- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #54.301
Bence iyi. 2700 dogduk 3. Ayda 5kg.Benmki de 2500 doğdu 2.5 aylik şu an 4800 oldu iyi mi sizce kilosu
Cnm masallah diyeyim darisi bnm kizaa. Aksam olcak toplasan 1saat uyumustur. Boyle gelisemezki bu cocuk. ... napsamda yorsam bu kiziŞükür benim bebek sıkıntısız sanırım.
sadece gazı varken sallıyorum onu sallamadan saymıyorum. yani dize koyuyorum yastıkla kafası sağa sola dönmeden komple vucudu sallıyorum.
emzirince bırakmaya başlayınca yanıma koyuyorum. dün park yatağına koydum uyanmıştı gene kendisi daldı. tam bilmiyorum ama oynatıp yorunca git başımdan uyuyacağım der gb ağlamaya başlıyor. dışarı çıktık sbh 3. ay kontrole gelince bayağı bayıldı serin hava iyi geldi. sbh 9 gb dr a çıktık 10:00-13:30 arası uyudu. dedim değişik formül oynadım emdi fln terasa çıkardım turladım saat 14:30 gb yattı saat 15:15 hala yatıyor. akşam da 19:00 da yatmıştı.
sanırım serin hava çok iyi geliyor. sbh akşam bakkal çakkala çıkmak lazım sanırım
Ya cikmak istiyorum ama bebekle kapiyi nasil acacm die düşünüyorum anahtarllaŞükür benim bebek sıkıntısız sanırım.
sadece gazı varken sallıyorum onu sallamadan saymıyorum. yani dize koyuyorum yastıkla kafası sağa sola dönmeden komple vucudu sallıyorum.
emzirince bırakmaya başlayınca yanıma koyuyorum. dün park yatağına koydum uyanmıştı gene kendisi daldı. tam bilmiyorum ama oynatıp yorunca git başımdan uyuyacağım der gb ağlamaya başlıyor. dışarı çıktık sbh 3. ay kontrole gelince bayağı bayıldı serin hava iyi geldi. sbh 9 gb dr a çıktık 10:00-13:30 arası uyudu. dedim değişik formül oynadım emdi fln terasa çıkardım turladım saat 14:30 gb yattı saat 15:15 hala yatıyor. akşam da 19:00 da yatmıştı.
sanırım serin hava çok iyi geliyor. sbh akşam bakkal çakkala çıkmak lazım sanırım
Canim premium careyi biraktm ben aktif bebek kullaniyorm 3 numara. Memnunum. Leke icinde bi yerde asprin sıkip makinaya attiginda geciyomus. Ben denemedim. Ayrica kendi kiyafetlerimi persil sivi deterjanla yikiyorum oglusumunkinide yikiyorum utuluyorum Allah a sukur sorun cikmadi.Kızlar prima premium care 4 numaraya geçen var mı aranızda? İlk 3 gibi fileli deil, ve kakada sızdırma yaptı 2 kere , başka marka da denemek istemiyorum bu alıştı die, napsam ki, aynı problemi yaşayan var mı? Bide kala lekesi olmuş kıyafetlerden leke çıkmıyo hassasa attığım için mi acaba? Yada granül sabundan mı ? Siz nası geçiriyosunuz çamaşır suyu kullanan var mı?
Bence de iyi onlarinki tabi 6-7 kilo olur 3500 un üstünde doğurmuşlar birisi zayif demişte doktor da iyi dediBence iyi. 2700 dogduk 3. Ayda 5kg.
@skelebeksCanim ben bildiğin beyaz sabunla çitiliyorum sicak suda 15 dk falan bekletiorum sonra dalinle yikiorum çikioC
Canim premium careyi biraktm ben aktif bebek kullaniyorm 3 numara. Memnunum. Leke icinde bi yerde asprin sıkip makinaya attiginda geciyomus. Ben denemedim. Ayrica kendi kiyafetlerimi persil sivi deterjanla yikiyorum oglusumunkinide yikiyorum utuluyorum Allah a sukur sorun cikmadi.
Ek gıdaya geçince yasitlarini yakalar anca. Bu dogum kilosuyla alakali. Asil 2500dogurup da simdi 7kg olsaydi sagliksiz derdik. Senin normalBence de iyi onlarinki tabi 6-7 kilo olur 3500 un üstünde doğurmuşlar birisi zayif demişte doktor da iyi dedi
Bence de uyumuyo gündüzleri ondan da kilo alimi yavaşliyor seninki nasil gùndüzleriEk gıdaya geçince yasitlarini yakalar anca. Bu dogum kilosuyla alakali. Asil 2500dogurup da simdi 7kg olsaydi sagliksiz derdik. Senin normal
Doğum kilosundan bahsediyorum4800 demişsin
Bizimde çok kakamız çıkar. Ben makinada 60 derecede yıkıyorum çıkıyorKızlar prima premium care 4 numaraya geçen var mı aranızda? İlk 3 gibi fileli deil, ve kakada sızdırma yaptı 2 kere , başka marka da denemek istemiyorum bu alıştı die, napsam ki, aynı problemi yaşayan var mı? Bide kala lekesi olmuş kıyafetlerden leke çıkmıyo hassasa attığım için mi acaba? Yada granül sabundan mı ? Siz nası geçiriyosunuz çamaşır suyu kullanan var mı?
