- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #53.901
@Nehir Baran canim nasilsiinn Nehir nasill merak ettim mesajda yazmistim umarim kotu bsy yoktur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki canim kizariklik haric butun belirtiler de var aslinda salyali hep agzi cok cok hafif ates oluyo bazen gogsumu isiriyo ceneme yaklastirinca hirsla yapisip isiriyo kucuk parmagimi veriyorum bazen hirsla isiriyo uf bilmiyom ya dis mi sizceDişimi çıkıyor acaba acıyor mu bilemedim ki...
Ayni şey benim de başima geldi tecrübemi seninle paylaşmak istedim belki işine yarar.benim oğlumda bir gün naparsam yapayim emmedi göğsumu verdiğimde ögürdü,ciyak ciyak ağladı annem bi duş al gel deneyelim dedi.duştan hemen sonra aldı sonra farkettimki göğüs pedi kullandığımda oğlum emmiyodu biraktim kullanmayi.ayni sey sonra yine başima geldi oğlum ağladi ben ağladim emmedi.o gün de gün boyu süngerli ic camaşırı vardi üzerimde yine duş aldim ve çamaşiri cikardim aldı.drğişik bi tecrübe oldu bana yani oğlum göğüs pedi ve süngerli ic camaşiri kullandigimda asla emmiyor.saniyorum goğüs ucunun tadini değiştiriyo bunlar.bi daha kullanmadim ve sorun yaşamadim.aklinda bulunsun diye yazdim.insallh bir an once atlatirsiniz.Kizlar selam umarim iyisinizdir.. Ya bisey dicem benim oglum beni emmiyo cildiricam..napicam ben ya ac cocuk ama emmiyo inat mi ne bu gogsumu gorunce basiyo cigligi sanki zehir veriyorum yaa on gundur neler neler deniyorun uyutuo uyku sersemi sokuyorum anca oyle
Cok sagol canimm. Emmemesi cok kotu bebegin ben cok iyi anliyorum. Gogusune sevdigi ilac gbi bsy sursen ise yarar mi acaba. Bizimki nurse harvey s i seviyodu belki sendede ise yarar canim ne dersinkelebekcik34 gecmis olsun canm bu arada
Canım seni çok iyi anlıyorum abimm de sirnakta polis memuru hergunumuz korku tek yapacagimiz dualarimiz rabbim hepsini korusun elleri kırılsın İnş vicdansız merhametsiz insan onlar allaha havale ediyoruz rabbim büyük annem hergün ağlıyor ben yanında da değilim onlar adana da ben ızmir de çok uzuluyorum bebeğim olmazsa bir dk durmam giderim yanınaIyi dilekleriniz icin hem kendi adima hemde diger asker ve polis esleri adina teskkr ederm kizlar...Allahim kimseye yasatmasin bu duygulari gece emzirmeye kalkipta cocugunuz uyudugu anda haberlere bakmak can sikici birsey varmi diye inanin cok kotu onceden hemen uyumak ister yada uyuyakalirdim hemen simdi bi kontrol cekmeden yatamiyorum zaten uyuyuncada sacma sapan ruyalar goruyorum savas yangin saldiri...en son gecen gun annemden helva pisirmesini istedim ruyamda sabah hatirlayinca kotu oldumoglum gozumun onunde mucize gibi buyuyor hergecen gun ama tadina varamiyorum...eslerinizle gecirdiginiz zamanlarin kiymetini bilin lutfen
![]()
canım benim doğum sonrası îlk 15-20 günde 12 kilo gitti, kalan 3-4 kilo yapıştı resmen :/Oww senin az kalmis normal kilona ne guzelll. Ben nasil veremiyorum hayret ediyorum ya. Sekerli yagli yemem iyiki yemiyorum.yesem demekki ömrubillah gitmezdi bi gr. Oğlusumun ismi Kaplan teyzesi minnak Kaplan imiz. :) jeli esim almisti bende doktoru arayip sordum sikinti olmaz dedi ismi Suljel. Cok kotuymus bel agrisi. Annemin ara ara agrirdi hic bilmezdim ben nasil bi agri oldugunu simdi anliyorum![]()
Bizde biogaia kullanıyorduk demekki 6 aya kadarmış kullanımı bilgi paylaşımı için teşekkürler. Canım birde benim kız sırt üstü yatırıp ellerinden tutup kaldırınca kafayı Tutamıyor. Seninki tutuyor mu Dr kontrolde bakıp bişey dedi mi.Kızlar bgn doktora gittik, çok şükür keyifler yerinde , kilomuz boyumuz da iyi maşallah ... Salyalanma 2-8. Aylar arası normalmiş, hemen diş çıkacağını göstermezmiş, diş çıkmadan önce enfeksiyon riskini azaltır, o bölgeyi temiz tutarmış, çok enteresan :)) bide gaz ilaçlarına 3 aydan sonra devam etme dedi. Sap simplex i bırak dedi. Biogaia prebiyotik olduğu için 6 aya kadar devam edebilirsin dedi..
