- 23 Mart 2015
- 76
- 134
- 8
- 42
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #53.561
Boyu 62 cm olmus.36+6 29 mayista doğdu sezeryanla 3.640 ve 50 cm di doğduğunda.allah hepimizin bebeğine sağlik versin insallah.Oy masallah kuzuya. Benimkininde reflusu war benimki 5 saatte 1emsede kusuyoboyu kac cm olmus. Dogumda nekadardi cnm. Bende doktora her gitmemde kagida yaziyorum insan unutuyo iyi oluyo yazarak
ya kizlar benim kiz gündüzleri ayağimda salladiğimda uyuyor ayağimda deliksiz uyuyor yerine yatirinca beş dakika geçmedeb uyaniyor eliyle yüzünü falan ovuşturuyor iki aylik daha
Bu arada aklima takilan bi sey oldu.drumuzkan degeri biraz dusuk oldugu icin kan damlasi verdi oglum 3 aylik.internetten biraz arastirayim dedim drlar 6 aydan once onermiyormus kan damlasini.bir de kabiza neden olabiliyomus.druma guvenip baslasam mi yoksa pimpirikli halime devam edip baska dr lara mi danissam.kullanan var mi kan damlasi? Napsam ki?
Canim ozellerden aliyolar genelde diye duydum ben farkli drlardan haftalik alicam ekimin ortasina kadar heyet alamazsan sende oyle yaparsin cok kucukler mecbur rapor almaliyizBenim iznimde eylulun sonunda bitiyo .tam 3 aylik oluyo. Bir ay heyet raporu almak istiyorum ama nasil alicam bilmiyorum.
Masallah annesi hep oyle olsun insallah kuzucukGittim bugun kilosu 7400 müs.buyudukce hizli ceker kilo alimi iyi oldugu icin korkma dedi.bir de bazen emzirdikten sonra kusuyodu ona da reflü vardir dedi.bebegin 1.5 saate bi emiyo dr normali 3 saatte bir sık emzirdigin icin kusuyodur bebegin istese de tam doyurmadan biraktir o zaman kusmasi azalir dedi.o kadar cok soru sordumki kagida yazip gittim.burun tikanikligi vardi her seyi kullanmistik gecmedi.dr bebejlerin hemen hepsinde olur telas yapma dedi.bi burun damlasi daha verdi ama yarin alcam adini bilmiyrm.fizyosol tonimer dr senna damlalarini kullandk gecmedi.ishali nsl anlarim dedim sık yaparsa 5-6 kez oyle ishaldir dedi.konak icin zeytinyagini onerdi.kansizligimiz vardi damla verfi.haa bir de 6. Ayinda dogum kilosunun 2 katina cikarsa bebegin gelisimi normaldir dedi.kilosu az diye uzulenler icin soyleyim dedim.bizimki 3. Ayinda 2 katina cikmis cok sukur .masallah demeyi unutmayinaklima gelenler bunlar
Benimkide memeye yapisik5 dakikada doyuyor mu kizlar doyuyorsa uyuyorsa ne güzel benimki saatlerce kalacak biraksam
Gecmis olsun canim insallah cabucak atlatirsinizOyy kuzum çook geçmiş olsun, bol bol emzir annesi, anca öyle atar inş
Bende ayın 15ine kadar rapor almam lazim ama aile hekimi verir mi hic bilmiuorum nasil istiyecgimi de bilmiyorum. Bi rahatsizligim yokken ayip geliyo. Ne desem de alsam kiCanim ozellerden aliyolar genelde diye duydum ben farkli drlardan haftalik alicam ekimin ortasina kadar heyet alamazsan sende oyle yaparsin cok kucukler mecbur rapor almaliyiz
Canim acik acik anlat derdini eminim anlayis gosterirlerBende ayın 15ine kadar rapor almam lazim ama aile hekimi verir mi hic bilmiuorum nasil istiyecgimi de bilmiyorum. Bi rahatsizligim yokken ayip geliyo. Ne desem de alsam ki
Canim bende 74te takildim gobekte duruyo ben yiyorum malesef tatli cok yiyorum sorunum buBenim gibi daha kilo veremeyen var mı 10 kilo hala üstümde kafayı yicem valla o kadar dikkat ediyorum yinede 1 kilo bile gitmoyo hele şu kesik yerin üstündeki göbek çok kotü gitmiyor gitmiyorr
Su an kucagimda uyuyo ve tam 2 saattir bu sekildeyim elim kolum ayagim uyustu.Ne yapcas biz böyle paytipo doktora sorcam bakalim gece yatio ama beşiğinde
valla bnm de 15 gitti kalan 10 kg dan bi kg gitti. esasında dikkat edip rejim derken o 10 dan 3 kg gitmişti annem geldi bozdu düzeniBenim gibi daha kilo veremeyen var mı 10 kilo hala üstümde kafayı yicem valla o kadar dikkat ediyorum yinede 1 kilo bile gitmoyo hele şu kesik yerin üstündeki göbek çok kotü gitmiyor gitmiyorr
Ayni brnim kiz. Kucagmda saatlerce uyur. Birakinca klkar gunduz uykusu haram sanki..Su an kucagimda uyuyo ve tam 2 saattir bu sekildeyim elim kolum ayagim uyustu.
Ben başladım bugün seminerlere kayinvalidem bakacak ama ilk gün çok kötü geçmiş ne yapacam bilmiyorumBu arada siz calismaya basladinizmi benim izin zaten yanmisti yarinda seminerler basliyo ben ekimin ortasina kadar rapor alicam bari 4aylik olsun kizim sonra annanne gelecek memleketten en az iki yil o bakacak gonlum istiyoki izin alip ben bakayim ama sartlar elvermiyo iste simdiden stres yapmaya basladim allahtan okul yarim gun yoksa dahada ozlerdim siz napicaksiniz basliyacakmisiniz calismaya
Aynı sıkıntı bende de var ne yapsakki☺ya kizlar benim kiz gündüzleri ayağimda salladiğimda uyuyor ayağimda deliksiz uyuyor yerine yatirinca beş dakika geçmedeb uyaniyor eliyle yüzünü falan ovuşturuyor iki aylik daha
Benim de ayaklarim uyuşuyor hiçbir iş yapamiyorum gündüzlerim iptalSu an kucagimda uyuyo ve tam 2 saattir bu sekildeyim elim kolum ayagim uyustu.
Bilmiyorum doktorda birak gece uyusun diioAynı sıkıntı bende de var ne yapsakki☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?