2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oy masallah kuzuya. Benimkininde reflusu war benimki 5 saatte 1emsede kusuyo boyu kac cm olmus. Dogumda nekadardi cnm. Bende doktora her gitmemde kagida yaziyorum insan unutuyo iyi oluyo yazarak
Boyu 62 cm olmus.36+6 29 mayista doğdu sezeryanla 3.640 ve 50 cm di doğduğunda.allah hepimizin bebeğine sağlik versin insallah.

ya kizlar benim kiz gündüzleri ayağimda salladiğimda uyuyor ayağimda deliksiz uyuyor yerine yatirinca beş dakika geçmedeb uyaniyor eliyle yüzünü falan ovuşturuyor iki aylik daha

Ayni cnm benimde gunduz surekli kucamda geziyor uyuyuncada kucagimda olacak yataga yatirir yatirmaz agliyor

Kan testini dr.mu yapti neye gore yapti yani? Bize niye yapmadi ki.

Benim iznimde eylulun sonunda bitiyo .tam 3 aylik oluyo. Bir ay heyet raporu almak istiyorum ama nasil alicam bilmiyorum.
Canim ozellerden aliyolar genelde diye duydum ben farkli drlardan haftalik alicam ekimin ortasina kadar heyet alamazsan sende oyle yaparsin cok kucukler mecbur rapor almaliyiz

Masallah annesi hep oyle olsun insallah kuzucuk

Canim ozellerden aliyolar genelde diye duydum ben farkli drlardan haftalik alicam ekimin ortasina kadar heyet alamazsan sende oyle yaparsin cok kucukler mecbur rapor almaliyiz
Bende ayın 15ine kadar rapor almam lazim ama aile hekimi verir mi hic bilmiuorum nasil istiyecgimi de bilmiyorum. Bi rahatsizligim yokken ayip geliyo. Ne desem de alsam ki

Benim gibi daha kilo veremeyen var mı 10 kilo hala üstümde kafayı yicem valla o kadar dikkat ediyorum yinede 1 kilo bile gitmoyo hele şu kesik yerin üstündeki göbek çok kotü gitmiyor gitmiyorr

Benim gibi daha kilo veremeyen var mı 10 kilo hala üstümde kafayı yicem valla o kadar dikkat ediyorum yinede 1 kilo bile gitmoyo hele şu kesik yerin üstündeki göbek çok kotü gitmiyor gitmiyorr
Canim bende 74te takildim gobekte duruyo ben yiyorum malesef tatli cok yiyorum sorunum bu

valla bnm de 15 gitti kalan 10 kg dan bi kg gitti. esasında dikkat edip rejim derken o 10 dan 3 kg gitmişti annem geldi bozdu düzeni

9 kg olarak en son kalan bakalım ne olacak. çocuk büyüdü ya bacağa koyup uçal fln derken harwket yapmaya başladım bayağı hamlamışım bacaklarım ağrıyor.

bu arada bugün kalça ya baktırdık dr maş. sorun yok dedi hatta beslenmesi gzl demekki kemik oluşumu başlamış dedi. anne sütü alıyor mu dedi. sadece anne sütü dedim. ay insan içten içten bi mutlu oluyor. Allah sağlık sıhhat versin tm bebişlerimize

Birde bebisime masaj cok yapiorum. Baya faydasi oluyorr pirtlio ben oynadikca. Masaji mutlaka deneyin. Ama sakin vakitlerinde. Sanci tutunca degil. Altini ac ovvv karnini:))

Ben başladım bugün seminerlere kayinvalidem bakacak ama ilk gün çok kötü geçmiş ne yapacam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…