferah tut inşallah hemencecik atlatırsınız. Allah yardımcınız olsun.Kızlar cok zor günler geçiriyoruz. Bebeğimin 2. Aydan beri tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu ve şiddetli derecede iştahsızlığı yüzünden çocuk nefroloğuna götürdüm. Böbreğinde kaçak olabilir ve bu güne kadar geçirdiği engeksiyonlar böbreklerine zarar vermiş olabilir dedi. Dmsa sintigrafi ve voiding yaptırmamızı istedi. İkisi de çok ürkütücü işlemler gibi geldi yavrumun minicik bedeni nasıl dayanır kızlar çok üzülüyorum günlerdir.. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. İnşallah kolayca atlatırız ve temiz çıkar filmler
olabilir vs gibi ihtimalleri netleşmeden annelere söylemese keşke şu doktorlarKızlar cok zor günler geçiriyoruz. Bebeğimin 2. Aydan beri tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu ve şiddetli derecede iştahsızlığı yüzünden çocuk nefroloğuna götürdüm. Böbreğinde kaçak olabilir ve bu güne kadar geçirdiği engeksiyonlar böbreklerine zarar vermiş olabilir dedi. Dmsa sintigrafi ve voiding yaptırmamızı istedi. İkisi de çok ürkütücü işlemler gibi geldi yavrumun minicik bedeni nasıl dayanır kızlar çok üzülüyorum günlerdir.. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. İnşallah kolayca atlatırız ve temiz çıkar filmler
Benim kiziminda bobreginde buyume vardi canim. Malesef hastaneler cok bosluyor... araliga ultrason randevusu vermislerdi... allahin izniyle insallah kizin sagliklidir canim benim gonlunu ferah tutmaya calis..Kızlar cok zor günler geçiriyoruz. Bebeğimin 2. Aydan beri tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu ve şiddetli derecede iştahsızlığı yüzünden çocuk nefroloğuna götürdüm. Böbreğinde kaçak olabilir ve bu güne kadar geçirdiği engeksiyonlar böbreklerine zarar vermiş olabilir dedi. Dmsa sintigrafi ve voiding yaptırmamızı istedi. İkisi de çok ürkütücü işlemler gibi geldi yavrumun minicik bedeni nasıl dayanır kızlar çok üzülüyorum günlerdir.. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. İnşallah kolayca atlatırız ve temiz çıkar filmler
Korkma canm benim oğlumda enfeksiyon olmuştu kaçak varmı diye bakmışlardı.zor bir müdahele değil.inşallah kaçak yokturda sorun çıkmaz merak etme.ufak bebeklerde tekrarlama riski çok oluyo benim oğlum için 6 ay antibiyotik kullanmıştık.iyi düşün iyi olur merak etme.Kızlar cok zor günler geçiriyoruz. Bebeğimin 2. Aydan beri tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu ve şiddetli derecede iştahsızlığı yüzünden çocuk nefroloğuna götürdüm. Böbreğinde kaçak olabilir ve bu güne kadar geçirdiği engeksiyonlar böbreklerine zarar vermiş olabilir dedi. Dmsa sintigrafi ve voiding yaptırmamızı istedi. İkisi de çok ürkütücü işlemler gibi geldi yavrumun minicik bedeni nasıl dayanır kızlar çok üzülüyorum günlerdir.. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. İnşallah kolayca atlatırız ve temiz çıkar filmler
karışım bir yemek kaşığı olsa gene çok ya. bn bi tatlı kaşığıyla bçr cezve dolusu su demliyorum. yani ketılda su kaynatıyorum. cezveye bir tatlı kaşığı rezene suyla dolduruyorum bnm baya büyük bardağım var onu dolduruyorum on dk sonra süzüp. daha çok koyunca acı oluyor bn kendim bile içemiyorumNeeeeeee nasil yaniiii 1yemek kasigi rezene anason kimyonu karistirip 60cc ile demliyormusunnnnyanlismi anladim. Bebege cok agir gelmiyormu. Bugun kizim azcik uudu anasondan ödüm koptu. Ama merak ettim nasil yaptigini ve ise yarayop yaramadigini
hiç duymadım ama çok geçmiş olsun. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız. Allah sabrını da şifasını da verir. sabırlı ol moralini bozma.Kızlar cok zor günler geçiriyoruz. Bebeğimin 2. Aydan beri tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu ve şiddetli derecede iştahsızlığı yüzünden çocuk nefroloğuna götürdüm. Böbreğinde kaçak olabilir ve bu güne kadar geçirdiği engeksiyonlar böbreklerine zarar vermiş olabilir dedi. Dmsa sintigrafi ve voiding yaptırmamızı istedi. İkisi de çok ürkütücü işlemler gibi geldi yavrumun minicik bedeni nasıl dayanır kızlar çok üzülüyorum günlerdir.. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. İnşallah kolayca atlatırız ve temiz çıkar filmler
İstanbul maltepe:))
Sen nerdesin canim?
Bende maltepe baska war miii
Ben de pendik
İnstagram da yetmiyo vatsap kiz grubu mu kursakunlu ya simdi gruplar.
Anadolu yakasindakiler ortak bi yerde bulussakk, avrupa yakasindakilerde bi yerde toplansa?????
Avrupa Yakasında kimler var?
Moskovada kimler var bulusalim
Ne güzel uyku yapiosa bnde yapmio. 3 kere 6 damla veriyorum. Cok kotuyse doktor 8damlada verebilirsin dedimKizlar zinco dan günde iki kere versem etkisi olur mu uyku yapti
Kaçak çıkmısmıydı peki canım sadece voiding mi çektirdiniz çocuğu uyutuyorlar mı. Seni de aldılar mı yanınaKorkma canm benim oğlumda enfeksiyon olmuştu kaçak varmı diye bakmışlardı.zor bir müdahele değil.inşallah kaçak yokturda sorun çıkmaz merak etme.ufak bebeklerde tekrarlama riski çok oluyo benim oğlum için 6 ay antibiyotik kullanmıştık.iyi düşün iyi olur merak etme.
Kızlar cok zor günler geçiriyoruz. Bebeğimin 2. Aydan beri tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu ve şiddetli derecede iştahsızlığı yüzünden çocuk nefroloğuna götürdüm. Böbreğinde kaçak olabilir ve bu güne kadar geçirdiği engeksiyonlar böbreklerine zarar vermiş olabilir dedi. Dmsa sintigrafi ve voiding yaptırmamızı istedi. İkisi de çok ürkütücü işlemler gibi geldi yavrumun minicik bedeni nasıl dayanır kızlar çok üzülüyorum günlerdir.. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. İnşallah kolayca atlatırız ve temiz çıkar filmler
Sersem gibi yapti deliksiz uyumuyo nerdeeeNe güzel uyku yapiosa bnde yapmio. 3 kere 6 damla veriyorum. Cok kotuyse doktor 8damlada verebilirsin dedim
Ben ilk verdigim gun ole olmustu ama simdi yine uykusuz... ettkilemiyorSersem gibi yapti deliksiz uyumuyo nerdeee
Bizim bidiklar niye uyumuyo böyle acaba yorulmalari mi lazim uyku aramiyorlar belki deBen ilk verdigim gun ole olmustu ama simdi yine uykusuz... ettkilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?