• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kizlar biri bana acil cvap verebilir mi canim inanilmaz pastirma cekiyor. Suan yanimda yeniliyor kokusuna dayanamiyorum yesem ne olur ? Bir parca tatsam nefsim korelse?

Tadımlık yiyebilirsin canım bende bugün yasak olmasına rağmen ciğer yedim valla. Ne zamandır canım istiyordu arkadaşım engelliyordu bugün dinlemedim bir tabak yedim.

Selam canlar rabbim hepimize sağlıkla yavrularimiza kavuşmayı nasip etsin..hala inanamasamda bende ekim annesi olucam inşallah..tüp bebekle 6,5 yıl sonra kavustum rabbimin izniyle ne kadar mutluySam bir o kadarda korkuyorum bişey olacak diye...haftaya çarşamba kontrolumuz var doktor sikisik gel dedi :) acaba haftaya kadar hem kese hem kalp atışı duyulurmuki :)

Bazı doktorlar kilo takıntılı oluyor, yiyecek konusunda da sınırlıyor onu yeme bunu yeme diye arkadaşımın doktoru hiç bir şeye yasak koymuyor yasak olduğunu düşündüğün şeylerden azar azar yiyebilirsin diyor. Böyle doktorlardan hepimize inşallah.

Selam canlar rabbim hepimize sağlıkla yavrularimiza kavuşmayı nasip etsin..hala inanamasamda bende ekim annesi olucam inşallah..tüp bebekle 6,5 yıl sonra kavustum rabbimin izniyle ne kadar mutluySam bir o kadarda korkuyorum bişey olacak diye...haftaya çarşamba kontrolumuz var doktor sikisik gel dedi :) acaba haftaya kadar hem kese hem kalp atışı duyulurmuki :)

Canım benimde tüp bebek bu cts ilk kontrolüm olucak. Tüp bebişçiler çoğalıyor. Hoşgeldin aramıza. Bu arada kaç artı kaçsın biz cts 7+0 olucaz kese, bebek, kalp hepsi görülür dediler.

Merhabalar, bende ekim annesi olacağımı dün sabah öğrendim, allah nasip ederse ekimde 2. bebeğimi kucağıma alacağım. Dün eczaneden aldığım idrar testinte 2 çizgi çıktı ama malum kalp atışını görmeden insan kesin gözü ile bakamıyor. 3 hafta sonra dr a gidip inşallah o günüde görürüz. Kan testi yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum ama orda da pozitif çıksa yine kalp atışını görmeden kesin olmayacak diye geri duruyorum. Bu arada bi oğlum var 2 buçuk yaşında, inşallah hayırlısı ile atlatırız bu dönemi zira ailelerimiz uzakta ve oğlum çok hiperaktiffffff :)

Canım benimde tüp bebek bu cts ilk kontrolüm olucak. Tüp bebişçiler çoğalıyor. Hoşgeldin aramıza. Bu arada kaç artı kaçsın biz cts 7+0 olucaz kese, bebek, kalp hepsi görülür dediler.
Hosbulduk tatlım
ben kaç artı kacim hiç bilmiyorum yani son Sata göremi hesaplanacak transfer tarihine goremi artık haftaya gidince doktorum söyleyecek

ayyy canımm benımm allahh ıns herseyı gonlune gore versın merak etme herseyı gorursun allahın ıznıyle cok mutlu oldum senın adınaaa:KK9:

Merhabalar, bende ekim annesi olacağımı dün sabah öğrendim, allah nasip ederse ekimde 2. bebeğimi kucağıma alacağım. Dün eczaneden aldığım idrar testinte 2 çizgi çıktı ama malum kalp atışını görmeden insan kesin gözü ile bakamıyor. 3 hafta sonra dr a gidip inşallah o günüde görürüz. Kan testi yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum ama orda da pozitif çıksa yine kalp atışını görmeden kesin olmayacak diye geri duruyorum. Bu arada bi oğlum var 2 buçuk yaşında, inşallah hayırlısı ile atlatırız bu dönemi zira ailelerimiz uzakta ve oğlum çok hiperaktiffffff :)

tebrik ederimm canımm :))

Kizlar tadimlik yedim icim rahat etmedi doktorumu aradim. Afiyet olsun dedi:kk77: canim bu arada ciger yadak degil diye biliyorum ben aksine cok yararli sadece elini vucuduna surme derler bizde sahsen benim ve ablamin vucudunda ciger lekemiz var:KK12:

Kızlar bugün iş yerinde artık sütyenimi çıakrttım, duruşmada nefessiz kaldım resmen nefes aldıkça sol göğsümün arkasına batmalar batmalar, zaten çok ufak değillerdi, şimdi iyice rahatsız etmeye başladılar, üzerimde şalla dolaşıyorum belli olmasın diye. Sizde de bu tarz bir ağrı var mı:(

Kızlar bugün iş yerinde artık sütyenimi çıakrttım, duruşmada nefessiz kaldım resmen nefes aldıkça sol göğsümün arkasına batmalar batmalar, zaten çok ufak değillerdi, şimdi iyice rahatsız etmeye başladılar, üzerimde şalla dolaşıyorum belli olmasın diye. Sizde de bu tarz bir ağrı var mı:KK43:

bütün sırtıma ağrı giriyo kalbim sıkışıyo benimde sanrım hamilelikte oluyor bu ağrılar

Back