Deniyorum onu da gazi var diye dusunup bi sure cikarmayi deniyip oyle de almiyo
Benim kizmda kucak manyağı oldu gelen giden derken alıştı napcaz böyle bilmiyorum yatirinca bnmkide basıyor çığlığı çok fenalarSagol canim benim simdi iyiyim bel agrim disinda. Bebegimde kucak kusu ondan agriyo galiba belim. Surekli kucagimda yatirinca ciglik atiyosenin bebisten nehaber
PDF açıldı cnm Sağolasin0-36 lişim takibi ve etkinlik linki atmıştım. o link açılmıyor danırım. pdf te yükleyemedim buraya
canım biz 3 aylık olduk.1 ayı geçti öyleyiz daha memeyi görünce almadan basıyo çığlığı. meme grevi diye bişey varmış bazen kısa bazen uzun süre sürebiliyomuş ben de çok üzülüyorum emmiyo diye tek yolum uyandığında hemen vermek gündüz 1-2 saat uyanık durup 15-20 dk anca uyuyo. gözlerini açar açmaz yapıştırıyorum yoksa almıyo. en fazla 5 dk emiyo. uyanıkken emdiği çok nadir geceleri de tam uyuyacağı zaman veriyorum o ara iyi emiyo Allah tan gece uyuyo. sağıp biberonla vereyim diyorum onu da içmiyo. Mama vermiyorum inşallah düzelicek diyorum. Facebook da bi grup var orda çok kişinin başına böyle şey gelmiş. meme grevini ben de ordan duydum. inşallah eskisi gibi emecekelr canım. Biraz sabretmemiz lazımKizlar selam umarim iyisinizdir.. Ya bisey dicem benim oglum beni emmiyo cildiricam..napicam ben ya ac cocuk ama emmiyo inat mi ne bu gogsumu gorunce basiyo cigligi sanki zehir veriyorum yaa on gundur neler neler deniyorun uyutuo uyku sersemi sokuyorum anca oyle
Ben yalnizim o yuzden ancak esi gelince dusa girebiliyorum ama uyudugunda vucudumun ust tarafini yikiyorum goguslerimi falan yok degisen bisey.. İnsallah atlatiriz canm sagol..Ayni şey benim de başima geldi tecrübemi seninle paylaşmak istedim belki işine yarar.benim oğlumda bir gün naparsam yapayim emmedi göğsumu verdiğimde ögürdü,ciyak ciyak ağladı annem bi duş al gel deneyelim dedi.duştan hemen sonra aldı sonra farkettimki göğüs pedi kullandığımda oğlum emmiyodu biraktim kullanmayi.ayni sey sonra yine başima geldi oğlum ağladi ben ağladim emmedi.o gün de gün boyu süngerli ic camaşırı vardi üzerimde yine duş aldim ve çamaşiri cikardim aldı.drğişik bi tecrübe oldu bana yani oğlum göğüs pedi ve süngerli ic camaşiri kullandigimda asla emmiyor.saniyorum goğüs ucunun tadini değiştiriyo bunlar.bi daha kullanmadim ve sorun yaşamadim.aklinda bulunsun diye yazdim.insallh bir an once atlatirsiniz.
