2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar merhaba. Yuzustu yatirmayi denedinizmi hic.ben kizimi oyle yatiriyorum cogu zaman. Gazi oldugu icin yatamiyorlar bnce oyle.kucaginda dalinca hemen yuzustu yatiriom. Kendi gazini cikariyor rahatliyor.
Aynen gündüz benimde kızım yüzüstü yatıyor.uyuttuktan sonra yüzüstü yatırıyorum yatağa.3 saat bile uyuduğu oluyor.sırtüstü yada yan yatarsa hemen uyandırıyor kendini.sürekli kontrol ettikden sonra hiçbir sakıncası yok yüzüstü yatırmanın.kafalarınıda çevirebiliyorlar zaten artık.hemde rahatca gaz çıkarıyorlar.ben oğlumuda bu şekilde biyüttüm.şükür hiçbir sorunda olmadı.tavsiye ederim.

Kizlar... Ev icin salincaklsr var...ben oglumu onda buyuttum ayakta ve kolda sallamsktan daha iiyi...ben annem baktigi icin onlarada almistik... Simdide kizimda kullaniyorum...babalarda salliyor o zaman oturduklari yerden :)

Benimki yuzustu yatmay hic sevmiyor bas bas bagiriyor hemen duzeltiyorum mama yedikten sonra aglama krizine giriyor mama bitet bitmez neden oldugunu anlayamiyorum gazdan mi reflu den mi bebegi boyle olan var mi
Bence sakin bir zamanda alistir rahat eder bebegin.gazdan ağlar cnm

Aynen gündüz benimde kızım yüzüstü yatıyor.uyuttuktan sonra yüzüstü yatırıyorum yatağa.3 saat bile uyuduğu oluyor.sırtüstü yada yan yatarsa hemen uyandırıyor kendini.sürekli kontrol ettikden sonra hiçbir sakıncası yok yüzüstü yatırmanın.kafalarınıda çevirebiliyorlar zaten artık.hemde rahatca gaz çıkarıyorlar.ben oğlumuda bu şekilde biyüttüm.şükür hiçbir sorunda olmadı.tavsiye ederim.
sinazcim benim kizimda öyle. Gecede öyle uyuyoruz artik cok rahat ediyor.

Kizlar... Ev icin salincaklsr var...ben oglumu onda buyuttum ayakta ve kolda sallamsktan daha iiyi...ben annem baktigi icin onlarada almistik... Simdide kizimda kullaniyorum...babalarda salliyor o zaman oturduklari yerden :)
Bende istiyorum bi tane ya.nasil birşey resmi var mi

Benimki yuzustu yatmay hic sevmiyor bas bas bagiriyor hemen duzeltiyorum mama yedikten sonra aglama krizine giriyor mama bitet bitmez neden oldugunu anlayamiyorum gazdan mi reflu den mi bebegi boyle olan var mi

Ben yüzüstü yatırıp ayaklarından ittiriyorum başta sevmiyordu artık alıştı kendini.ileri doğru itiyor . Aslında biz en başından ters yatırcaktık hem nefes alması hem tıkanmaması hemde gaz için çok faydalı. Hastanelerde genelde kuvözdeki bebekleri ters yatırıyorlar. Mamadan sonraki ağlamasıda büyük ihtimalle gazdan. Benim oğlanda memede çok çırpınıyor hemen kucağıma alıp sırtına pışpışlıyorum bi güzel geğiriyor ondan sonra tekrar emzirmeye devam ediyorum

Canim senin bebekte kolikti galiba evinicinde bebek arabasi ile gexdirmeyi denedin mi ozellikle hali kenarlarindan gececeksin arabahoplayacak bizcareyi oyle bulduk oto koltugunu arabaya takiyoruz tumgun oyleyiz bir de hamak oneririm gercekten ise yariyor ama sadece bez olanlardan ici dolu olursa bir ise yaramiyor cok oldu ama bir de titresimli ana kucagi oneririm titresim kolikli bebegi rahatlatir
Cnm kesinlikle yatar pozisyonda olmak istemiyo dik tutacaz illa emzirirken bile o kadar zorlaniyorumki mumkun oldukca dik emziriyorum yatar vaziyette kucakta bile durmuyo. Yirtiyor kendini. Pusete yada hamaga koydurtmuyor kendini. Ayagima yatirip sallayamiyorum dusun . cok gerildim bugun kolik saatlerine alisiktim ama bugun zamansiz huzursuzdu gazini hic cikaramadi.

Yatarak mi sallaniyorlar Yatmiyorki ama benim bebegim e oturacak kadarda buyumedi.

Benim 3 saatte bir sagmamda 125 cc geliyor.posetede okadar koyuyorum.geceleri bazen 200cc sagdigim oluyor. Onunda bi kısmıni ayiriorum,bi kısmını buzlaga arıyorum.senin kaç cc geliyor?
Canım ben sağmıyorum, saat başı emiyo nerdeyse ona anca yetiyo sütüm. Geçen gece uyanmadı uzun süre ilk kez, iki göğsümde doldu böylelikle. Tekini o emdi, diğerini sağdım. 150 ye yakın çıktı akşamdan sabaha beklediğinden galiba. Onu koydum dolaba. Kötü günler için bir tanecik sütümüz var artık dolapta ;)))

Kızlar kucağımıza almaya kıyamadığımız yavrularımız artık kollarımızı zorluyor, büyüyorlar.. Gülücükler, ses çıkartmalar.. Sabahtan akşama kadar 2,5 aydır oğlumlayım, ne konuşuyo ne yürüyo, ona rağmen bir dk sıkılmadım. Neşe kaynağım oldu resmen.. Babasını 10 yıldır hiç bukadar gülerken görmemiştim :) eşimle birbirimize ömrümüz bıyunca en çok birbirimizi seveceğimizi söylemiştik, ama şimdiden benim favorim değişti ona çaktırmamaya çalışsam da ;) Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin, kimseye de evlat acısı yaşatmasın inşallah....

Kızlar kucağımıza almaya kıyamadığımız yavrularımız artık kollarımızı zorluyor, büyüyorlar.. Gülücükler, ses çıkartmalar.. Sabahtan akşama kadar 2,5 aydır oğlumlayım, ne konuşuyo ne yürüyo, ona rağmen bir dk sıkılmadım. Neşe kaynağım oldu resmen.. Babasını 10 yıldır hiç bukadar gülerken görmemiştim :) eşimle birbirimize ömrümüz bıyunca en çok birbirimizi seveceğimizi söylemiştik, ama şimdiden benim favorim değişti ona çaktırmamaya çalışsam da :KK66: Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin, kimseye de evlat acısı yaşatmasın inşallah....
Amin insallah canim:KK200:

Kızlar kucağımıza almaya kıyamadığımız yavrularımız artık kollarımızı zorluyor, büyüyorlar.. Gülücükler, ses çıkartmalar.. Sabahtan akşama kadar 2,5 aydır oğlumlayım, ne konuşuyo ne yürüyo, ona rağmen bir dk sıkılmadım. Neşe kaynağım oldu resmen.. Babasını 10 yıldır hiç bukadar gülerken görmemiştim :) eşimle birbirimize ömrümüz bıyunca en çok birbirimizi seveceğimizi söylemiştik, ama şimdiden benim favorim değişti ona çaktırmamaya çalışsam da :KK66: Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin, kimseye de evlat acısı yaşatmasın inşallah....
Can onlar can inşallah canim

Kızlar yaa oğlum gece boyu yuzunu ovuşturdu durdu artık uyuyamıyoruz geceleri. Gunduzleri de yarım saatte bir uyanıyor napcam ben

Back
X