- 25 Ağustos 2015
- 290
- 279
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.601
Bazı marketlerde var ama ben netten alıyorum daha uyguna geliyor hemHm iyiymis bundan biz de yok
Ben nette çok araştırdım sade anne sütü tutturan pek olmamış ben inek sütünü isitip anne sütüyle karıştırdım yarı yarıya. . ağzına kapak koymadim kavonoza bez orttum sulanmadi tuttu yani ama katı değil di ... birde anne sütünden peynir yoğurt üretimi yapan bir yer varmış yurt dışında demekki tutuyor bi ara Tekte denicem .Kizlar annesutunden yogurt yapmayi bende dusundum ama anne sutunun en fazla 40derece olmasi lazim ve bu sicaklikta yogur tutmiyor diye biliyorum. Annesutu kaynatilmiyo bean mari yontemiyle isitiliyo. O sicaklikta da yogurt tutmazpek faydasi yk diye biliyrm. Ilsa ne iyi olurdu difrizde sutlerim war mis gbi
Yurtdisindayim canim ben:)Bazı marketlerde var ama ben netten alıyorum daha uyguna geliyor hem
Bizde bugün olduk 4. Ay aşımızı d vitamini devam dediOglum 4ay asisni oldu.vegaferon verdiler demir ilaci..5dmla.monovut d3 kullnmya dvm mi edicem?sormyi unttm.bnmkide bazen yesil sulu ypio bkym dgr gun ii. Sbhlri kakasi sari.acaba bnmi ustym blemedmkii
Canim yesil kaka onsut-sonsut dengesizliginden de oluyomusm.cok normal usutmeyle pek ilgisi yokmus. Bizim 4 u doldurmamiza 8 gun war d3 e dewam dedi.Oglum 4ay asisni oldu.vegaferon verdiler demir ilaci..5dmla.monovut d3 kullnmya dvm mi edicem?sormyi unttm.bnmkide bazen yesil sulu ypio bkym dgr gun ii. Sbhlri kakasi sari.acaba bnmi ustym blemedmkii
Hosgeldin aramiza :)Iyi aksamlar bende haziran annesiyim ilk haftadan sizi takip ediyorum yazilarinizi okuyorum bugun katilmak nasip oldu dogum tarihimiz 8 haziran
Hosbulduk butun yazilarinizi okudugum icin hepinizi taniyormusum gibi geliyorHosgeldin aramiza :)
Ishaldir o zaman bizimde oyle oldu bir kez surup yazdi doktor uc gune duzelmezse ver dediAnneler yardım kızım sabahtan beri su gibi ishal aşıdan geldimizden beri böyle ebeyi aradım asiyla ilgili olamaz dedi niye böyle olduki 6 7 kez oldu emiyor aynı dk alttan çıkıyor....
boyu önemli. bir de sade anne sütüyse zararı olacağını sanmıyorum.Kzlar bnm oglan 8kilo yha nettn bkym cgu ksi obez olur fln yzmis bu aya gre kilo fzlami..ama oyle kilolu drmuyo yha
bn dün aldırdım polar gb ama büyük aldırdım. bugün sıcakta dün gece giydirmiştim. bezi sıkmadığı için sorun olacağını sanmıyorum. fakat unutmayak yumurtalar çokta sıcakta kalmamalı.Yiğit analarına sesleniyoruuum :))
Yiğidine külotlu çorap giydiren, doktoruna soran var mııııı?? Acaba yunurtalarına zarar verir mi???
Sende bahset biraz kenndinden. Bizde taniyalim senni:)Hosbulduk butun yazilarinizi okudugum icin hepinizi taniyormusum gibi geliyor
Bugun mu asi oldu canim?? 4 aylik asi mi?Anneler yardım kızım sabahtan beri su gibi ishal aşıdan geldimizden beri böyle ebeyi aradım asiyla ilgili olamaz dedi niye böyle olduki 6 7 kez oldu emiyor aynı dk alttan çıkıyor....
Sadece annesutu aliyosa korkma bsy olmaz Allah in izniyle. ek mama gbi takviyen warsa kes canim.Kzlar bnm oglan 8kilo yha nettn bkym cgu ksi obez olur fln yzmis bu aya gre kilo fzlami..ama oyle kilolu drmuyo yha
Cnm ne aşısı rotavirus muAnneler yardım kızım sabahtan beri su gibi ishal aşıdan geldimizden beri böyle ebeyi aradım asiyla ilgili olamaz dedi niye böyle olduki 6 7 kez oldu emiyor aynı dk alttan çıkıyor....
Ben bi kere giydirdim cok ağladi cildirdi cikardim sustu.bi daha denemeye cesaretim yok.patikli pijama üstune rşofman giydiriyom. :)Yiğit analarına sesleniyoruuum :))
Yiğidine külotlu çorap giydiren, doktoruna soran var mııııı?? Acaba yunurtalarına zarar verir mi???
Sende bahset biraz kenndinden. Bizde taniyalim senni:)
Bugun mu asi oldu canim?? 4 aylik asi mi?
Sadece annesutu aliyosa korkma bsy olmaz Allah in izniyle. ek mama gbi takviyen warsa kes canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?