- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.341
Aaaa sakkallardan olabiliirr esimin minik sakallari oluyo bazen. Gecen gun optugunde aglamisti esim kostu tras oldu. Sadece emziryrm cnm hic bsy wermedim su dahil. Arada azcik su wersemmi diye dusunmuyor degilimm.Canim ayrılık zor ancak aneme bırakmış olmak içimi rahatlatıyor. Iste sürekli ondan bahsediyorum kendimi Tutamıyorum sanki aşık olmuşum da aşkımı anlatıyorum. Bu arada ağzını nemli bırakmamaya çalış ondan isilik alerji veya sivilce olabilir. Babası sakalıni sürdüyse olur. Bizim babamiz gizli gizli opuyor ordan biliyirum ☺Veya ağzına meyve deydirdiysen ondan olabilir. Dilindeki pamukçuk bazen dudaklara da kayabiliyormus canım. Takip Et geçmese drye götürürsun. Geçmiş olsun.
Ayy bugun bende bez bitmis bez alip gelicem dedim walla şoyle bi 15 dk yurudm carrefourda reyonlari gezdim . O bile yetiyo ewe enerji dolu geldim :)Canim benim Kıyamam. Insan çok bunalıyor. Disaricikmqk hava almak istiyor. Geçen gün inanır misin aklımı yitirir gibi oldum evde duramıyorum. Eşim çok yorgundu yüzüm tutmadı biraz yürüyelim demeye sitenin içindeki marketten çay alıp gelicem dedim. Havada mis gibi esiyo. Çayı aldım dönüştede yavaş yavaş yürüyerek eve geldim kendimi bi garip hissettim çok bezgin yıpranmış bi halim vardı. Annelik insana değişik sorumluluklar getiriyor siz farketmeden sizi yoruyor. Ablam derdi de inanmazdim. Bebekten sonra asla sana zaman yetmeyecek kendine zaman ayiramayacaksin derdi. O gün bi çay alımlık dışarı çıkmak bile bi lüks gibiydi hatta çok iyi geldi.
Canim ne mutlu ki annende bebegin ne guzel guwenilir kollarda. Ozlersin elbet ama en azindan aklin, kalbin rahattirCanim ayrılık zor ancak aneme bırakmış olmak içimi rahatlatıyor. Iste sürekli ondan bahsediyorum kendimi Tutamıyorum sanki aşık olmuşum da aşkımı anlatıyorum. Bu arada ağzını nemli bırakmamaya çalış ondan isilik alerji veya sivilce olabilir. Babası sakalıni sürdüyse olur. Bizim babamiz gizli gizli opuyor ordan biliyirum ☺Veya ağzına meyve deydirdiysen ondan olabilir. Dilindeki pamukçuk bazen dudaklara da kayabiliyormus canım. Takip Et geçmese drye götürürsun. Geçmiş olsun.
Valla bizde kızımla yatıyoruz onun nefesini hissetmeden olmuyor içim titriyor ne değişik duygu annelik koca falan hikaye. Bu arada reyonlari gezmekte insanı rahatlatır. Ben severim. Ama açık hava gibisi yok.Aaaa sakkallardan olabiliirr esimin minik sakallari oluyo bazen. Gecen gun optugunde aglamisti esim kostu tras oldu. Sadece emziryrm cnm hic bsy wermedim su dahil. Arada azcik su wersemmi diye dusunmuyor degilimm.
Aşigiz tabi bebeklerimizee. Ben hep diyodum on tanede cocugum olsa esim once gelir kocamin sewgisi herseyden ustun derdim. Simdi yatak odasinda oglumla ben yatiyoz esim salonda
Ayy bugun bende bez bitmis bez alip gelicem dedim walla şoyle bi 15 dk yurudm carrefourda reyonlari gezdim . O bile yetiyo ewe enerji dolu geldim :)
Kesinlikle rahat canım çok şükür. Allah razı olsun annemden.Canim ne mutlu ki annende bebegin ne guzel guwenilir kollarda. Ozlersin elbet ama en azindan aklin, kalbin rahattir
Bizde 4 de kalktik emdi. Bizde sknti su her emdikten sonra gaz cikarinca kızım kusar normal diyor doktor fakat gece kusamiyor uyku içinde. Gaz çıkarana kadar hersey normal gaz çıktıktan sonra "ki en az 2 kere çıkar " surekli Ih ıh ıh almaya basliyor. Kafasını omzunda sağa sola vuruyor. Dik tutuyorum tam geçti yatiriyorum gene başlıyor bu sefer kendini uyandırıyor ıhhlamaktan. Haydeeeee. Çok sinir olup moralim bozuluyor.Iki saattir kivraniyor gazdan.. su gaz bitsin artik ya cok yoruldum caresizlikten. Gelde abur cubur yeme bu saatte ...
