• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Herkese hayirli aksamlar anneler...uzun zamandir takip ettigim halde yazmiyorum hem vakit bulamadigimdan hemde can sikintimdan.hergun fazlaca sehit verdigimiz su gunlerde elim yuregimde bekliyorum cunku...babamizi doguya goreve yolladik biz annemlerdeyiz bebegimle:KK43:bir ayi gecti gormuyorz birbirimizi yavrusuna hasret kaldi babasi...hicbir tat alamiyorum kendimi uzmemeye calisip sutumu de etkileyip bebegimi mahrum etmek istemiyrm surekli biseyler yemeye calismak bile cok canimi sikiyor o orda zor sartlarda yasarken bayram sonuna gidecegiz yanina ama vakit gecmek bilmiyor.lutfen dualarinizi esirgemeyin esim gibi zor durumda calisan butun asker ve polislerimize dua edin...:cry:
Canim Rabb im sabir versin. Cok zor gunler geciriyoruz arkaarkaya haberler bizim icimizi yakti. Lanet olsun terore. Surekli dua ediyorum askerlerimize polislerimize. Rabb im sagsalim kawusmayi nasip etsin.

Kızlar bebeğim 17 haziran doğumlu 2,5 aylık yattığı yerden doğruluyor yanı kafasını kaldırıyor Sizinkiler de mi öyle?bol bol salyasi var günde 3_4 kere uzerimizi degistiriyorum.

yastık üzerindeyken daha çok kaldırıyor benimkide :) salyasınaa tek çözüm önlük
Bizde salyaliyiz Teyze si. Önlük tel çare
Bebegim 5 kg. 3numara beze gecmelimiyim:) sanki kakasi hep tasiyor kucuk diyemi acaba

Canim 3 numara 4-9 kilo gecmelisin bence
Bacağini falan sıkıyormu

Herkese hayirli aksamlar anneler...uzun zamandir takip ettigim halde yazmiyorum hem vakit bulamadigimdan hemde can sikintimdan.hergun fazlaca sehit verdigimiz su gunlerde elim yuregimde bekliyorum cunku...babamizi doguya goreve yolladik biz annemlerdeyiz bebegimle:KK43:bir ayi gecti gormuyorz birbirimizi yavrusuna hasret kaldi babasi...hicbir tat alamiyorum kendimi uzmemeye calisip sutumu de etkileyip bebegimi mahrum etmek istemiyrm surekli biseyler yemeye calismak bile cok canimi sikiyor o orda zor sartlarda yasarken bayram sonuna gidecegiz yanina ama vakit gecmek bilmiyor.lutfen dualarinizi esirgemeyin esim gibi zor durumda calisan butun asker ve polislerimize dua edin...:cry:
dualarimiz onlarla. Allahim sen askerlerimizi polislerimizi tum guvenlik güçlerimizi koru ya Rabbim. Vatanımızı karıştırmak isteyenlere fırsat verme.

Iyi dilekleriniz icin hem kendi adima hemde diger asker ve polis esleri adina teskkr ederm kizlar...Allahim kimseye yasatmasin bu duygulari gece emzirmeye kalkipta cocugunuz uyudugu anda haberlere bakmak can sikici birsey varmi diye inanin cok kotu onceden hemen uyumak ister yada uyuyakalirdim hemen simdi bi kontrol cekmeden yatamiyorum zaten uyuyuncada sacma sapan ruyalar goruyorum savas yangin saldiri...en son gecen gun annemden helva pisirmesini istedim ruyamda sabah hatirlayinca kotu oldum:110:oglum gozumun onunde mucize gibi buyuyor hergecen gun ama tadina varamiyorum...eslerinizle gecirdiginiz zamanlarin kiymetini bilin lutfen:KK43:

Iyi dilekleriniz icin hem kendi adima hemde diger asker ve polis esleri adina teskkr ederm kizlar...Allahim kimseye yasatmasin bu duygulari gece emzirmeye kalkipta cocugunuz uyudugu anda haberlere bakmak can sikici birsey varmi diye inanin cok kotu onceden hemen uyumak ister yada uyuyakalirdim hemen simdi bi kontrol cekmeden yatamiyorum zaten uyuyuncada sacma sapan ruyalar goruyorum savas yangin saldiri...en son gecen gun annemden helva pisirmesini istedim ruyamda sabah hatirlayinca kotu oldum:110:oglum gozumun onunde mucize gibi buyuyor hergecen gun ama tadina varamiyorum...eslerinizle gecirdiginiz zamanlarin kiymetini bilin lutfen:KK43:
Canim bende geceleri sık sık kalkıyorum uykunkacarsa yaz konuşuruz. Allaha emanet tüm güvenlik güçleri. Yüce Mevlam korusun onları. Onlar sayesinde guvendeyiz.

