2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Durmadan agliyor( yaa cok gazi var gibi varya öldum dunden beri bende ağlıyorum artikk. Doktora goturdum zinco verdi damla kullanan fayda goren varmi.

Flatu ben damlayi biraktik. Allahim ins iyi olur yaa...

Zinco kullanip fayda goren varmi. Kac damla veriyorsunuz

Cnm sabah zinco oglen bio gaia aksam zinco veriyorum .. Bir ogun atlasam birini vermesem kivraniyor .. Dun aksatmadim ama yine kivrandi agladi bagirdi cigliklar atti.. Soguk vurdu demekki

Benim annem yanimda ama o kriz aninda benden daha cok telaslaniyor caresizlikle birbirimize bakiyoruz benim sinirim bozuldugu icin anneme catiyorum.. Yani o an daha sogukkanli bilincli seni yatistiracak cocugu rahatlatacak kisi lazim.. Anneanne oyle olmuyor torununun cani yaninca onun daha cok yaniyor

Maşallah kız popoyu kaşı bizimkilerde öyle olur inşallah
Durmadan agliyor( yaa cok gazi var gibi varya öldum dunden beri bende ağlıyorum artikk. Doktora goturdum zinco verdi damla kullanan fayda goren varmi.

Flatu ben damlayi biraktik. Allahim ins iyi olur yaa...
bende zinco kullanıyorum gayet memnunum. Günde 3kere 4 er damla

Kontrolümüzü olduk rota ilk dozda yapıldı.2 doz daha varmış.5 buçuk kilo daha kızışım 1 kilo 100 gr almış bu ay.ufak doğdu ya anca toparlanıyoruz.57 cm de boyumuz.mini mini kızım benim
maşallah kuzuma toplanır daha annesi

Kontrolümüzü olduk rota ilk dozda yapıldı.2 doz daha varmış.5 buçuk kilo daha kızışım 1 kilo 100 gr almış bu ay.ufak doğdu ya anca toparlanıyoruz.57 cm de boyumuz.mini mini kızım benim
maşallah canım, rota 2 doz dedi bize, yani bi dozumuz kaldı.. Benim paşam da biraz fazla iri, 2,5 saatten önce emzirme dedi ama bizimki îsteyince vermemek mümkün deil :) 3 aylık olmamıza daha 1 hafta var 64 cm, 8 kilo olmuşuz maşallah :) sadece anne sütü aldığı için sorun yok, gayet iyi dedi

Kizlar benim kiz parmak emme derdine elini sokmaya calisinca agzina fiskurtarak kustu omzuma almamla bir popisten kakalar benim bacaklarimdan asagiya akti birde burnunda ne kadar sumuk varsa hepsi cikti her tarafi batti yikadim uyudu diyecegim su parmak emerken aman dikkat edin kuturmasin kendini helede yatar pozisyondaysa allah korusun kotu seyler olabilir

Canim benim kizda 37hafta dolunca dogdu 2400du su anda 3aylik 5800kilo gayet saglikli cok sukur varsin bizimkilerde minik oluversin saglikli olsunlar yeterki

M mehtapmhtp88 ben kullaniyorum canim zincoyu ve memnunum gayet. Baslarda uc kere dorder damla veriyodum sonra iki keze dusurdum simdi sancisi olursa cok aglarsa veriyorum, bi de ben rezene&anason cayi da veriyorum masallah baya iyi geldi yoksa her gece en az uc saatti krizlerimiz cok sukur yavastan geciyo gene arada geliyo tabi..
Allah kolaylik versin sana da..

kızlar kontrolümüz vardı bugün. idrar yolu enfeksiyonu geçmiş şükürler olsun. ama iştahsızlık devam ediyo çok ama çok moralim bozuluyo uykuda beslemeye devam ediyorum. bu durumda yapılacak tek şey sabır dedi doktorumuz geçici bi durum olduğunu düşünüyorum dedi. ama ben çok yıprandım. bir de karaciğer enzimlerine bakabilirz ama zannetmem falan dedi. off çok zor yemeyen bebek çoook...

Maşallah kizzz:)) ay tasimak zor olmuyomu cnm allah yardimcin olsun bnmki 5300oldu kollarim agriyo ya

Cnm uyku yapiyor mu damla sende pekii

Kizlar mastit oldum sitma tuttu kaynar suyla dus aldim ufoyu yaktim battaniyelere yorganlara sarildim. Deli gibi tirerken size yaziyorum . usuttummu ki ilac kullanmadan atlatsam bariii. Anaaaammmmm ölüyooooommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…