- 25 Eylül 2014
- 314
- 397
- 63
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #53.921
Öncelikle amin diyelim.cnm rabbim hepsini korusun kimsenin evine ateş dusmesin.biz 2buçuk aylık olduk Emziriyorum normal doğum yaptım sütüm yarıyor çok şükür fakat artması için senin gibi günlük su şekerli gıdalar meyva süt içiyorum mutlaka.. Hergün et tavuk vs yemiyorum ama.humaana çay bitirdim 3kutu günlük soğan dereotu yemeye çalışıyorum böyle umarım bol bol sutumuz olurda bebislerimiz doyarKizlar merhabalar uzun zaman oldu yazamiyorum umarim her sey yolundadir oncelikle sehitlerimize allah rahmet eylesin arkada kalanlara allahim sabir versin bir an once su olaylar bitsin kimseler aglamasin gece gunduz surekli haber programi izliyorum cok uzuluyorum cok da elden duadan baska bir sey gelmiyo gelelim bize mersinde 3gun toz bulutu hakimdi odaya tikilip kaldik mumkunu yok disari cikilmiyodu kapi pencere acilmiyodu ona ragmen her gun evi viledaladim neyseki bugun iyi insanin aklina kiyamet senaryolari geliyo temiz havanin kiymetini dahada iyi anladim bu arada benim sutum azalmaya basladi napabilirim sizler nasil arttiriyosunuz acaba ben su tatli et yogurt peynir meyve hepsini tuketiyorum bizim gazimizda hala dev ediyo ikinmaktan popomuz catliyo kremliyorum pisik icinde sudokrem cok iyi geldi biz pamuk kullanip sik sikta popoyu yikiyoruz cildi hassas oldugu icin gene oluyo malesef cok uzattim kusura bakmayin yardimlarinizi bekliyorum kizimla hepinizi opuyoruz