• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
karışım bir yemek kaşığı olsa gene çok ya. bn bi tatlı kaşığıyla bçr cezve dolusu su demliyorum. yani ketılda su kaynatıyorum. cezveye bir tatlı kaşığı rezene suyla dolduruyorum bnm baya büyük bardağım var onu dolduruyorum on dk sonra süzüp. daha çok koyunca acı oluyor bn kendim bile içemiyorum
O kadarıda hiç tesir etmiyor bize acaba benim aldığım bitkilerin ferimi az bilemedim kimyon anason rezene 3 ü karışık zaten ben kendim içerken dahada çok koyuyorum hemde bilemedim neyse canım gazsız rahat uyusunlar bitkiden bişi olmaz ben damladan daha çok tedirgin oluyorum hiç vermedim damla hep bu karışımı verdim iyigeceler

Kızlar cok zor günler geçiriyoruz. Bebeğimin 2. Aydan beri tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu ve şiddetli derecede iştahsızlığı yüzünden çocuk nefroloğuna götürdüm. Böbreğinde kaçak olabilir ve bu güne kadar geçirdiği engeksiyonlar böbreklerine zarar vermiş olabilir dedi. Dmsa sintigrafi ve voiding yaptırmamızı istedi. İkisi de çok ürkütücü işlemler gibi geldi yavrumun minicik bedeni nasıl dayanır kızlar çok üzülüyorum günlerdir.. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. İnşallah kolayca atlatırız ve temiz çıkar filmler
Çok geçmiş olsun Allah YARDIMCINIZ olsun canım. Geçecek inşallah

Kızlar benim kızım bu zaman a kadar günde 1 krre kaka yapardı düzenli olarak. Ne olduysa bugün her emmeden hemen sonra kaka yaptı. Rengi de normal.neden acaba anlayamadım. Bisey olur mu acaba

Kaçak çıkmısmıydı peki canım sadece voiding mi çektirdiniz çocuğu uyutuyorlar mı. Seni de aldılar mı yanına
Canım 8 yıl oldu 4 aylıktı enfeksiyon oldu 4 gün kadar hastanede serum vermişlerdi.yatmıştık hastanede.hastaneden çıktıkfan sonra sürekli enfeksiyon tekrarlıyordu.idrar kültürü yapılıyordu sürekli.6 ay antibiyotik kullanıcaksınız sürekli dediler.kaçak olabilir dediler.sonda takıp sıvı vermişlerdi pipisinden.kaçak çıkmamıştı çok şükür.ozaman öyle yapılıyordu ve basit bir işlemdi.evet benide almışlardı yanına.tabiki nekadar basit işlem olursa olsun ufak olduğy için insan çok etkileniyor.ama bence kaçak falan yoktur inşallah.küçükler ama sandığımızdan daha güçlüler canım.hepsi gelip geçiyor.sabırlı ol ve korkma olurmu.allahın izniyle hiçbişey çıkmayacak inşallah.benide muhakkak haberdar et olurmu.

Kızlar cok zor günler geçiriyoruz. Bebeğimin 2. Aydan beri tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu ve şiddetli derecede iştahsızlığı yüzünden çocuk nefroloğuna götürdüm. Böbreğinde kaçak olabilir ve bu güne kadar geçirdiği engeksiyonlar böbreklerine zarar vermiş olabilir dedi. Dmsa sintigrafi ve voiding yaptırmamızı istedi. İkisi de çok ürkütücü işlemler gibi geldi yavrumun minicik bedeni nasıl dayanır kızlar çok üzülüyorum günlerdir.. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. İnşallah kolayca atlatırız ve temiz çıkar filmler
Canim cok cok geçmiş olsun Rabbim minigine Şafi ismiyle tecelli etsin İNŞALLAH hastalık hakkında bilgim yok ama iştahsızlık benimde sorunum du mama yemedi beni de duzenli emmedi 6 saat bile aç kaldı uykuda sadece emiyordu çok şükür düzeldi 2 haftadan fazla oldu muhallebi yapıp maması ni ona kattım ve onu yedirebildim iştahı da açıldı şimdi benide emiyor acikiyorda bizde ek gıdaya başlamış olduk mecburen ....

Arkadaslar ben kendi sutumden ve inek sütünü karıştırarak yoğurt mayaladim çok katı olmadı ve biraz sunuyordu ama kokusu normal yoğurt gibiydi tadına bakamadım. Anne sütünden yoğurt hakkında bilgisi olan varmı acaba ...?
Buarada normal yoğurdu sevmedi ama onu yedi 1 çorba kaşığı kadar.

Slm Kizlar aranizda yeniyim.haziran anneleri ek gidaya gecis yapti mi yoksa?

