2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben nette çok araştırdım sade anne sütü tutturan pek olmamış ben inek sütünü isitip anne sütüyle karıştırdım yarı yarıya. . ağzına kapak koymadim kavonoza bez orttum sulanmadi tuttu yani ama katı değil di ... birde anne sütünden peynir yoğurt üretimi yapan bir yer varmış yurt dışında demekki tutuyor bi ara Tekte denicem .

Oglum 4ay asisni oldu.vegaferon verdiler demir ilaci..5dmla.monovut d3 kullnmya dvm mi edicem?sormyi unttm.bnmkide bazen yesil sulu ypio bkym dgr gun ii. Sbhlri kakasi sari.acaba bnmi ustym blemedmkii

Oglum 4ay asisni oldu.vegaferon verdiler demir ilaci..5dmla.monovut d3 kullnmya dvm mi edicem?sormyi unttm.bnmkide bazen yesil sulu ypio bkym dgr gun ii. Sbhlri kakasi sari.acaba bnmi ustym blemedmkii
Canim yesil kaka onsut-sonsut dengesizliginden de oluyomusm.cok normal usutmeyle pek ilgisi yokmus. Bizim 4 u doldurmamiza 8 gun war d3 e dewam dedi.

Anneler yardım kızım sabahtan beri su gibi ishal aşıdan geldimizden beri böyle ebeyi aradım asiyla ilgili olamaz dedi niye böyle olduki 6 7 kez oldu emiyor aynı dk alttan çıkıyor....

Anneler yardım kızım sabahtan beri su gibi ishal aşıdan geldimizden beri böyle ebeyi aradım asiyla ilgili olamaz dedi niye böyle olduki 6 7 kez oldu emiyor aynı dk alttan çıkıyor....
Ishaldir o zaman bizimde oyle oldu bir kez surup yazdi doktor uc gune duzelmezse ver dedi

Yiğit analarına sesleniyoruuum :))
Yiğidine külotlu çorap giydiren, doktoruna soran var mııııı?? Acaba yunurtalarına zarar verir mi???
bn dün aldırdım polar gb ama büyük aldırdım. bugün sıcakta dün gece giydirmiştim. bezi sıkmadığı için sorun olacağını sanmıyorum. fakat unutmayak yumurtalar çokta sıcakta kalmamalı.
bol olduktan sonra sıkıntı olmaz sanırım. bn atlet çorap giydirip bol tulum şeklinde kombin yaptım

Hosbulduk butun yazilarinizi okudugum icin hepinizi taniyormusum gibi geliyor
Sende bahset biraz kenndinden. Bizde taniyalim senni:)
Bugun mu asi oldu canim?? 4 aylik asi mi?
Kzlar bnm oglan 8kilo yha nettn bkym cgu ksi obez olur fln yzmis bu aya gre kilo fzlami..ama oyle kilolu drmuyo yha
Sadece annesutu aliyosa korkma bsy olmaz Allah in izniyle. ek mama gbi takviyen warsa kes canim.

Cnm ne aşısı rotavirus mu

Kızlar bebişlerinizi yastikta mi yatırıyorsunuz direk yatakta mı. Ben sırt ustu yatiramiyorum ya gazdan hep uyanıyor. Yüzüstü daha rahat yatıyor o yüzden yastık kullanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…