2015 Ekim Anneleri

Ben bu cuma doktoruma sordum adet olacakmis gibi kasık ve bel ağrım oluyor dedim. Şiddetli bi ağrın olmadıkça endişelenme diğerleri normal dedi :)

Ben bu cuma doktoruma sordum adet olacakmis gibi kasık ve bel ağrım oluyor dedim. Şiddetli bi ağrın olmadıkça endişelenme diğerleri normal dedi :)
Ben dayanamayacağım acilde gidip kan vereceğim değerimi çok merak ediyorum yükseldi mi diye :)

Ben de acile geldim ancak kan testi yapmıyorlarmış idrar yapıyorlarmış. Olsun oda olur :)

Merhaba kızlar benimde bugün adet günüm hafif batmalar oldu ve akıntı var ayağa kalkınca su gibi geliyo alttan bende çarşamba günü gideceğim doktora 4 haftalık hamileyim adete 2 gün önce öğrendim gebe olduğumu beta hgc değerim 41.7 çıkmıştı şimdi kaç bilmiyorum çarşamba günü öğrenecem

Merhaba kızlar benimde bugün adet günüm hafif batmalar oldu ve akıntı var ayağa kalkınca su gibi geliyo alttan bende çarşamba günü gideceğim doktora 4 haftalık hamileyim adete 2 gün önce öğrendim gebe olduğumu beta hgc değerim 41.7 çıkmıştı şimdi kaç bilmiyorum çarşamba günü öğrenecem[/QUOT
Tebrikler canım hoşgeldin :)

Kızlar haftaiçi kadın doğum doktoruna gideceğim şimdilik durum bu Yakınlarına söyleyen var mı durumu?

Eklentiler

• 20150201_154519.jpg
    20150201_154519.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 153
Merhaba kızlar benimde bugün adet günüm hafif batmalar oldu ve akıntı var ayağa kalkınca su gibi geliyo alttan bende çarşamba günü gideceğim doktora 4 haftalık hamileyim adete 2 gün önce öğrendim gebe olduğumu beta hgc değerim 41.7 çıkmıştı şimdi kaç bilmiyorum çarşamba günü öğrenecem
Hayırlı olsun canım hayirla sağlıkla kucağına al inşallah hoşgeldin aramıza ...:)

Kızlar akıntınız oluyor mu ya bende hiç akıntı falan yok. regl günümü 3 gün geçti normal mi acaba?

Kızlar haftaiçi kadın doğum doktoruna gideceğim şimdilik durum bu Yakınlarına söyleyen var mı durumu?
Ben söyledim canım hayırlısı olsun ben inanıyorum olumsuzluk düşünmüyorum hiç . Annem diyor doktor sağlıklısin maşallah dedi. allah korusun bişey olursa hayırlısı ama dikkat edeceksin dua edeceksin dedi. Güveniyorum ona o hiç gidip kana baktirmamis sadece suphelendiginde gitmiş. Moral verdi biraz sağolsun. Sizde böyle düşünün söyleyip soylememek size kalmış ama sakın olumsuzluk düşünmeyin maşallah suan hamilesin iz . Gerisi sizin dikkatinize ve allaha kalmış. Inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alacağız dualarim hepimiz için :))

Kızlar akıntınız oluyor mu ya bende hiç akıntı falan yok. regl günümü 3 gün geçti normal mi acaba?
canım doktoruna danis bende var akıntı hemde çok fazla . Ama herkeste aynı olacak diye birşey değildir belkide. Olumsuz düşünme bebeğin e adapte ol

canım doktoruna danis bende var akıntı hemde çok fazla . Ama herkeste aynı olacak diye birşey değildir belkide. Olumsuz düşünme bebeğin e adapte ol

henüz doktora gitmedim canım. haftaya gideyim daha erken diye diyorum. evet inş öyledir ama herkes akıntı çok oluyor demişte ondan merak ettim. bende normalde de akıntı olmaz..

Back