Cnm allah belasını vetsin bu teroristlerin az kaldi hepsini kökü kuruyacak indallah. Asker polisimoze hergun dualar ediyorum. Sende kotu seyler düşünme. Sütün etkilenmesin cnm bnm

bugün ptt den işsizlik maaşını aldım. şirket asgariden göstermişti 550 tl aldım ilk maaş

ziraatten izin param + süt parası 3550 aldım. asgari ücrete göre.

birdahaki ay 300 tl doğum parasını alacağım inş.
İyigünlerde harca canım.demekki bende böyle alıcam.sen tam 40 haftadamı doğum yaptın.kesinti olmamış sanki.

canım sen nerelerdesin göremedim seni bi süredir?
Canimm sorunlar ustuste geldii.20 lik disimden cok cektim antibiyotik kullandim 1000 lik emzirenler icin sutume karisti emmeyi reddetti benimkii dolaptan sut cikardim onuda almadi mama aldik belki icer diye onuda ögurdu ac yasadi yawrucagzim simdi biraz biraz iyiyiz bu seferde bel agrim war cok fenaa :( jel suruyoruz yun korse takiyrm belki iyi gelir diye bakalim . Sende ne war ne yok buarada 61 olmusum hedefe 7 kilo kaldi ama gobegim onumde durup sinir ediyo beni inmiyo. Eşimde gecenlerde bana göbek diyo lakap takmaya calisti bsy istiyo göbek diyo :( gözumden ates cikti eski fotolari actim hemen dedim gobek nerden geldi ben mi koydum onume onceden kemik heryerin diyodun simdi gobek diye cemkirdim sonra sariliyo saka yaptim biyle iyisin zayiflama diyo ama ne hikmetse mekik cekmeye baslayalim diyo bilemiyorum belimin agrisi gecseydi mekik cekmeye baslicam sezeryan oldum ama doktora kontrole gittik basla dedi ilk etapta 5 sonra 19 yukselt oylelikle dedi bakalim insallah toparlaniriz cabucak

Rabbim Polisimizi Askerimizi anasına karısına evlatlarına sağ salim kavustursun İNŞALLAH. ...Ne zor şey caresizce beklemek...:KK43::KK43::KK43::KK43::KK61::KK61:

Canimm sorunlar ustuste geldii.20 lik disimden cok cektim antibiyotik kullandim 1000 lik emzirenler icin sutume karisti emmeyi reddetti benimkii dolaptan sut cikardim onuda almadi mama aldik belki icer diye onuda ögurdu ac yasadi yawrucagzim simdi biraz biraz iyiyiz bu seferde bel agrim war cok fenaa :KK43: jel suruyoruz yun korse takiyrm belki iyi gelir diye bakalim . Sende ne war ne yok buarada 61 olmusum hedefe 7 kilo kaldi ama gobegim onumde durup sinir ediyo beni inmiyo. Eşimde gecenlerde bana göbek diyo lakap takmaya calisti bsy istiyo göbek diyo :KK43: gözumden ates cikti eski fotolari actim hemen dedim gobek nerden geldi ben mi koydum onume onceden kemik heryerin diyodun simdi gobek diye cemkirdim sonra sariliyo saka yaptim biyle iyisin zayiflama diyo ama ne hikmetse mekik cekmeye baslayalim diyo bilemiyorum belimin agrisi gecseydi mekik cekmeye baslicam sezeryan oldum ama doktora kontrole gittik basla dedi ilk etapta 5 sonra 19 yukselt oylelikle dedi bakalim insallah toparlaniriz cabucak
Çok geçmiş olsun canım ya, üstüste gelmiş hepsi.. Benimde belim çok fenaydı 1 hafa çektim, şimdi kendiliğinden azaldı şükür. İnş seninki de geçer, insan çok zorlanıyor hele bebeyi yıkarken altını değiştirirken felan.. Göbeğini de takma, keyiften deil ya, benimki de bana hamilemisin Dio gülerek :/ !!! Benimde sadece 3-4 kilom var hamile kaldığım halimden, ama göbeğim var biraz, o da adet olamamaktan dediler, sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum bakalım.. Mekik çekeyim diyorum bir aydır daha 1 tane çekemedim. Oğlumdan fırsat yokki, olsa da o anları dinlenerek yada ortalık toplayarak geçiriyorum anca.. Ha bide beline sürdüğün hele dikkat et, emzirmede sıkıntı olmasın canım.. Çok öptüm seni de paşayı da ;) bu arada seninkinin adı neydi?

