• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Esma22367 Esma22367 S Sevdalinka00 Ya kizlar donemedm size k bakmayin benmki bugun beni mahvetti emmek istemio artik ugrastm durdum, yardim etmis irmak arkadasimiz esmayala @srglll arkadasimiza saolsun, tugbacim kiyamam ya arada gelmeye calisicam ben ama inan aklima gelmio 2 yeri idare etmek zor oluo orda biseye cvb yazarken takip edemiom burayi bolunduk[/QUOTE

ÖNEMLİ DEĞİL CNM NE DEMK =) bende uğraşıyrm bazen günlerce girmediğim oluyor forma ama fırsat buldukça giriyrm

kızlarr bebeklerinizi neyle yatırıyorsunuz ??

Battaniye mi daha kalın bişey mi ?

geceleri çok serin oluyor bazen neyle ystıracağımı şaşırdımm :KK43:

52 günlük canım

Bizim kilo alımı da fazla 12 günde 600 gr almış, 3 ay serberst sonra böyle devam ederse beslenme programı yaparız dedi dr bakalım inşallah normal gideriz sonrasında. Aslında bende fazla versem yer sanırım ama şimdilik ağlamadığı için 90la devam ediyorum.

Sebepsiz yada gazdan çok çok ağlıyorsa son çare saç kurutma makinası sesi benim başımı patlatsada bebişim seviyor o sesi. Ondan önce kolda hafif sallama susmuyorsa gaz çıkarma pozisyonunda evi gezme yine susmuyorsa babasına devredip yavaş hoplatma hareketi yoksa da makina
Bugün dr a sordum kilo alımı fazla mı diye hiç takmıyor ne kadar istiyorsa ver mamayı kilo alımına bakma aç mı bırakıcaksın çocuğu o miktarı kendi ayarlar diyor mamayla beslendiğinden 4. Ay bitince ek gıdayı kınuşmaya başlarız dedi

Genel anestezi mi oldu lokal mi yapıldı, bi de hangi şehirdesin canım

Antibiyotikten kaynaklı olabilir canım renk değişimi, arkadaşımın bebeğinde öyle olmuştu

Bende prima kullanıyorum ilk molfix kullanmıştım güzeldi aslında tabi primadaki gibi peteksi doku yok, hemde kalıbı küçük sanki molfixin 1 numarası küçük gelince prima 2 numara aldım o da büyük oldu ve 2 paket prima 1 numara daha kullandık şimdi de 3 e geçeceğim ama değiştirmeye cesaret edemiyorum boyutundan dolayı yine prima sipariş verdim bakalım nasıl çıkacak
Primanın 3 numarası peteksi yapıda değil maalesef. :(

Canm ya ozlemism nasilsin iimisin pasa nasi buyuyorlar hizla, catlak kaynanator ugrasmiodur ins hala senle
Paşam iyi gülücükler saçıyor etrafa =) bende iyiym bu arada kv sataşmadğı sürece tabi.. Uğraşmazmı canım yha işi gücü ben pazar günü mevlüt var onun telaşesine düştük girebilirsem foruma resim atarım ben daha oğluşumun resmini atmadım o gün atarım topluca artık =) ( bunu üstüme alınarak yazdm tabi bana dediysen)

Esma22367 Esma22367 S Sevdalinka00 Ya kizlar donemedm size k bakmayin benmki bugun beni mahvetti emmek istemio artik ugrastm durdum, yardim etmis irmak arkadasimiz esmayala @srglll arkadasimiza saolsun, tugbacim kiyamam ya arada gelmeye calisicam ben ama inan aklima gelmio 2 yeri idare etmek zor oluo orda biseye cvb yazarken takip edemiom burayi bolunduk
Caniim est ne kusuru burada gorunce de mutlu oluyoruz seninve dger arkadaslarimizi bebisde emer yine annesi bazen pek istekli olmuyorlar iyi olsunlarda na napalim ozletmeyin kendinizi guzel anneler

