2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar cok zor günler geçiriyoruz. Bebeğimin 2. Aydan beri tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu ve şiddetli derecede iştahsızlığı yüzünden çocuk nefroloğuna götürdüm. Böbreğinde kaçak olabilir ve bu güne kadar geçirdiği engeksiyonlar böbreklerine zarar vermiş olabilir dedi. Dmsa sintigrafi ve voiding yaptırmamızı istedi. İkisi de çok ürkütücü işlemler gibi geldi yavrumun minicik bedeni nasıl dayanır kızlar çok üzülüyorum günlerdir.. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. İnşallah kolayca atlatırız ve temiz çıkar filmler

Allah ım esirgesin o küçücük bedenleri. içini ferah tut inşallah hemencecik atlatırsınız. Allah yardımcınız olsun.

olabilir vs gibi ihtimalleri netleşmeden annelere söylemese keşke şu doktorlar Allah yardımcınız olsun canım, inş bişeyi yoktur kuzucuğun

Benim kiziminda bobreginde buyume vardi canim. Malesef hastaneler cok bosluyor... araliga ultrason randevusu vermislerdi... allahin izniyle insallah kizin sagliklidir canim benim gonlunu ferah tutmaya calis..

Korkma canm benim oğlumda enfeksiyon olmuştu kaçak varmı diye bakmışlardı.zor bir müdahele değil.inşallah kaçak yokturda sorun çıkmaz merak etme.ufak bebeklerde tekrarlama riski çok oluyo benim oğlum için 6 ay antibiyotik kullanmıştık.iyi düşün iyi olur merak etme.

karışım bir yemek kaşığı olsa gene çok ya. bn bi tatlı kaşığıyla bçr cezve dolusu su demliyorum. yani ketılda su kaynatıyorum. cezveye bir tatlı kaşığı rezene suyla dolduruyorum bnm baya büyük bardağım var onu dolduruyorum on dk sonra süzüp. daha çok koyunca acı oluyor bn kendim bile içemiyorum

hiç duymadım ama çok geçmiş olsun. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız. Allah sabrını da şifasını da verir. sabırlı ol moralini bozma.

İstanbul maltepe:))

Sen nerdesin canim?

Bende maltepe baska war miii

İnstagram da yetmiyo vatsap kiz grubu mu kursak unlu ya simdi gruplar.

Anadolu yakasindakiler ortak bi yerde bulussakk, avrupa yakasindakilerde bi yerde toplansa?????

Avrupa Yakasında kimler var?

Moskovada kimler var bulusalim

bn İstanbul Avrupa yakası z. burnu. herkese uzak sanırım

Kaçak çıkmısmıydı peki canım sadece voiding mi çektirdiniz çocuğu uyutuyorlar mı. Seni de aldılar mı yanına

Cnm ya allh sifa versin tez

zamanda.... bnm bilgim yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…