Gaz cikardiktan sonra mi rahatsizlaniyor.. Midesi mi agiriyor acaba ? Benimki hala kivraniyor agliyor bagiriyor. Gece aglamssi daha da dayanilmaz.Bizde 4 de kalktik emdi. Bizde sknti su her emdikten sonra gaz cikarinca kızım kusar normal diyor doktor fakat gece kusamiyor uyku içinde. Gaz çıkarana kadar hersey normal gaz çıktıktan sonra "ki en az 2 kere çıkar " surekli Ih ıh ıh almaya basliyor. Kafasını omzunda sağa sola vuruyor. Dik tutuyorum tam geçti yatiriyorum gene başlıyor bu sefer kendini uyandırıyor ıhhlamaktan. Haydeeeee. Çok sinir olup moralim bozuluyor.
Bebeği böyle olan var mi aranızda kızlar.
kaka yapacağında öyle oluyor benim ki kalksam seviyom fln o hala tepişiyo kaka yapınca rahatlıyor. bazen de kakadan olmuyor anne yanı beşikte tepişiyo yanıma alıyom kolumda yatıyor benle o zmn duruyor uyuyorBizde 4 de kalktik emdi. Bizde sknti su her emdikten sonra gaz cikarinca kızım kusar normal diyor doktor fakat gece kusamiyor uyku içinde. Gaz çıkarana kadar hersey normal gaz çıktıktan sonra "ki en az 2 kere çıkar " surekli Ih ıh ıh almaya basliyor. Kafasını omzunda sağa sola vuruyor. Dik tutuyorum tam geçti yatiriyorum gene başlıyor bu sefer kendini uyandırıyor ıhhlamaktan. Haydeeeee. Çok sinir olup moralim bozuluyor.
Bebeği böyle olan var mi aranızda kızlar.
Gaz cikardiktan sonra mi rahatsizlaniyor.. Midesi mi agiriyor acaba ? Benimki hala kivraniyor agliyor bagiriyor. Gece aglamssi daha da dayanilmaz.
Gece uykumuz düzene girdi derken bgn yine mahvoldukakşam 10 dan beri neredeyse her saat başı ağlayarak uyandı , emince sustu tekrar uyudu.. Nie böyle oldu ki yaa
Yavrularimiz çok sıkıntılı yaa nasıl büyücek bunlar.kaka yapacağında öyle oluyor benim ki kalksam seviyom fln o hala tepişiyo kaka yapınca rahatlıyor. bazen de kakadan olmuyor anne yanı beşikte tepişiyo yanıma alıyom kolumda yatıyor benle o zmn duruyor uyuyor
Gaz bitecek dis sancisi baslicak o bitecek Allah bilir kis ayinda ateslenecek usutecek ne zaman rahat edecek bu cocuk. Tabi biraz kendimi de dusunmuyo degilim cok yipratici caresizlik
Ya benimkide 3 gundur kivraniyor damlasina karai direncmi kazandi ne oldu off yaaaaIki saattir kivraniyor gazdan.. su gaz bitsin artik ya cok yoruldum caresizlikten. Gelde abur cubur yeme bu saatte ...
Canim sen bebegine sut harici bisey veriyo musun?ben anason&rezene aldim aktardan kendime karistirdim ikisini, ondan iki cay kasigi bi buyuk fincana demledim her gun frenchpressle, kendiminkinden uc dort cay kasigi ogluma verdim hem icince sutten de geciyomus oyle rahatladik biraz yoksa kolikti benim oglum da mahfolmustuk bi ara, simdi simdi duzeliyo istersen dene sen de.. Hem anason var ya biraz mayistiriyo bebegi, rezene de senin sinirine iyi gelir yatistirir rahatlatir..Iki saattir kivraniyor gazdan.. su gaz bitsin artik ya cok yoruldum caresizlikten. Gelde abur cubur yeme bu saatte ...