Kızlar ben burayı okurken yetişemezdim yav, atlaya atlaya okurdum.herkesler face e mi kaçtı:KK43:
Bizim mama bitmişti eşim almayı unutmuş, sonra da eczaneler kapanınca gidip marketten sma almış. Normalde similac kullanıyordum. Sma mamayı hazırladım ama çok fena bir kokusu var. Kokuyu duyunca bi tadına baktım o da beter. Kullanan var mı acaba? Herkeste aynı mı kokuyor yoksa bizimki bozuk mu? Böylee balıklı kedi maması gibi dicem olmucak şimdi:KK12:

Kızlar ben burayı okurken yetişemezdim yav, atlaya atlaya okurdum.herkesler face e mi kaçtı:KK43:
Bizim mama bitmişti eşim almayı unutmuş, sonra da eczaneler kapanınca gidip marketten sma almış. Normalde similac kullanıyordum. Sma mamayı hazırladım ama çok fena bir kokusu var. Kokuyu duyunca bi tadına baktım o da beter. Kullanan var mı acaba? Herkeste aynı mı kokuyor yoksa bizimki bozuk mu? Böylee balıklı kedi maması gibi dicem olmucak şimdi:KK12:
Aynen yha o koku bizde de vardı ilk ama bi kutu bitirmedeb değiştirdim hemen bide çok kusuyodu şimdi bu mamada hiç bi sıkıntımız yok allaha şükür

Kızlar grubu kapalı yaptım. Bugün istekleri gönderin. Pcden eklemem gerek mail adresiyle ona da fırsat bulamayabilirim.

Paşam iyi gülücükler saçıyor etrafa =) bende iyiym bu arada kv sataşmadğı sürece tabi.. Uğraşmazmı canım yha işi gücü ben pazar günü mevlüt var onun telaşesine düştük girebilirsem foruma resim atarım ben daha oğluşumun resmini atmadım o gün atarım topluca artık =) ( bunu üstüme alınarak yazdm tabi bana dediysen)
Aynen cnm bi senn tosunu goremedik bide burdan yine bikac arkadasin bebisi mutlaka beni etiketle resme merak ediyorum

S Sevdalinka00 canm ay valla simdi cebellestik saat kac olmus yine emdi biraz sukur ama sut ilk bes dakka yogun gelio snra sip sip damla damla bizimkide biberona alisti fena halde hayirlisi bakalim...

Can'ım bizde aptamilkullanıyoduk o yine iyiydi sonra sma yageçtik tadı kokusu kötü tadı daha Bi kötü ısısı için bileğime döktüğümde resmen midem bulandı. Bebiş Nasıl içiyorsa sonra oda tiksindi galiba içmedi hiç aptamil in tadı daha güzel

kızlarr bebeklerinizi neyle yatırıyorsunuz ??

Battaniye mi daha kalın bişey mi ?

geceleri çok serin oluyor bazen neyle ystıracağımı şaşırdımm :KK43:

Canım ben önce pazen battaniye ile kundak gibi yapıyorum üzerinede örgü yün battaniye örtüyorum kollar dışarıda tabi asla içeri sokmuyor kolları. En son beşiğin üzerinede mutlaka tülbent örtüyorum ki hava içeri girmesin. Sıcacık uyuyor.
Uyku Tulumu düşünmüyorum çünkü benim çocuklarım aşırı terliyor ilk oğlumda denedik daha beter terledi üşüdü

S Sevdalinka00 canm ay valla simdi cebellestik saat kac olmus yine emdi biraz sukur ama sut ilk bes dakka yogun gelio snra sip sip damla damla bizimkide biberona alisti fena halde hayirlisi bakalim...
Canim aynen once cok akiyor sonra kendi çekip getrmesi lazim bu usaklar da hazirci mi ne☺☺Rabbim hepimize kolaylik versin insallah hayirlisi tatlim

Can'ım bizde aptamilkullanıyoduk o yine iyiydi sonra sma yageçtik tadı kokusu kötü tadı daha Bi kötü ısısı için bileğime döktüğümde resmen midem bulandı. Bebiş Nasıl içiyorsa sonra oda tiksindi galiba içmedi hiç aptamil in tadı daha güzel
Valla bi tadına baktım midem kalktı gidiyodu. Aslında kaç yılların markasıymış.kv eşime bile kullanmış öyle diyodu. Ama ben de eski mamamıza döncem. Biberona bile sinmiş kokusu, ııyyk :(

Back
X