2015 Ekim Anneleri

Kızlar dün cektirdim ultrason ama yolk falan konuşmadık hiç bende sormadım. 5+2 karından çekilmiş hali bu. Sizce içinde var mı bişiler. Sanki 3 nokta var gibi. Ay içime kurt düştü birden

Eklentiler

• 20150209_225300.webp
    20 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar dün cektirdim ultrason ama yolk falan konuşmadık hiç bende sormadım. 5+2 karından çekilmiş hali bu. Sizce içinde var mı bişiler. Sanki 3 nokta var gibi. Ay içime kurt düştü birden
benim ultrasonla aynı doktor hiç bi sıkıntı yok dedi içini ferah tut bişi olsa doktor görürdü işlerinde uzmanlar sonuçta hormonlarımızın bizi karamsarlaştırmasına müsade etmeyin:)

Canim cok erken ben de 5+6 da gittim kese var böyle benim de15.8 mm 18subatta tekrar gidicem kafana takma benim dünden beri kahverengi lekeler var az azDr düşük olabilir dedi yatıyorum suan progestan kullanıyorum.. Allah nasip ederse bende ekim annesiyim. İnşallah

Ben bat günü baktırdım , 2 gün sonra baktırdım , ondan iki gün sonra yani bugün 3.kez baktırmış olacağım , bu kimyasal gebelik riski ne zamana kadar var acaba , kese görünene kadar mı ?

Hayır canım kimyasal gebelikte değer 2 kat artmaz zaten. %60'tan az artış gösteriyorsa bu kimyasal gebeliğe işarettir. Değerin katlanarak artıyorsa problem yoktur.

benim ultrasonla aynı doktor hiç bi sıkıntı yok dedi içini ferah tut bişi olsa doktor görürdü işlerinde uzmanlar sonuçta hormonlarımızın bizi karamsarlaştırmasına müsade etmeyin:)

Evet aslında bana da normal görünüyor dedi. Acaba o noktalar bebisle alakalı mi dedim. Neyse beklemekten başka çaremiz yok :) haftaya tekrar çağırdı bakalım inş duyarız kalp sesini..

ne güzel bi his değil mi :) sağlıkla hıssatle kucağımıza almak nasip olur inşallah

Maşallah canım rabbim nasip eder inş hepimize sağlıkla kucağımıza almayi.. evet erken ama iste insanın aklına sürekli kötü şeyler geliyor. Hormonlar sanırım :)

kızlar benim buradaki doğum tarihi hesaplama bir gün fazla olarak 9 ekim gösteriyor, ablamda benim başka bir sağlık ocağında çalışıyor, o da 8 ekim dedi, internette sorguladım başka sitelerde yine 8 ekim gösteriyor ondan dolayı ben 8ekim yaptım.

ocağın birinde adet gördüm ama, 31 aralıkta akıntım oldu mu hatırlamıyorum, aman neyse zaten en son olarak 8 ekim, bu tarihten önce doğacak belki de değil mi, :)

Ben 4+3te gördüm keseyi :) biraz erken gibi dimi :)keseyi görmeyi beklemiyordum ama kan değerlerine göre görmemiz lazım dedi doktorum. hamile olduğumu da erken öğrendim günüm geçmeden..önden önden gidiyoruz hadi hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…