ben doktoruma sordum canım adet olmadan takamayız dedi, spiral aldım bekliyorum :)
cNım geçen benimkide çığlık çığlığa uyandı, emzîrim dedim sakinleşsin die bi baktın gözünün kenarını yırtmış. Belki seninki de kendine zarar verdiği için ağlıyodur
canım acaba son sütü vermiyomusun sağarken memede mi kalıyoki? Ben emzirirken baktım bi memeyi az içti hala süt var, bidahakine de o memeyi veriyorum. Sadece anne sütü alıyor benimkide şükür 7buçuk kilo oldu daha 3 aylık bile deil hemde
süt damlatılıyomuş canım göze, dene istersen. Çok kişi duydum bu şekilde. Şifa bulan
Sonuna kadar sagiyorum ikisininde ama işte sorunumuz iştahsızlık... Süt ler kalıyor hep biberondaben doktoruma sordum canım adet olmadan takamayız dedi, spiral aldım bekliyorum :)
cNım geçen benimkide çığlık çığlığa uyandı, emzîrim dedim sakinleşsin die bi baktın gözünün kenarını yırtmış. Belki seninki de kendine zarar verdiği için ağlıyodur
canım acaba son sütü vermiyomusun sağarken memede mi kalıyoki? Ben emzirirken baktım bi memeyi az içti hala süt var, bidahakine de o memeyi veriyorum. Sadece anne sütü alıyor benimkide şükür 7buçuk kilo oldu daha 3 aylık bile deil hemde
süt damlatılıyomuş canım göze, dene istersen. Çok kişi duydum bu şekilde. Şifa bulan
yok canım küçük deil yeni geçtik 4 numaraya büyük yaniCanimben de premium care kullaniyodum 2 den 3 e gecince yesil primayi denedim korkarak ama iyi geldi simdi yesilin 4 numarasini kullaniyorum hic pisik olmadi.korkma bi dene istersen sizdirma bez kucuk gelmeye baslayinca oluyomus.bizimki hic sizdirmiyo simdilik.
Seninki de mi uyumadı?Aynı ya bu kadar olur...protesto ediyorlarmış velet ler daha bu yaşta..
bende düzene girdi 1-2 haftadır diye seviniyodum alıştım rahata, dün gece ağlattı anamı. İnş düzelir yaa.. Bi arkadaşımın çocuğu 2 yaşını bitirdi, arkadaşım daha yeni yeni uyumaya başladığını söylediKizlar nasilsiniz biz yine uyumuyoruz malesef. Neredeyse 3.5 aylik olduk hala bir duzenimiz yok. Dun gece saat basi uyandi bende sinirler bozuk.elimden geldigince rutin yapmaya calisiyorum tatile bile gitmiyoruz ama olmuyor iste ben mi yapamiyorum anlayamadim
O zaman ucuz al zaten ancak hava almaya cikarsiniz kisa kisa kullanirsin.Canim bilemiyorum kii kızım sever mi e bide kış geliyor artık çok da dışarı çıkamam seneye kullanırım desem 1 yaşında çok zor neyse bakalım ben az daha arastirayim ama 250-300tl vermem
Gazdan sonra cnm normalde gündüzleri gazdan sonra kusup rahatlıyor ama gece mahfoluyor çocuk.
Ayy kuzum çok gaz var demekki sck havlu falan koy karnına. Dün bir tanıdığım kış geldi artık yatirrken beline ince bir tulbentle sar rahat eder çocuk dedi. Sende bi dene istersen inş faydası olur
Niye oldu ki öyle. Bizde öyleydi k bu gece.acaba mevsim değişimi mi etkiliyor yavruları. Yoksa diş mi
Yavrularimiz çok sıkıntılı yaa nasıl büyücek bunlar.
Aynen cnm hiç bitmeyecek bir serüven .anne olduk artık hep tetikteyiz rahat bitti
Allah sabrını verecek inşallah
Bunu hic dusunmedim artirsam mi ki sayisiniYa benimkide 3 gundur kivraniyor damlasina karai direncmi kazandi ne oldu off yaaaa('
Kizlar nasilsiniz biz yine uyumuyoruz malesef. Neredeyse 3.5 aylik olduk hala bir duzenimiz yok. Dun gece saat basi uyandi bende sinirler bozuk.elimden geldigince rutin yapmaya calisiyorum tatile bile gitmiyoruz ama olmuyor iste ben mi yapamiyorum anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?