Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kizlar sizlere birşey sormak istiyorum. Şimdi intralipit serum ve embriyo glue yaptirmama ve 5. Gün 4aa kalite transferim tutmadi. Bende enzim Yüksekliği oluyor diye bunun bir otoimmun hastalik olduğu söylenmişti. Yani vucuttaki katil hucrelerin iyi hucrelere saldirmasiymis. Bunun için bağışıklık testleri yaptirmak istiyorum. Bunlar neler ve nerelerde yaptiriliyor bilen var mi? Aklimda soru işareti kalsin istemiyorum. 🤔🤔
Aşkım bunların hepsini devlet yapıyormu bilmiyorum ama dr istekli özeller yapıyor, genetik testleri örneğin kan pıhtılaşması tarzı onlarda dr istek kağıdı istiyorlar, ben memorialda yaptırmıştım, o zaman bu katil hücreyle ilgili sorduğumda onuda yapıyorlardı ama benim dr istemedi katil hücre tarzı testleri hep negatİf görenlerden istiyoruz diye

Aşkım bunların hepsini devlet yapıyormu bilmiyorum ama dr istekli özeller yapıyor, genetik testleri örneğin kan pıhtılaşması tarzı onlarda dr istek kağıdı istiyorlar, ben memorialda yaptırmıştım, o zaman bu katil hücreyle ilgili sorduğumda onuda yapıyorlardı ama benim dr istemedi katil hücre tarzı testleri hep negatİf görenlerden istiyoruz diye
Kuzum ben tedavi öncesi fakülte hastanesinde genetik testleri yaptırmıştım eşli olarak. Bize sonucu alırken ikimizde de problem yok temiz denmişti. Senin soylediklerin bu testlerin içinde var midir? Esktra bi testler mi acaba ? Ay doktor da aramadi hala arasa sorucam 🤔🤔🤔

Kuzum ben tedavi öncesi fakülte hastanesinde genetik testleri yaptırmıştım eşli olarak. Bize sonucu alırken ikimizde de problem yok temiz denmişti. Senin soylediklerin bu testlerin içinde var midir? Esktra bi testler mi acaba ? Ay doktor da aramadi hala arasa sorucam 🤔🤔🤔
Aşkım şöyleymiş

Eklentiler

• IMG_2870.webp
    IMG_2870.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar ben 5 nisanda transfer oldum. Pozitif sonuç aldım daha keseye gitmedim. Midem çok kötü. Bulantılar için erken değil mi. Sizde böyle birşey varmı yda oldu mu

mayala katar mayala katar sen nasılsın canım benim var mı belirtiler 😍 artık yarın test yaparsın nazlanma hadi 😅🤩
P Pinky34 geçmiş oslun canım benim korkularını anladım ve hissettim burdan 😞 bu gün nasılsın, sana neden sadece fitil verdi yücel hoca, göbekten progestan dex yazmadımı ?
Ah sepidem yaşayan anlıyor zaten😔 hiç modum yok yani kan gibi de değil silinince geliyor sadece hala geliyor ama yatıyorum kalkmadan kahverengi leke olabilir diyorlar ama gelde sen bunu bana anlat🫣 sadece fitil verdi valla bilmiyorum neden vermedi karından iğne. Ama onu da progestan seviyesine göre veriyorlar bence transfer günü tahlil yapıp. Hiç irdelemedim bende niye ignede vermediniz diye açıkçası. Sonradan gittiğim doktorda fitilleri aynı şekilde kullan dedi o da vermedi iğne.🤷‍♀️

Kızlar ben 5 nisanda transfer oldum. Pozitif sonuç aldım daha keseye gitmedim. Midem çok kötü. Bulantılar için erken değil mi. Sizde böyle birşey varmı yda oldu mu

Hayırlı olsun canım dilerim sağlıklı bir şekilde keseyi görürsün Amin canım herkeste farklı semptomlar gösteriyor belki sende erken başlamıştır endişe etme 🤲🥰

Back
X