2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar prima premium care 4 numaraya geçen var mı aranızda? İlk 3 gibi fileli deil, ve kakada sızdırma yaptı 2 kere , başka marka da denemek istemiyorum bu alıştı die, napsam ki, aynı problemi yaşayan var mı? Bide kala lekesi olmuş kıyafetlerden leke çıkmıyo hassasa attığım için mi acaba? Yada granül sabundan mı ? Siz nası geçiriyosunuz çamaşır suyu kullanan var mı?

Cnm masallah diyeyim darisi bnm kizaa. Aksam olcak toplasan 1saat uyumustur. Boyle gelisemezki bu cocuk. ... napsamda yorsam bu kizi

Ya cikmak istiyorum ama bebekle kapiyi nasil acacm die düşünüyorum anahtarlla

C
Canim premium careyi biraktm ben aktif bebek kullaniyorm 3 numara. Memnunum. Leke icinde bi yerde asprin sıkip makinaya attiginda geciyomus. Ben denemedim. Ayrica kendi kiyafetlerimi persil sivi deterjanla yikiyorum oglusumunkinide yikiyorum utuluyorum Allah a sukur sorun cikmadi.

@skelebeksCanim ben bildiğin beyaz sabunla çitiliyorum sicak suda 15 dk falan bekletiorum sonra dalinle yikiorum çikio

Bizimde çok kakamız çıkar. Ben makinada 60 derecede yıkıyorum çıkıyor

Kızlar ev işlerini nasıl hallediyorsunuz bebekten hiç fırsat yok evin hali berbat zar zor akşam Yemeğini yapabiliyorum sadece. Bayramda geliyor napıcaz böyle

Bizimki de bi kaç kere geçti kıyafetine ama çıktı bizim lekeler bizde granul sabun kullanıyoruz. 40 derecede yıkıyorum genelde, bazen de 60. Ama 60ta çekiyor genelde kıyafetler.

Kızlar, benim kızın saçları dökülmeye başladı. dökülmesini istemiyordum yaa. Yastığı hep saç olmuş.
Canım dökülüp sağlamlari çıkacak engelleyemeyiz ki bizimde oylydi kestik komple

Maşallah kuzuya temiz ve serin hava kesinlikle iyi geliyor kuzulara dışarıda uyuyor benimki de hep

Kızlar ev işlerini nasıl hallediyorsunuz bebekten hiç fırsat yok evin hali berbat zar zor akşam Yemeğini yapabiliyorum sadece. Bayramda geliyor napıcaz böyle
canım hepimiz aynı durumdayız birini çağırıp vericen bebeğini sabahtan akşama kadar bakacak sen iş yapacaksın. Geçen öyle yaptım bn

Pazar gunu esim oldugunda o bakiyo ben yapiyorum. Benim utüm bitmiyo cocuk uyudugundada hemen ütuye girisiyorum yemek cogu zaman pratik hazir bsyler warsa ondan alip firina atiyorum sagliksiz ama napim ac kalmaktan iyidir oglende disardan kofte falan soyluyorum yanina corba esimde oglen disarda sulu bsyler yiyo aksamida gecistiryoruz oyle napalim bunada hamd olsun bebeklerimiz saglikli olsunda.
Bende bi deneyim canım saol
60 derece yüksek deil mi canım ya? Çekmiyo mu ciciler?
Canim ben 30 derecede yikiyorum. Sonra utuluyorum gidiyo mikroplar kisin mecbur kurutmayi kullan

O konuda sıkıntılıyım annem bir kaç sokak ötede oturuyor bir kaç kere bebekle ilgilensin diye çağırdım her ağlamasında koş meme ver diyor okadar sık emzirmiyorum normalde başka türlü susmuyor diyor birde babam çok sık bana gelmesine kızıyor sen bebeği bana getir diyor ozaman nasıl emziricem diyorum mama veririz diyor Buda benim içime sinmiyor anlıycağınız yanıbaşımda annem var ama hiç fayda görmüyorum başkada bırakabileceğim kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…