2015 Ekim Anneleri

E="ferork, post: 39369356, member: 657596"]kızlar acil cevabınıza ihtiyacım var bende sarı akıntı olmaya başladı önveden beyaz akıntı geliyordu ama şimdi sarıya döndü normal mi sizce
Sarı akıntı çok koyu ve kokulu değil ise problem olmaz canım ama yine de ara doktorunu.....[/QUOTE]
canım kokusuz ama koyu peçeteyle silince farkediliyo afedersin ama sankî spermin kıvamı olur ya o şekilde

Ben varım canım çok çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum. Nefes alamıyorum rahat. Bu arada benimde cilt tipim değişti yağlandı oldukça çok minik minik sivilceler çıktı ama pek belli olmuyor. İsilik gibi çok çok ufak. Bir de hep göbüş göbüş denmiş herkes şişlikten bahsetmiş ben size göbek fotolarımı paylaşmak istiyorum. Benim kadar şişen var mı bir bakın bakalım.

EĞER Kİ BİZİM BU KARINDAKİ ŞİŞLİK ŞİMDİDEN BÖYLEYSE EKİM AYINDA NASIL OLUCAZ
HAFTAYA DOKTORA GİDİCEM BAKALIM BU NEFES OLAYINI SORUCAM NORMAL MİYMİŞ ??

canım maşallah baya büyük senin bebiş herhalde :) benmde çok oluyor ama biraz kiloda var ona yoruyordum. sen zayıfsında. sabahları nasıl peki? benim akşama doğru çok artıyor

Canım ben 54 kiloyla evlendim boyum 1.75 sonra mutluluktan aldım herhalde hamile kaldığımda 65'tim şuan kaçım bilmiyorum akşam eve gidince tartılayım.

Ayyyy kiyamam yaaa. canim bence sen gercekten 2 3 aylik varsin cok mu kilo aldin peki? Bence cok guzel ama cok ozendim heveslendim suan masallah sana ve bebisineee

Cumartesi 8 haftalık oluyoruz zaten. 2. fotoğraftaki gri elbiseyi o gün son kez giymiştim artık hep tunik giyiyorum hamile taytıyla dar şeyler giymiyorum hiç yoksa çok belli oluyor.

EĞER Kİ BİZİM BU KARINDAKİ ŞİŞLİK ŞİMDİDEN BÖYLEYSE EKİM AYINDA NASIL OLUCAZ
HAFTAYA DOKTORA GİDİCEM BAKALIM BU NEFES OLAYINI SORUCAM NORMAL MİYMİŞ ??

Bende sorucam bu hafta. Nefes alamıyorum sanıyorum bazen çünkü. Ben göbek konusunda zaten önden gidiyorum beni 5 aylık sanıyorlar sanırım ekime kalırsam yuvarlanırım ben.

Bende sorucam bu hafta. Nefes alamıyorum sanıyorum bazen çünkü. Ben göbek konusunda zaten önden gidiyorum beni 5 aylık sanıyorlar sanırım ekime kalırsam yuvarlanırım ben.

SEN BENDEN ÖNCE GİDECEKSİN SANIRIM DOKTORA HABERİNİ BEKLİYORUM TATLIM.TAHMİNİM : OLUŞUM AŞAMASINDA KALP DAHA ÇOK KAN POMPALIYODUR O DA BİZİ YORUYODUR AMA EMİNİM DAHA TIP DİLİ Bİ AÇIKLAMASI VARDIR

kızlar korkutorum kasık ağrım var kaç gündür yoktu sarı akıntım başladı ve ayaklarım buz gibi oluyor kaç kat giyinirsem giyineyim

Kizlar biri bana acil cvap verebilir mi canim inanilmaz pastirma cekiyor. Suan yanimda yeniliyor kokusuna dayanamiyorum yesem ne olur ? Bir parca tatsam nefsim korelse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…