- 25 Temmuz 2022
- 1.351
- 2.852
- 63
Bizim buralara gel ben bebe bakmada yardımcı olurum shskdnfmEsim diyor ki bir köy bulup oraya mi yerlessek ahahahahaha donum donum arsada tepinir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim buralara gel ben bebe bakmada yardımcı olurum shskdnfmEsim diyor ki bir köy bulup oraya mi yerlessek ahahahahaha donum donum arsada tepinir
Ben muadilini aldım, iyi ki lle yapmısım kerem hiç sevmedi hiçte durmadı shdjfjfk babybjörn alsam baya üzülürdüm. Ona hamak aldmm üf bi uyuyodu ordaBahsettigim arkadasimin kizi babybjornde hic durmadi mesela sattilar direkt sjdjdjd cocuk asla durmuyordu onda. Simdi alirim elimde patlar diye korktum acikcasi 12-13 binden basliyor rengine gore cunku az degil. Suresi de kisitli olunca kafa karisiyor. Duracagindan emin olsam acimam hadi desallanan bir seyler sart mi acaba ya bebeklerin uykuya dalisi vs icin bana mi cok romantik geliyor yoksa sallamak
![]()
Ben de yarın 10 hafta olacağım benim de dün akşam kahverengi leke geldi ama bir kerelik oldu devamı gelmedi. Geçtiğimiz haftalarda da bir iki kez leke gelmişti ama o da tek seferlikti devamı olmamıştı. Tabi o zamanlar panikle doktora gitmiştim çok şükür hiçbir sorun ve kanama alanı yoktu. Dün akşamki lekeye de biraz panikledim yine ama devamı gelmediği için kendimi sakinleştirdim. Sen de devamı gelmiyosa korkma canım doktora da gitmişsin içini ferah tut. İnşallah hiçbir şey olmayacakKızlar merhaba , bugün 10+3 oldum . Dün akşam yoğun ve kahverengi kanamam oldu . Geçen hafta pazar günü akşam da yine leke şeklinde olmuştu doktorum progestan hap başlamıştı . Pazar akşamları kabusum olmaya başlayacak az kaldı . Acile gittik akşam doktorum da oradaydı bebek iyiydi çok şükür kanama alanın var ama keseyi bozmamış kese düzgün dedi . Her gün için progestan iğne başladı çalıştığım için istirahat verdi 12. Haftaya kadar bekliyoruz normal dedi ama 10+3 te olması daha önce hiç olmaması beni çok korkutuyor. Hala da peçeteye leke şeklinde bazen damla şeklinde geliyor. Bu haftalarda normal mi sizce ? 10 11 haftasında karşılaşan var mı ?
Bizim doktorumuzun yönlendirdiği firmayı seçtik pek araştırma yapmadık açıkçası, genetiks firması ücreti 12500 liraydı.Fetal dna için hangi firmayı seçtiniz?
Ben bazen yiyorum ama yedikten 5 dk sonra karnım gurulduyor. Sanki hiç yememişim gibi. Heralde yetersiz beslenmeden kaynaklı yesem bile önceki günlerin eksikliğinden dolayı yetmiyor. Benim de tansiyonum aynen öyle. Açlık kan şekerim de çok düşük çıktı kandaAh canım çok iyi anlıyorum seni ben de öyleydim geçiyor sanki yavaştan ama yemek yemek işkence gibi yani zevk alamıyorum hala..
eşimde soruyor canın ne istiyor ona göre bişey yapalım diye istemiyor ki canım bişey.. onlar yapıyor benn yersem yiyorum yiyemezsem de Aperitif bişeyler oluyor.
Ama genelde yiyorum yine de tansiyonum düşüyor 9-5 civarı hep çok halsizim
Canım onu yedek olarak alabilirsiniz o şuan indirimde olan tam yatmıyo büyüdüğünde çok rahat oluyor. Benim kızım 4 yaşında biraz tembelişko onunla çok rahat ediyoruzEvet dusunmemeye calismak en guzeli yoksa insan o girdaptan cikamiyorben de anne yani filan bakiyorum senin gibi. Simdi erkek cocugu olanlara da haber saldim her turlu erko itemini seve seve kabul ediyoruz diye bagislamak isteyen icin ajdjfjfjf
Ya ben hep cybex bakiyodum, esime gecen gun instada sponsorlu cikmis, ama kabin boy cybex puset indirimli diyegelmis bana bu yeter diyo saf saf ahahshdjd dedim bu ne zaman kullanilacak haberin var mi
![]()
Evet ben hastaneden eve geldikten sonra 1 haftada anca toparlamıştım yesem de hiç yemiş gibi hissetmiyordum.Ben bazen yiyorum ama yedikten 5 dk sonra karnım gurulduyor. Sanki hiç yememişim gibi. Heralde yetersiz beslenmeden kaynaklı yesem bile önceki günlerin eksikliğinden dolayı yetmiyor. Benim de tansiyonum aynen öyle. Açlık kan şekerim de çok düşük çıktı kanda
Ahahaha tribe girmis abla oluyor hakli buyudu artikzEvet o da zayıftı ama kemikleri batıyordu bide azıcık dalıyım ayaklarıyla tekmeleyerek uyandırıyordu dandiniiiiiii diyeeegeçen gün babaannesi salladı şakalaştı aa başım döndü sallama diyor
geçen sene bıraktık halbuki hddhdhdh
Ben de daha önce o firmada yaptırmıştım canım 1hafta sonra gelir sonuçBizim doktorumuzun yönlendirdiği firmayı seçtik pek araştırma yapmadık açıkçası, genetiks firması ücreti 12500 liraydı.
Ayyy harika bak iste boyle efektif cozumlerin hastasiyimBen muadilini aldım, iyi ki lle yapmısım kerem hiç sevmedi hiçte durmadı shdjfjfk babybjörn alsam baya üzülürdüm. Ona hamak aldmm üf bi uyuyodu ordao rahat ben rahat
Simosummm agzin bal yesin aminnn aminnnn insallahCok mantikli iki erkoylasimdi prensesin gelecek iki tane abi oyyyy
Ayyy aklimda olsun vallahi ama ona gelene kadar herseyi o kadar eksik kiCanım onu yedek olarak alabilirsiniz o şuan indirimde olan tam yatmıyo büyüdüğünde çok rahat oluyor. Benim kızım 4 yaşında biraz tembelişko onunla çok rahat ediyoruz![]()
Eğer kız olursa ben hepsini baştan alirimBen muadilini aldım, iyi ki lle yapmısım kerem hiç sevmedi hiçte durmadı shdjfjfk babybjörn alsam baya üzülürdüm. Ona hamak aldmm üf bi uyuyodu ordao rahat ben rahat
Bunları neden istedi acaba hiç böyle bir kan değerine bakmadı bende.Acaba neye göre bakıyorlar .Sadece kan değerlerime ve tiroidime bakıldıKızlar bu test sonuçları normal mi? Randevum Cuma günü. Dedim size bir sorayım önce![]()
Bacimmmm çıktın mı online görünüyon ses verRandevum 16:30 da canım daha çok var bekliyorum heyecanla gitmeyibide bişey soracağım kızlar özele gidenler araya devlet randevusu alıyormuşya bizim bu özeldeki doktor görüyor mu oraya gittiğimizi acaba
![]()
Sorma sorma o kadar mutlu kiAhahaha tribe girmis abla oluyor hakli buyudu artikz![]()