- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.541
Canim 2.ay kontrolunde kalca usg istiyor doktorun artik rum cocuklara rutin yapiliyor diye biliyorum isitme testi gibjSelamlar
Kalça çıkığı için çocuk doktoruna mı gidecez kızlar ?
otri bebe kullananlar hergun kullaniyormusunuz benim bebisin burnu hep tikali korkarim geniz eti sorunuda var ozellikle geceleri hic nefes alamiyor o yuzden otri bebeyi sik kullaniyorum ama korkuyorum burnuna zarar verirmi diye dr sorabilirdim ama unuttum sormayi bu konuyu dr soran var mi
ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. benim oğlanda sürekli tıkalı geniz eti büyük ihtimal dr lar başka sorun bulamadı damla ver dedi. adam bildiğin horluyor. geçen hafta nezle oldum ona da bulaştı iyice zorlandı. artık ben de otribebe alacağım inş. bugün. bari onu kullanınca gün boyu rahatlıyor mu bebiş?
çocuk doktoruna git, kalça filmi çektirdiniz mi diye sorar, sormazsa da o sen belirt canımSiz yaptırdınız mı? Sabit bir doktorumuz yok henüz yani çocuk doktoruna mı gitsek yoksa ortopediye falan mı
Benim kizda parmak yumruk ne denk gelirse cuk cuk emiyo salya ve kopukte cok bencede disten degilselam kızlar bizde 2,5 aylık olduk ..kızım parmaklarını emıyo hatta yetmeyıp tum elini ağzına sokuyo.salyamızda cabası.artık önluk takıyoruz.bence bu diş falan değil bu aylarda cunku tum bebekler aynı özellikleri gösteriyo.cocuk gelişimiyle ilgili kitaplar okuyorum bebeğin kendini elini tanıması olarak yorumlanıyor..kızım tam 6 kilo anne sütü alıyor sadece gündüzleri 1,5 saatte bir emiyor geceleri ise 5 saat aralıksız uyuyor bazen ben dayanamıyp uyandırıp emzırıyorum sonra uyumaya kaldıgı yerden devam edıyor...gaz olayı çok kötü Allah gazlı bebeklerin annelerinin yardımcıcı olsun.çok şükür kızım hiç üzmüyo beni ayağını uzatıyo pırt dıye bı ses kendıne çekıyo pırt dıye bı ses:) günde 1 kez kaka yapıyor bu normal mi bilemiyorum..yattığı yerden kalmak istıyo kafasını kaldırıyo sizinkilerdemi böyle?
Annesi gazi vardir kaka yapamayincada sisiyor bugun bizde oyleydik bayada agladi ben fitil koydum yarim masaj yaptim ayagina ve karnina ona ragmen zorla yapti azicik kakaKizlar kizimin karni çok şişiyor neden acaba bi de kakasini yapmadi bugùn ondan mi acaba ne yapcam şişlik için
Evet bu sorunun cevabini bende ogrenmek istiyorum ona gore alicamben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. benim oğlanda sürekli tıkalı geniz eti büyük ihtimal dr lar başka sorun bulamadı damla ver dedi. adam bildiğin horluyor. geçen hafta nezle oldum ona da bulaştı iyice zorlandı. artık ben de otribebe alacağım inş. bugün. bari onu kullanınca gün boyu rahatlıyor mu bebiş?
Benim kizda bana yapiyo agucuk gugucuk babayi gorunce kafayi ceviriyo babasida veni kiskandigini ve hatta bana gicik oldugunu itiraf ettiHergün takip ediyorum hemen hemen ama yazmaya pek fırsatım olmuyor.
Kuzum pek yoran bi bebek değil şükür ama sakin zamanlarında hemen evin işlerini halletmeye koyuluyorum.
Benim kızda şapur şupur el emiyor, demek ki normalmiş.
Tek canımı sıkan sey kızımın bana ilgi göstermemesi, emerken falan hiç gözümün içine bakmıyor hep baska seyler cekiyor dikkatini.
Karsısına geçip çene çaldığımdada bana nadir tepki veriyor ama babasına dayısına anneannesine agucuk gugucuklar basladı.
Diyorum bu sıpa beni sevmiyor mu
Bu arada ben göz muayeneside yaptırdım kızıma çok şükür herşey yolunda görünüyor.
