Bende cunartesi tekrar gidicem bebegi gormeye bakalim hayirlisiAynen ikiz olabilir diyorlar bakalim bugun kese gorunur bu degere sanirim.zaman gecmek bilmiyor ya 2 de randevum.
mutlaka görürsün cnm içini rahat tut öncesinde bile görülebilirkızlar merhaba allah ın izniyle bende ekim annesi olacağım :) adetten 5 gun önce beta hcg 112.66 cıktı. dr alttan baktı kese falan göremedi cok yeni diye.Dün beta hcg 671.85 çıktı. Kese görmek için erken dedi yine. 14 şubat cumartesi çağırdı kontrole. görebilirmiyiz cumartesi günü keseyi
içimde hem bi endişe. bugun adet günüm hala korkuyorum adet olurmuyum acaba diye :)mutlaka görürsün cnm içini rahat tut öncesinde bile görülebilir
hcg yükselmiş, 600 lere gelmiş :) bebişin hayırlı olsun artık endişelenme :) hiç bir sıkıntı da yok çok şüküriçimde hem bi endişe. bugun adet günüm hala korkuyorum adet olurmuyum acaba diye :)
Insallah o gunlerde gelecek sadece 9 ay kadar sabretmemiz gerekecekAynen canım. Ben yaşadığım kötü tecrübeden sonra sevinmeye bile korkuyorum. Ben de kimselere birşey söyleyemedim daha. Ah bir sağlıkla kucağımıza alsaydık...
Çok şükür canım :)hcg yükselmiş, 600 lere gelmiş :) bebişin hayırlı olsun artık endişelenme :) hiç bir sıkıntı da yok çok şükür
kizlar ben geldimmm
kesemizi gorduk yolk sac da burda dedi gosterdi doktorum haftaya kalp atisi icin gidicez cok guzel bi duygu allahim herkeze nasip etsin
Çok sevindim canım. Yarın da ben gideceğim. İnşallah görürüm.kizlar ben geldimmm
kesemizi gorduk yolk sac da burda dedi gosterdi doktorum haftaya kalp atisi icin gidicez cok guzel bi duygu allahim herkeze nasip etsin
insallah sende görürsün en yakin zamanda :)ayyy canım maşallah :) ayyy inş bende hayırlısıyla keseyi ve kalp atışını görüp duyarım
gözünüz aydın :) darısı başımıza inşaallah :)kizlar ben geldimmm
insalah görürsün canim sabaha kadar hala inanmiyodum korkum vardi ama simdi artik hamile olduguna inaniyo insan :)Çok sevindim canım. Yarın da ben gideceğim. İnşallah görürüm.
insallahhg
gözünüz aydın :) darısı başımıza inşaallah :)
insallah sende görürsün en yakin zamanda :)
GÖZÜNÜZ AYDIN KAÇ HAFTALIKSINIZ SUANkizlar ben geldimmm
DUALARIMIZ SENNLE CANIMÖYarın gideceğim ben. 4+6 oluyorum. Dualarınızı eksik etmeyin...
ö
günaydın canım ben dün duydum 6+4 ken çok güzel bi duygu hala aklıma geldikçe bi değişik oluyo için rabbîm isteyen herkese versin
kızlar bende persembe gunu doktora gıdecegım.benım lekelenmemde oldu.doktor prs keseyı gormemız gerek dedı dualarınızı eksık etmeyın bı yandan korkuyorum bı yandan hersey allahtan dıyorum herseyın hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?