Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim.hiç ağrım olmadı canım belirti olarak ama bugün regl günüm olduğu için biraz batmalar yaşadım ama geçti. Korkma dinlenmeye çalış hatta canım bol su iç ve uzan derimaslinda bendeki belirti sadece bel agrisi ve yorgunluktu kasik agrim fazla yoktu bu sabah agriyo(
Ben dayanamayacağım acilde gidip kan vereceğim değerimi çok merak ediyorum yükseldi mi diye :)Ben bu cuma doktoruma sordum adet olacakmis gibi kasık ve bel ağrım oluyor dedim. Şiddetli bi ağrın olmadıkça endişelenme diğerleri normal dedi :)
Canım daha cts gideceğiz. Doktorum salı ya da çarşamba gelebilirsin dedi ama ben biraz daha bekleyip cts görmek istiyorum. Acele etmiyorum hiç.canim degerin super artmis cogul olabilirmi acaba :) keseyi gordunmu??
yaa değerleri görseydikkk :)))Ben de acile geldim ancak kan testi yapmıyorlarmış idrar yapıyorlarmış. Olsun oda olur :)
Merhaba kızlar benimde bugün adet günüm hafif batmalar oldu ve akıntı var ayağa kalkınca su gibi geliyo alttan bende çarşamba günü gideceğim doktora 4 haftalık hamileyim adete 2 gün önce öğrendim gebe olduğumu beta hgc değerim 41.7 çıkmıştı şimdi kaç bilmiyorum çarşamba günü öğrenecem[/QUOT
Tebrikler canım hoşgeldin :)
Haftasonu kandan bakmıyorlarmışYaaa değerini görseydik keşke :))
yaa değerleri görseydikkk :)))
Ultrasona girdin mi canım hayırlı olsun. Ben daha görmedim o yüzden bekliyorum.Ben söyledim herkese ya 5 yıl sora gelince bebegim
Hayırlı olsun canım hayirla sağlıkla kucağına al inşallah hoşgeldin aramıza ...:)Merhaba kızlar benimde bugün adet günüm hafif batmalar oldu ve akıntı var ayağa kalkınca su gibi geliyo alttan bende çarşamba günü gideceğim doktora 4 haftalık hamileyim adete 2 gün önce öğrendim gebe olduğumu beta hgc değerim 41.7 çıkmıştı şimdi kaç bilmiyorum çarşamba günü öğrenecem
Ben söyledim canım hayırlısı olsun ben inanıyorum olumsuzluk düşünmüyorum hiç . Annem diyor doktor sağlıklısin maşallah dedi. allah korusun bişey olursa hayırlısı ama dikkat edeceksin dua edeceksin dedi. Güveniyorum ona o hiç gidip kana baktirmamis sadece suphelendiginde gitmiş. Moral verdi biraz sağolsun. Sizde böyle düşünün söyleyip soylememek size kalmış ama sakın olumsuzluk düşünmeyin maşallah suan hamilesin iz . Gerisi sizin dikkatinize ve allaha kalmış. Inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alacağız dualarim hepimiz için :))Kızlar haftaiçi kadın doğum doktoruna gideceğim şimdilik durum bu Yakınlarına söyleyen var mı durumu?
canım doktoruna danis bende var akıntı hemde çok fazla . Ama herkeste aynı olacak diye birşey değildir belkide. Olumsuz düşünme bebeğin e adapte olKızlar akıntınız oluyor mu ya bende hiç akıntı falan yok. regl günümü 3 gün geçti normal mi acaba?
canım doktoruna danis bende var akıntı hemde çok fazla . Ama herkeste aynı olacak diye birşey değildir belkide. Olumsuz düşünme bebeğin e adapte ol
Hayirli ugurlu olsun insallah saglicakla al kucagina cnmBen söyledim herkese ya 5 yıl sora gelince bebegim