O kadarıda hiç tesir etmiyor bize acaba benim aldığım bitkilerin ferimi az bilemedim kimyon anason rezene 3 ü karışık zaten ben kendim içerken dahada çok koyuyorum hemde bilemedim neyse canım gazsız rahat uyusunlar bitkiden bişi olmaz ben damladan daha çok tedirgin oluyorum hiç vermedim damla hep bu karışımı verdim iyigeceler
Gunde kac kere veriyosun cnm peki. Gunduz uyku yapiyor mu

Kızlar benim kızım bu zaman a kadar günde 1 krre kaka yapardı düzenli olarak. Ne olduysa bugün her emmeden hemen sonra kaka yaptı. Rengi de normal.neden acaba anlayamadım. Bisey olur mu acaba
Cnm ishal olmustur o. Her emmeden snra cok fazla. Kac kere yapti. Senin yediklerinden olmustur. Bn acayp bisey yiyeyim hemen ishal olur. Dikkat edince diger gune duzeliyor

B
Arkadaslar ben kendi sutumden ve inek sütünü karıştırarak yoğurt mayaladim çok katı olmadı ve biraz sunuyordu ama kokusu normal yoğurt gibiydi tadına bakamadım. Anne sütünden yoğurt hakkında bilgisi olan varmı acaba ...?
Buarada normal yoğurdu sevmedi ama onu yedi 1 çorba kaşığı kadar.
Bak sen hele. Seni emmiyor ek gıdayi alıyor demek. E yesinde ne yiyosa artik. Qc kalmasindan iyidir

Canim cok cok geçmiş olsun Rabbim minigine Şafi ismiyle tecelli etsin İNŞALLAH hastalık hakkında bilgim yok ama iştahsızlık benimde sorunum du mama yemedi beni de duzenli emmedi 6 saat bile aç kaldı uykuda sadece emiyordu çok şükür düzeldi 2 haftadan fazla oldu muhallebi yapıp maması ni ona kattım ve onu yedirebildim iştahı da açıldı şimdi benide emiyor acikiyorda bizde ek gıdaya başlamış olduk mecburen ....
Benim kızda artık doymamaya başladı sanırım.miğdeleride büyüyor kendileriyle birlikte:KK70:muhallebiyi nasıl yapıyorsun canım.

Arkadaşlar ek gidaya başlayanlar ilk ne verdiniz muhallebi sebze püresi tariflerini yazar misiniz tecribesizim benim kizim 19 haziran doğumlu si ce ek gidaya baslamalimiyim

Arkadaşlar ek gidaya başlayanlar ilk ne verdiniz muhallebi sebze püresi tariflerini yazar misiniz tecribesizim benim kizim 19 haziran doğumlu si ce ek gidaya baslamalimiyim
sütün yeterliyse ve bebeğinin kilosu normal ise bence henüz erken.. Ben 4 ay bitince tattırmaya başlıcam sadece, 5 ay bitince de birer öğün vermeye başlarım galiba.. Gidince doktorumla konuşacam bakalım

sütün yeterliyse ve bebeğinin kilosu normal ise bence henüz erken.. Ben 4 ay bitince tattırmaya başlıcam sadece, 5 ay bitince de birer öğün vermeye başlarım galiba.. Gidince doktorumla konuşacam bakalım
Cnm
6 ay dedikleri 6ay bitincemi yoksa 6aya girincemi başlayacağız?

canım çok üzüldüm Allah şifasını versin, inşallah temiz çıkar her şey..

rengi ve kıvamı normalse sıkıntı olmaz demişti doktor. her gün değişir kakası günü gününü tutmaz. benimki bazen bi gün hiç yapmıyo , bigün bi kere iki kere yapıyo. bazen de günde 3-4 kez aşırı yapıyo böyle ensesine kadar çıkıyo. hatta ben eşime 5 kilo kaka yaptı oğluşum diyorum :KK53:

Gülçin hanım çok yoğun olduğu için çalışma saatlerimizi ayarlayamadık eşimle canım o Yüzden melek Hanım'a geçtik ama çok da memnun kaldım o da çok iyi bir doktor. Mehmet beyi de sevdik. Mesafe var biraz ama şimdilik gidiyoruz bakalım. Ayrıca benim açılmam olmamıştı o Yüzden sezeryan oldum canım sen? Bir gün denk de geliriz inşallah :)
Bende sezeryan canim. Catim dardi ve hamileligim riskli gectigi icin riske atmadik. Insallah karsilasiriz :KK43:
Canim ck gecmis olsun Acil sifalar diliyorum..
bn İstanbul Avrupa yakası z. burnu. herkese uzak sanırım
Aa zeytinburnuunda abim var ve gecen hafta ordaydik oliviuma yakin :) bekarken ordan tasindik maltepeye ablamin tayini dolayisiyla ewlendim burda kaldim:) 15 yil oturduk zb de.
Merhaba bende yeni üyeyim kizin 19 haziran doğumlu benim kızımla ayni ay doğumlu varsa birbirimize yardimci olabilirmiyiz
Haziran Anneleri ne hosgeldiniz :)
20haziran ben

Back