- 21 Temmuz 2010
- 1.238
- 176
- 173
hayırlı olsun canım :) şişkinlik açlık normal dua et miden sana zorluk cıkarmasınMerhaba bende cumartesi dr gittim 5+5 ekim annesi olacam allah nasip bugun 6 olduktek sikayetim siskinlik paplıycam sanki bide sık açlık
benim ultrasonla aynı doktor hiç bi sıkıntı yok dedi içini ferah tut bişi olsa doktor görürdü işlerinde uzmanlar sonuçta hormonlarımızın bizi karamsarlaştırmasına müsade etmeyin:)Kızlar dün cektirdim ultrason ama yolk falan konuşmadık hiç bende sormadım. 5+2 karından çekilmiş hali bu. Sizce içinde var mı bişiler. Sanki 3 nokta var gibi. Ay içime kurt düştü birden
Canim cok erken ben de 5+6 da gittim kese var böyle benim de15.8 mm 18subatta tekrar gidicem kafana takma benim dünden beri kahverengi lekeler var az azDr düşük olabilir dedi yatıyorum suan progestan kullanıyorum.. Allah nasip ederse bende ekim annesiyim. İnşallahKızlar dün cektirdim ultrason ama yolk falan konuşmadık hiç bende sormadım. 5+2 karından çekilmiş hali bu. Sizce içinde var mı bişiler. Sanki 3 nokta var gibi. Ay içime kurt düştü birden
Ben bat günü baktırdım , 2 gün sonra baktırdım , ondan iki gün sonra yani bugün 3.kez baktırmış olacağım , bu kimyasal gebelik riski ne zamana kadar var acaba , kese görünene kadar mı ?
benim ultrasonla aynı doktor hiç bi sıkıntı yok dedi içini ferah tut bişi olsa doktor görürdü işlerinde uzmanlar sonuçta hormonlarımızın bizi karamsarlaştırmasına müsade etmeyin:)
ne güzel bi his değil mi :) sağlıkla hıssatle kucağımıza almak nasip olur inşallahEkim anneleri, çok şükür kanımda gebelik varmış iş yerimde olduğumda tam soramadım hcg değerini, inşallah öbür hafta içinde hastaneye gideceğiz ağlamak istiyorum yaaaa .... Çok şükür Rabbime...
Canim cok erken ben de 5+6 da gittim kese var böyle benim de15.8 mm 18subatta tekrar gidicem kafana takma benim dünden beri kahverengi lekeler var az azDr düşük olabilir dedi yatıyorum suan progestan kullanıyorum.. Allah nasip ederse bende ekim annesiyim. İnşallah
ne güzel bi his değil mi :) sağlıkla hıssatle kucağımıza almak nasip olur inşallah
oglumda cok guzel hamilelik gecirdim aserme mide bulantisi nedir bilmem bakalim bu sefer nasil olacakhayırlı olsun canım :) şişkinlik açlık normal dua et miden sana zorluk cıkarmasın
Amin ya. Hemde nasıl güzel bir his. Bide onu hissedebilmek nasıl olur kim bilir..
Bende 4+2 deyken 5600 lu bir deger cikti canim.senin degerin yakinmis benimkine.bugun gidecegim doktora bakalim ne diyecek bi de 4 gunde degerim kac oldu merak ediyorumBen 4 subatta ilk kan tahlilini yaptirdim bthgc 5250 cikti bana cok geldi dr normal dedi
evet cnm tüp 5 yıllık evliyim 24 yaşındayım sen canımAa sizindemi tup biz kimseye tup oldugunu soylemedik sadece ailelere ama hamileligi herkez duydu kac yillik evlisin cnm
Bana ikizmi bile dediler yuksek diye deger bakalim hayirlisi degerin kac oldu yazarsin donunceBende 4+2 deyken 5600 lu bir deger cikti canim.senin degerin yakinmis benimkine.bugun gidecegim doktora bakalim ne diyecek bi de 4 gunde degerim kac oldu merak ediyorum
Aynen ikiz olabilir diyorlar bakalim bugun kese gorunur bu degere sanirim.zaman gecmek bilmiyor ya 2 de randevum.Bana ikizmi bile dediler yuksek diye deger bakalim hayirlisi degerin kac oldu yazarsin donunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?