2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ben hergün kullanıyodum, ama doktorum uyardı, yeni doğan bebeklerde ilk bi kaç ay ödem olur, oyüzden nefes problemi yaşarlar, ama hergün o aspiratörü kullanırsan ödemi artırır ciddi bi probleme sebep olalirsin dedi :/ şimdi damla kullanıyorum, eğer çok derin değilse havlu peçeteyi kıvırıp onunla temizliyorum, 3 günde 1 kere felan otribebe kullanıyorum

Benim kizda parmak yumruk ne denk gelirse cuk cuk emiyo salya ve kopukte cok bencede disten degil

Kizlar kizimin karni çok şişiyor neden acaba bi de kakasini yapmadi bugùn ondan mi acaba ne yapcam şişlik için
Annesi gazi vardir kaka yapamayincada sisiyor bugun bizde oyleydik bayada agladi ben fitil koydum yarim masaj yaptim ayagina ve karnina ona ragmen zorla yapti azicik kaka

Evet bu sorunun cevabini bende ogrenmek istiyorum ona gore alicam

Benim kizda bana yapiyo agucuk gugucuk babayi gorunce kafayi ceviriyo babasida veni kiskandigini ve hatta bana gicik oldugunu itiraf etti

Kizlar megerse hamileyken ne rahatmisiz yorgunluk ve uykusuzluktan dunden beri basim zonkluyo gene sirtim tutuldu su gaz ne zaman gececek acaba dun arkadasim geldi ziyarete onun bebis 16aylik hic durnuyo yerinde arkadas diyoki bunlar iyi gunlerin asil yorgunlugu yurumeye baslayinca goreceksin gozum korktu

Bu arada siz calismaya basladinizmi benim izin zaten yanmisti yarinda seminerler basliyo ben ekimin ortasina kadar rapor alicam bari 4aylik olsun kizim sonra annanne gelecek memleketten en az iki yil o bakacak gonlum istiyoki izin alip ben bakayim ama sartlar elvermiyo iste simdiden stres yapmaya basladim allahtan okul yarim gun yoksa dahada ozlerdim siz napicaksiniz basliyacakmisiniz calismaya

Evet yürüdüklerinde daha çok zorlanicas sanirim en azindan gece uyuruz biraz yaa

Benim iznimde eylulun sonunda bitiyo .tam 3 aylik oluyo. Bir ay heyet raporu almak istiyorum ama nasil alicam bilmiyorum.

Canim gittin mi kontrole kilosu nasil birde soyledinmi 5 dk emdigini ne dedi dr??
Gittim bugun kilosu 7400 müs.buyudukce hizli ceker kilo alimi iyi oldugu icin korkma dedi.bir de bazen emzirdikten sonra kusuyodu ona da reflü vardir dedi.bebegin 1.5 saate bi emiyo dr normali 3 saatte bir sık emzirdigin icin kusuyodur bebegin istese de tam doyurmadan biraktir o zaman kusmasi azalir dedi.o kadar cok soru sordumki kagida yazip gittim.burun tikanikligi vardi her seyi kullanmistik gecmedi.dr bebejlerin hemen hepsinde olur telas yapma dedi.bi burun damlasi daha verdi ama yarin alcam adini bilmiyrm.fizyosol tonimer dr senna damlalarini kullandk gecmedi.ishali nsl anlarim dedim sık yaparsa 5-6 kez oyle ishaldir dedi.konak icin zeytinyagini onerdi.kansizligimiz vardi damla verfi.haa bir de 6. Ayinda dogum kilosunun 2 katina cikarsa bebegin gelisimi normaldir dedi.kilosu az diye uzulenler icin soyleyim dedim.bizimki 3. Ayinda 2 katina cikmis cok sukur .masallah demeyi unutmayin aklima gelenler bunlar

ya kizlar benim kiz gündüzleri ayağimda salladiğimda uyuyor ayağimda deliksiz uyuyor yerine yatirinca beş dakika geçmedeb uyaniyor eliyle yüzünü falan ovuşturuyor iki aylik daha

Bu arada aklima takilan bi sey oldu.drumuzkan degeri biraz dusuk oldugu icin kan damlasi verdi oglum 3 aylik.internetten biraz arastirayim dedim drlar 6 aydan once onermiyormus kan damlasini.bir de kabiza neden olabiliyomus.druma guvenip baslasam mi yoksa pimpirikli halime devam edip baska dr lara mi danissam.kullanan var mi kan damlasi? Napsam ki?

aldık kullandım ama birşey çıkmadı. nezleydik ama ikimizde de şefaf sümük olur ya burnu tıkar silersin gelmez. hiç çekilmez bir durumdayız. çocuktan ses geliyo burundan ama hiçbişi çıkmıyor

Oy masallah kuzuya. Benimkininde reflusu war benimki 5 saatte 1emsede kusuyo boyu kac cm olmus. Dogumda nekadardi cnm. Bende doktora her gitmemde kagida yaziyorum insan unutuyo iyi oluyo yazarak

aldık kullandım ama birşey çıkmadı. nezleydik ama ikimizde de şefaf sümük olur ya burnu tıkar silersin gelmez. hiç çekilmez bir durumdayız. çocuktan ses geliyo burundan ama hiçbişi çıkmıyor
Oyy kuzum çook geçmiş olsun, bol bol emzir annesi, anca öyle atar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…