anladım. doğum kilosuna göre normal o zaman gelişimi. geceleri emzirince daha iyi kilo alıyor ve sütün artıyor. maden suyu iç her gün sütün kalitesini arttırır. akıl vermek gb olmasında yaniDoğum kilosundan bahsediyorum
Bende bi deneyim canım saol@skelebeksCanim ben bildiğin beyaz sabunla çitiliyorum sicak suda 15 dk falan bekletiorum sonra dalinle yikiorum çikio
60 derece yüksek deil mi canım ya? Çekmiyo mu ciciler?Bizimde çok kakamız çıkar. Ben makinada 60 derecede yıkıyorum çıkıyor
Ben hep bu derecede yıkadım mikrobu kırılsın diye şimdiye kadar çeken kıyafetimiz olmadıBende bi deneyim canım saol
60 derece yüksek deil mi canım ya? Çekmiyo mu ciciler?
Bizimki de bi kaç kere geçti kıyafetine ama çıktı bizim lekeler bizde granul sabun kullanıyoruz. 40 derecede yıkıyorum genelde, bazen de 60. Ama 60ta çekiyor genelde kıyafetler.Kızlar prima premium care 4 numaraya geçen var mı aranızda? İlk 3 gibi fileli deil, ve kakada sızdırma yaptı 2 kere , başka marka da denemek istemiyorum bu alıştı die, napsam ki, aynı problemi yaşayan var mı? Bide kala lekesi olmuş kıyafetlerden leke çıkmıyo hassasa attığım için mi acaba? Yada granül sabundan mı ? Siz nası geçiriyosunuz çamaşır suyu kullanan var mı?
Canım dökülüp sağlamlari çıkacak engelleyemeyiz ki bizimde oylydi kestik kompleKızlar, benim kızın saçları dökülmeye başladı.dökülmesini istemiyordum yaa. Yastığı hep saç olmuş.
Şükür benim bebek sıkıntısız sanırım.
canım hepimiz aynı durumdayız birini çağırıp vericen bebeğini sabahtan akşama kadar bakacak sen iş yapacaksın. Geçen öyle yaptım bnKızlar ev işlerini nasıl hallediyorsunuz bebekten hiç fırsat yok evin hali berbat zar zor akşam Yemeğini yapabiliyorum sadece. Bayramda geliyor napıcaz böyle
Pazar gunu esim oldugunda o bakiyo ben yapiyorum. Benim utüm bitmiyo cocuk uyudugundada hemen ütuye girisiyorum yemek cogu zaman pratik hazir bsyler warsa ondan alip firina atiyorum sagliksiz ama napim ac kalmaktan iyidir oglende disardan kofte falan soyluyorum yanina corba esimde oglen disarda sulu bsyler yiyo aksamida gecistiryoruz oyle napalim bunada hamd olsun bebeklerimiz saglikli olsunda.Kızlar ev işlerini nasıl hallediyorsunuz bebekten hiç fırsat yok evin hali berbat zar zor akşam Yemeğini yapabiliyorum sadece. Bayramda geliyor napıcaz böyle
Canim ben 30 derecede yikiyorum. Sonra utuluyorum gidiyo mikroplar kisin mecbur kurutmayi kullanBende bi deneyim canım saol
60 derece yüksek deil mi canım ya? Çekmiyo mu ciciler?
O konuda sıkıntılıyım annem bir kaç sokak ötede oturuyor bir kaç kere bebekle ilgilensin diye çağırdım her ağlamasında koş meme ver diyor okadar sık emzirmiyorum normalde başka türlü susmuyor diyor birde babam çok sık bana gelmesine kızıyor sen bebeği bana getir diyor ozaman nasıl emziricem diyorum mama veririz diyor Buda benim içime sinmiyor anlıycağınız yanıbaşımda annem var ama hiç fayda görmüyorum başkada bırakabileceğim kimse yokCanım dökülüp sağlamlari çıkacak engelleyemeyiz ki bizimde oylydi kestik komple
Maşallah kuzuya temiz ve serin hava kesinlikle iyi geliyor kuzulara dışarıda uyuyor benimki de hep
canım hepimiz aynı durumdayız birini çağırıp vericen bebeğini sabahtan akşama kadar bakacak sen iş yapacaksın. Geçen öyle yaptım bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?