Damlamiz bitti diye 1gun lullanamadik. Bizim kiz sabah aglayarak uyandi ilk defa. Demkki damla bize iyi geliyormus. Hemen aldk bugun basladik. 3saat gdcmedi patir kütur cikariyor masallah. Damlanin adi FLATU BEN . Dogal bi damla rezene anason ve kimyondan olusuyor. Bilgi amacli diyeyim dedim::))

Çok geçmiş olsun canım ya, üstüste gelmiş hepsi.. Benimde belim çok fenaydı 1 hafa çektim, şimdi kendiliğinden azaldı şükür. İnş seninki de geçer, insan çok zorlanıyor hele bebeyi yıkarken altını değiştirirken felan.. Göbeğini de takma, keyiften deil ya, benimki de bana hamilemisin Dio gülerek :/ !!! Benimde sadece 3-4 kilom var hamile kaldığım halimden, ama göbeğim var biraz, o da adet olamamaktan dediler, sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum bakalım.. Mekik çekeyim diyorum bir aydır daha 1 tane çekemedim. Oğlumdan fırsat yokki, olsa da o anları dinlenerek yada ortalık toplayarak geçiriyorum anca.. Ha bide beline sürdüğün hele dikkat et, emzirmede sıkıntı olmasın canım.. Çok öptüm seni de paşayı da :KK66: bu arada seninkinin adı neydi?
Oww senin az kalmis normal kilona ne guzelll. Ben nasil veremiyorum hayret ediyorum ya. Sekerli yagli yemem iyiki yemiyorum.yesem demekki ömrubillah gitmezdi bi gr. Oğlusumun ismi Kaplan teyzesi minnak Kaplan imiz. :) jeli esim almisti bende doktoru arayip sordum sikinti olmaz dedi ismi Suljel. Cok kotuymus bel agrisi. Annemin ara ara agrirdi hic bilmezdim ben nasil bi agri oldugunu simdi anliyorum :(

Kizlar selam umarim iyisinizdir.. Ya bisey dicem benim oglum beni emmiyo cildiricam..napicam ben ya ac cocuk ama emmiyo inat mi ne bu gogsumu gorunce basiyo cigligi sanki zehir veriyorum yaa on gundur neler neler deniyorun uyutuo uyku sersemi sokuyorum anca oyle

Canimm sorunlar ustuste geldii.20 lik disimden cok cektim antibiyotik kullandim 1000 lik emzirenler icin sutume karisti emmeyi reddetti benimkii dolaptan sut cikardim onuda almadi mama aldik belki icer diye onuda ögurdu ac yasadi yawrucagzim simdi biraz biraz iyiyiz bu seferde bel agrim war cok fenaa :KK43: jel suruyoruz yun korse takiyrm belki iyi gelir diye bakalim . Sende ne war ne yok buarada 61 olmusum hedefe 7 kilo kaldi ama gobegim onumde durup sinir ediyo beni inmiyo. Eşimde gecenlerde bana göbek diyo lakap takmaya calisti bsy istiyo göbek diyo :KK43: gözumden ates cikti eski fotolari actim hemen dedim gobek nerden geldi ben mi koydum onume onceden kemik heryerin diyodun simdi gobek diye cemkirdim sonra sariliyo saka yaptim biyle iyisin zayiflama diyo ama ne hikmetse mekik cekmeye baslayalim diyo bilemiyorum belimin agrisi gecseydi mekik cekmeye baslicam sezeryan oldum ama doktora kontrole gittik basla dedi ilk etapta 5 sonra 19 yukselt oylelikle dedi bakalim insallah toparlaniriz cabucak
Çok geçmiş olsun ustuste gelmiş hepsi.bebis nasıl

Kizlar selam umarim iyisinizdir.. Ya bisey dicem benim oglum beni emmiyo cildiricam..napicam ben ya ac cocuk ama emmiyo inat mi ne bu gogsumu gorunce basiyo cigligi sanki zehir veriyorum yaa on gundur neler neler deniyorun uyutuo uyku sersemi sokuyorum anca oyle
Acaba gazmi yapıyor ondan mı istemiyor benimkide bazen ittiriyor beni

Dişimi çıkıyor acaba acıyor mu bilemedim ki...

Back
X