Canim sen bebegine sut harici bisey veriyo musun?ben anason&rezene aldim aktardan kendime karistirdim ikisini, ondan iki cay kasigi bi buyuk fincana demledim her gun frenchpressle, kendiminkinden uc dort cay kasigi ogluma verdim hem icince sutten de geciyomus oyle rahatladik biraz yoksa kolikti benim oglum da mahfolmustuk bi ara, simdi simdi duzeliyo istersen dene sen de.. Hem anason var ya biraz mayistiriyo bebegi, rezene de senin sinirine iyi gelir yatistirir rahatlatir..
Cok sukur oglum tamamen duzeldi kizlar ve ben cok buyuk bi aptallik yaptigimi fark ettim. Vicdan azabindan öldüm öldüm dirildim dün.. Ben bu bebelac mamayi alali 2 ay oldu nerdeyse ramazan bayramindan iki gun once almistik ve mama kabinin ustunde acinca 3-4 hafta icinde tuketin yaziyo hep vermiyorum ki mama, ilk aldigimzda bi iki kere verdim duruyodu oyle demek o bozdu cocugumun midesini.. Hay Allah beni naaapmasin ya..
Benim oglum henuz dönmüyo kizlar ama kontrolde hemsire ablamiz; yakindir bu ativeriyo kicini , basini saga sola, destekle sen de dedi. Yani yattigi yerden kaldirirken saga ya da sola dondurerek almamiz lazimmis kucagimiza..
Onun haricinde, dis mi cikariyo bilmiyorum ama bazen hirsla ceneme yapisip isirmaya calisiyo eziyo damaklariyla cenemi, iki gundur gogsumu isirip uzatiyo cekistiriyo, disi olsa kimbilir neler edicek bana

salyasi cok var, dilini isiriyo icerde döndürüyo konusurken, evet hic susmuyo keyfi yerindeyse homur homur konusuyo babasina beni sikayet ediyo diyorum bidir bidir bidir, neler anlatiyo kimbilir..
Bana cok guluyo nerde nasil olursa olsun, babasina ve anneme de gulumsuyo bazen, sesli kahkaha atti dun iki uc kere, ben boynuna göbüsüne hamhamham yapiyodum :) yuzustu koyunca bi sure tutuyo kafasini sonra yoruluyo hirslanip agliyo oyle durmak istemiyo.ayaklarindan ittirince kendini ativeriyo öne öne :)
Ellerini cok emiyo asiri ama cooop copp sesler cikiyo, normalmis agzi tanima organiymis suan oral donem deniyomus bu doneme her seyi agzina gotururmus, agladiginda sebepsiz agliyosa altini acinca picamasini cikarinca rahatliyo ciplakligi seviyo oglan naapsin tum yaz alismisti bi zibinla dolasmaya simdi uzunkollu bacakli giyince daraliyo demekki cocuuum vee kollarinin altindan tutup yere hafif koyunca adim atmaya calisiyo ki atiyo da ama cok agirligini vermemek icin hemen aliyoruz, anneme kalsa emeklemeden yuruycekmis

kiz kardesim oyle olmustu emeklememisti olabiliyomus yani..