2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben başladım bugün seminerlere kayinvalidem bakacak ama ilk gün çok kötü geçmiş ne yapacam bilmiyorum
Yeni egitim ogretim yilin Hayirli olsun canim bebis icinde senin icinde zor bir durum ben ekimin ortasina kadar rapor alicam annem anca o zamana gelicek simdiden dusunuyorum insallah cabuk alisir kuzularimiz iyi tarafindan bakalim canim birebir cok yakinlarimiz bakacak bakici olsaydi napardik gozumuz arkada olmayacak cok sukur

Kızlar dün hastaneye götürdük kızımı çok iştahsız ve huzursuz olduğu için , doktor tahlil yaptı enfeksiyonu varmış .. 3 gün boyunca her akşam getirin serum verilecek dedi vitamin serumu veriliyor iştahsızlık için , enfeksiyon içinde damardan veriyorlar ilacı .. Şuan ikinci serumu Kızımın yarın yine gelicez son serum verilecek .. Hicbirsey yemiyor yavrum 2 haftada sadece 200 gr. almış çok az umarım düzelir çok üzüldüm yemedigi için de kilo almamış tabi ki. Bu arada aptamil içiyordu hep , sizin önerileriniz üzerine dün SMA mama aldım, bebeğim içti ama hala iştahı yok yavrumun inşaallah bu mama yarar

Ahh canım ya çok geçmis olsun inşallah en kısa zamanda atlatır mamayı degistirmen iyi olmus ise yarar insallah şu 1 2 ayı atlatsa daha iyi olacak eminim

Canim bende 74te takildim gobekte duruyo ben yiyorum malesef tatli cok yiyorum sorunum bu

Ah ahh bu kilolar yokmu 1 sene içinde eski haline geliyomus vücut kim beklicek simdi 1 seneyi off aynalara küstüm valla ama esim cok memnun bu halimden eskisinden dahada güzelsin sakın kilo verme diyo ama ben mutsuzum bu halimi hic sevmiyorum bi kaç ay icinde veririm insallah

Bugun öldurdu beni kendiside mahfoldu yavrum ama ben bugun yiprandim bittim resmen

Kizlar merhaba. Yuzustu yatirmayi denediniz mi hicc. Gaz oldugu icin sirt ustu yatamiyorlar bence. Ben kizimi kafasini cevirmeye basladigindan beri yuzustu yatiriom gunduzleri. Gazini cikarip rahat uyumaya basladi

Ahh canım ya çok geçmis olsun inşallah en kısa zamanda atlatır mamayı degistirmen iyi olmus ise yarar insallah şu 1 2 ayı atlatsa daha iyi olacak eminim

Sağol kuzum benim , bi iştahı yerine gelseydi yavrumun .. Eczacı da dedi en iyi mama SMA ve EVOLVIA ' mış umarım bu yarar

Benim de ayaklarim uyuşuyor hiçbir iş yapamiyorum gündüzlerim iptal
Kizlar merhaba. Yuzustu yatirmayi denedinizmi hic.ben kizimi oyle yatiriyorum cogu zaman. Gazi oldugu icin yatamiyorlar bnce oyle.kucaginda dalinca hemen yuzustu yatiriom. Kendi gazini cikariyor rahatliyor.

Kizlar merhaba. Yuzustu yatirmayi denedinizmi hic.ben kizimi oyle yatiriyorum cogu zaman. Gazi oldugu icin yatamiyorlar bnce oyle.kucaginda dalinca hemen yuzustu yatiriom. Kendi gazini cikariyor rahatliyor.
Benimki yuzustu yatmay hic sevmiyor bas bas bagiriyor hemen duzeltiyorum mama yedikten sonra aglama krizine giriyor mama bitet bitmez neden oldugunu anlayamiyorum gazdan mi reflu den mi bebegi boyle olan var mi

Multivitamin veriyormuydum vermiyorsan dr sorarak basla bence bizim dr dogumdan sonra hemen baslatmisti belki istahinida acar

Bugun öldurdu beni kendiside mahfoldu yavrum ama ben bugun yiprandim bittim resmen
Canim senin bebekte kolikti galiba evinicinde bebek arabasi ile gexdirmeyi denedin mi ozellikle hali kenarlarindan gececeksin arabahoplayacak bizcareyi oyle bulduk oto koltugunu arabaya takiyoruz tumgun oyleyiz bir de hamak oneririm gercekten ise yariyor ama sadece bez olanlardan ici dolu olursa bir ise yaramiyor cok oldu ama bir de titresimli ana kucagi oneririm titresim kolikli bebegi rahatlatir

Kızlaaar bi sağmada göğüslerinizden kaç cc süt geliyor ?? Poşete ne kadar konulmalı? Tek öğünde kaç ml içerler ki? Ben hiç sağıp vermedim de bilemedim poşete kaç cc koyacağımı ???
Benim 3 saatte bir sagmamda 125 cc geliyor.posetede okadar koyuyorum.geceleri bazen 200cc sagdigim oluyor. Onunda bi kısmıni ayiriorum,bi kısmını buzlaga arıyorum.senin kaç cc geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…