Sevdogi bisey yok ki anne sutunden baska bisey vermiyorum ben :/ hoş onu da veremiyorum ya su durumdaCok sagol canimm. Emmemesi cok kotu bebegin ben cok iyi anliyorum. Gogusune sevdigi ilac gbi bsy sursen ise yarar mi acaba. Bizimki nurse harvey s i seviyodu belki sendede ise yarar canim ne dersin
Bilmiyorum valla bissuru sebebi olabilirmis netten baktigima gore..Neden acaba yaa
Aynen bu dedigin gibi iste gunduz her seferinde uyutup oyle emziriyorum ben de. Geceleri sorun yok sapir supur emiyo cok sukur ama gunduz 10dan sonra basliyo emmemeye grev demekki.. Bissuru sebebi olabilirmis netten baktigima gore.. doktor da dedi ki dun, etraftan gelen seslere isiklara dokunuslara tepki veriyo olabilir sessiz ortamda emzirmeyi dene emzirirken onunla konusma hicbiyerine dokunma dedi deniyorum herseyi ama i-ih bana misin demiyo anca uyku arasinda iste.. Simdi de uyandi emdi gulucuk yapiyo bana uyumuyocanım biz 3 aylık olduk.1 ayı geçti öyleyiz daha memeyi görünce almadan basıyo çığlığı. meme grevi diye bişey varmış bazen kısa bazen uzun süre sürebiliyomuş ben de çok üzülüyorum emmiyo diye tek yolum uyandığında hemen vermek gündüz 1-2 saat uyanık durup 15-20 dk anca uyuyo. gözlerini açar açmaz yapıştırıyorum yoksa almıyo. en fazla 5 dk emiyo. uyanıkken emdiği çok nadir geceleri de tam uyuyacağı zaman veriyorum o ara iyi emiyo Allah tan gece uyuyo. sağıp biberonla vereyim diyorum onu da içmiyo. Mama vermiyorum inşallah düzelicek diyorum. Facebook da bi grup var orda çok kişinin başına böyle şey gelmiş. meme grevini ben de ordan duydum. inşallah eskisi gibi emecekelr canım. Biraz sabretmemiz lazım
Canim geçmiş olsunCok sagol canimm. Emmemesi cok kotu bebegin ben cok iyi anliyorum. Gogusune sevdigi ilac gbi bsy sursen ise yarar mi acaba. Bizimki nurse harvey s i seviyodu belki sendede ise yarar canim ne dersin
sormadım canım, doktorda belirtmedi. Benimki düz yatarken deil de yastık üzerindeyken kaldırıyo kafasını, bide öyle dene bakalımBizde biogaia kullanıyorduk demekki 6 aya kadarmış kullanımı bilgi paylaşımı için teşekkürler. Canım birde benim kız sırt üstü yatırıp ellerinden tutup kaldırınca kafayı Tutamıyor. Seninki tutuyor mu Dr kontrolde bakıp bişey dedi mi.
Bizimki gündüzleri 10-15 er dk halinde 3 kere felan anca uyuyo, yani gündüz uykumuz yok diyebilirim. Ama şükür gece uykularımız düzene girmeye başladı. Kilosu çok diye doktor sakın uyandırma, 6-7 saat aralıksız uyusa bile bişey olmaz dediKizlar benim kizim 73 günlük uyku düzenimiz yok gündüz 2 saat falan uyuyo gecede 9 da 10 da yatio 1 de 5.30 da uyanio sizinkiler nasil?![]()
canım burda bi arkadaş bebe bisküvisini tavsiye etmişti, ben hergün yiyorum çok da severim zaten, ciddi anlamda faydasını gördüm :) bide sütünün azaldığını nerden anladın? Göğüsteki yumuşaklıktansa artık göğüslerimiz alıştığı içinmiş, yani boş gibi yumuşak yumuşak olsa da içi süt dolu oluyoKizlar merhabalar uzun zaman oldu yazamiyorum umarim her sey yolundadir oncelikle sehitlerimize allah rahmet eylesin arkada kalanlara allahim sabir versin bir an once su olaylar bitsin kimseler aglamasin gece gunduz surekli haber programi izliyorum cok uzuluyorum cok da elden duadan baska bir sey gelmiyo gelelim bize mersinde 3gun toz bulutu hakimdi odaya tikilip kaldik mumkunu yok disari cikilmiyodu kapi pencere acilmiyodu ona ragmen her gun evi viledaladim neyseki bugun iyi insanin aklina kiyamet senaryolari geliyo temiz havanin kiymetini dahada iyi anladim bu arada benim sutum azalmaya basladi napabilirim sizler nasil arttiriyosunuz acaba ben su tatli et yogurt peynir meyve hepsini tuketiyorum bizim gazimizda hala dev ediyo ikinmaktan popomuz catliyo kremliyorum pisik icinde sudokrem cok iyi geldi biz pamuk kullanip sik sikta popoyu yikiyoruz cildi hassas oldugu icin gene oluyo malesef cok uzattim kusura bakmayin yardimlarinizi bekliyorum kizimla hepinizi opuyoruz