Evet kaka yapmamişti tüm gün boyunca ondan şişmiş bugün de var ama hafifAnnesi gazi vardir kaka yapamayincada sisiyor bugun bizde oyleydik bayada agladi ben fitil koydum yarim masaj yaptim ayagina ve karnina ona ragmen zorla yapti azicik kaka
Evet yürüdüklerinde daha çok zorlanicas sanirim en azindan gece uyuruz biraz yaaKizlar megerse hamileyken ne rahatmisiz yorgunluk ve uykusuzluktan dunden beri basim zonkluyo gene sirtim tutuldu su gaz ne zaman gececek acaba dun arkadasim geldi ziyarete onun bebis 16aylik hic durnuyo yerinde arkadas diyoki bunlar iyi gunlerin asil yorgunlugu yurumeye baslayinca goreceksin gozum korktu
Benim iznimde eylulun sonunda bitiyo .tam 3 aylik oluyo. Bir ay heyet raporu almak istiyorum ama nasil alicam bilmiyorum.Bu arada siz calismaya basladinizmi benim izin zaten yanmisti yarinda seminerler basliyo ben ekimin ortasina kadar rapor alicam bari 4aylik olsun kizim sonra annanne gelecek memleketten en az iki yil o bakacak gonlum istiyoki izin alip ben bakayim ama sartlar elvermiyo iste simdiden stres yapmaya basladim allahtan okul yarim gun yoksa dahada ozlerdim siz napicaksiniz basliyacakmisiniz calismaya
5 dakikada doyuyor mu kizlar doyuyorsa uyuyorsa ne güzel benimki saatlerce kalacak biraksamCanim gittin mi kontrole kilosu nasil birde soyledinmi 5 dk emdigini ne dedi dr??
Gittim bugun kilosu 7400 müs.buyudukce hizli ceker kilo alimi iyi oldugu icin korkma dedi.bir de bazen emzirdikten sonra kusuyodu ona da reflü vardir dedi.bebegin 1.5 saate bi emiyo dr normali 3 saatte bir sık emzirdigin icin kusuyodur bebegin istese de tam doyurmadan biraktir o zaman kusmasi azalir dedi.o kadar cok soru sordumki kagida yazip gittim.burun tikanikligi vardi her seyi kullanmistik gecmedi.dr bebejlerin hemen hepsinde olur telas yapma dedi.bi burun damlasi daha verdi ama yarin alcam adini bilmiyrm.fizyosol tonimer dr senna damlalarini kullandk gecmedi.ishali nsl anlarim dedim sık yaparsa 5-6 kez oyle ishaldir dedi.konak icin zeytinyagini onerdi.kansizligimiz vardi damla verfi.haa bir de 6. Ayinda dogum kilosunun 2 katina cikarsa bebegin gelisimi normaldir dedi.kilosu az diye uzulenler icin soyleyim dedim.bizimki 3. Ayinda 2 katina cikmis cok sukur .masallah demeyi unutmayinCanim gittin mi kontrole kilosu nasil birde soyledinmi 5 dk emdigini ne dedi dr??
Ben hergün kullanıyodum, ama doktorum uyardı, yeni doğan bebeklerde ilk bi kaç ay ödem olur, oyüzden nefes problemi yaşarlar, ama hergün o aspiratörü kullanırsan ödemi artırır ciddi bi probleme sebep olalirsin dedi :/ şimdi damla kullanıyorum, eğer çok derin değilse havlu peçeteyi kıvırıp onunla temizliyorum, 3 günde 1 kere felan otribebe kullanıyorum
Oy masallah kuzuya. Benimkininde reflusu war benimki 5 saatte 1emsede kusuyoGittim bugun kilosu 7400 müs.buyudukce hizli ceker kilo alimi iyi oldugu icin korkma dedi.bir de bazen emzirdikten sonra kusuyodu ona da reflü vardir dedi.bebegin 1.5 saate bi emiyo dr normali 3 saatte bir sık emzirdigin icin kusuyodur bebegin istese de tam doyurmadan biraktir o zaman kusmasi azalir dedi.o kadar cok soru sordumki kagida yazip gittim.burun tikanikligi vardi her seyi kullanmistik gecmedi.dr bebejlerin hemen hepsinde olur telas yapma dedi.bi burun damlasi daha verdi ama yarin alcam adini bilmiyrm.fizyosol tonimer dr senna damlalarini kullandk gecmedi.ishali nsl anlarim dedim sık yaparsa 5-6 kez oyle ishaldir dedi.konak icin zeytinyagini onerdi.kansizligimiz vardi damla verfi.haa bir de 6. Ayinda dogum kilosunun 2 katina cikarsa bebegin gelisimi normaldir dedi.kilosu az diye uzulenler icin soyleyim dedim.bizimki 3. Ayinda 2 katina cikmis cok sukur .masallah demeyi unutmayinaklima gelenler bunlar
Oyy kuzum çook geçmiş olsun, bol bol emzir annesi, anca öyle atar inşaldık kullandım ama birşey çıkmadı. nezleydik ama ikimizde de şefaf sümük olur ya burnu tıkar silersin gelmez. hiç çekilmez bir durumdayız. çocuktan ses geliyo burundan ama hiçbişi çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?