Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

H hturkmen canım nasılsın iyimisin son durumun nedir uzun zamandır görünmedin merak ettim dilerim herşey yolundadır transfer oldun mu yada tarih aldın mı Allah’ın izniyle mesajımı görünce bana yazarsan sevinirim 🤲🥰

Ah sepidem yaşayan anlıyor zaten😔 hiç modum yok yani kan gibi de değil silinince geliyor sadece hala geliyor ama yatıyorum kalkmadan kahverengi leke olabilir diyorlar ama gelde sen bunu bana anlat🫣 sadece fitil verdi valla bilmiyorum neden vermedi karından iğne. Ama onu da progestan seviyesine göre veriyorlar bence transfer günü tahlil yapıp. Hiç irdelemedim bende niye ignede vermediniz diye açıkçası. Sonradan gittiğim doktorda fitilleri aynı şekilde kullan dedi o da vermedi iğne.🤷‍♀️
Şuan hala var mı canım pembe mi kahverengi mi

Kızlar bugün tranferin 20. günü yani pozitif çıkmıştı sonuç kalp atışını bekliyordum kahverengi lekelenme olmuş normal mi? düşük belirtisi falan mı çok korkuyorum :110:

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde kalp atışını da duymak nasip olsun çoğu kişi yaşadı bu durumu endişe etmeyin kanamanız artmadığı sürece uzanın dinlenin birde doktorunuza durumunu anlatın belki önlem amaçlı birşeyler yazabilir ❤️

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde kalp atışını da duymak nasip olsun çoğu kişi yaşadı bu durumu endişe etmeyin kanamanız artmadığı sürece uzanın dinlenin birde doktorunuza durumunu anlatın belki önlem amaçlı birşeyler yazabilir ❤️
7. gün lekelenme oldu o fazla değildi ama bu sefer biraz daha yoğun oldu normal mi anlamadım ya doktorum da henüz dönüş yapmadı endişeleniyorum

7. gün lekelenme oldu o fazla değildi ama bu sefer biraz daha yoğun oldu normal mi anlamadım ya doktorum da henüz dönüş yapmadı endişeleniyorum

Anladım canım inşallah doktorunuz dönüş yapar Allahım bebeğinizi size bağışlasın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin 🤲😍

Bugün kasıklarımda ara sra batıyo normal mi acaba ya son yarım saattir daha belirgin morceylan morceylan P Paradisee sizin var mı böyle bi durum
Canım ara ara beni de yokluyor ama ben hiç ciddiye almiyorum onu 😂😂 bence normal icerde yerleşiyor güzelce rahim genişlemeye başlıyormuş. Benim göğüs hassasiyetim var bir kaç gündür asıl🫠

Canım ara ara beni de yokluyor ama ben hiç ciddiye almiyorum onu 😂😂 bence normal icerde yerleşiyor güzelce rahim genişlemeye başlıyormuş. Benim göğüs hassasiyetim var bir kaç gündür asıl🫠
bnm gögüsler başlamadı da kasıklarım batınca tedirgin oldum aslında yorucu bişey de yapmıyom ama normalse sorun yok😀

Kıymetli arkadaşlar az evvel idrar testi yptim bu defa çizgi baya koyu renk çıktı 6. Gün transferle birlikte kan verdim sonuç bekliyorum dualarınızı bekliyorum inşallah idrar testi yaniltmamistr

Hadi inşallah dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur pozitif haberler verirsin bizlere inşallah Amin 🤲❤️

Back
X