• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Selamlar hanımlar , ekim annesi olacağımı bu cuma öğrendim. 22 ocakta yumurtlamıştım , bat günüm olan 6 şubatta beta hcg değerim 84,6 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan verdim 225 çıktı , bugün tekrar kan vereceğim ama daha hiç doktora gitmedim , henüz gitmek için erken midir ? Sonucumu almak benim için yeterli olmalı mıdır sizce ?

Selamlar hanımlar , ekim annesi olacağımı bu cuma öğrendim. 22 ocakta yumurtlamıştım , bat günüm olan 6 şubatta beta hcg değerim 84,6 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan verdim 225 çıktı , bugün tekrar kan vereceğim ama daha hiç doktora gitmedim , henüz gitmek için erken midir ? Sonucumu almak benim için yeterli olmalı mıdır sizce ?
canım 1500 den sonra kese alttan bakıldığında görülüyor 3000 i geçmesi lazımki üstten görünsün bi 10 gün sonra gitmelisin

canım 1500 den sonra kese alttan bakıldığında görülüyor 3000 i geçmesi lazımki üstten görünsün bi 10 gün sonra gitmelisin

Beta hcg'yi takip etmekten alıkoyamıyorum kendimi malesef :( Hep bir kimyasal gebelik olabilir mi düşüncesi var , değerlerim sizlerle kıyaslayınca çok az kalıyor çünkü , delik teşik oldum ama dayanamayıp bugün de kan vereceğim :110:

maşallah canımmm kaçıncı günündü
canim sat 7 ocakti Benim bir onceki ay kimyasal yasadigim icin kontrol amacli 17 ocakta doktora gitmistim doktor yumurtamin catlamak uzere oldugunu soyledi. saniyorum erken yumurtlama oldugu icin bu kadar yukseldi.2 subat pazartesi 315, 4 subat
carsamba gunu olcturdugumde 764, 7 subat cumartesi gunu 1471( doktor 7subat artisimdan cok memnun kalmadi gibi hissettim) o yuzden dun tekrar olcturdum. Degeri her zaman beklenildigi sekilde artmayan anne adaylarina ornek temsil ediyorum saniyorum:KK28:

Beta hcg'yi takip etmekten alıkoyamıyorum kendimi malesef :KK43: Hep bir kimyasal gebelik olabilir mi düşüncesi var , değerlerim sizlerle kıyaslayınca çok az kalıyor çünkü , delik teşik oldum ama dayanamayıp bugün de kan vereceğim :110:
canım çok düşünme düşüklük önemli degil önemli olan güzel artış olması bekle sabret

canim sat 7 ocakti Benim bir onceki ay kimyasal yasadigim icin kontrol amacli 17 ocakta doktora gitmistim doktor yumurtamin catlamak uzere oldugunu soyledi. saniyorum erken yumurtlama oldugu icin bu kadar yukseldi.2 subat pazartesi 315, 4 subat
carsamba gunu olcturdugumde 764, 7 subat cumartesi gunu 1471( doktor 7subat artisimdan cok memnun kalmadi gibi hissettim) o yuzden dun tekrar olcturdum. Degeri her zaman beklenildigi sekilde artmayan anne adaylarina ornek temsil ediyorum saniyorum:KK28:
maşallah canım maşallah benim de bugün 7000 lerde olması gerek inşallah sağlıkla ilerlesi önemli olan kese bebek kalp atışı

keseyi görnek istersen gidebilirsin tabi ama kalp sesini bklerim diyorsan 6.haftayı beklemen gerek canım 4.haftanın sonundasın sanırım sat olarak haftanı ögrenırsen tahmını anlasıllır hayırlı olsun şimdiden aramıza hoşgeldin :KK54:

günaydınlar hatunlarrrrrrrdoktora gidecek olan varmııııı yada kalp atışlarını duyan kaçıncı haftanızda duydunuz

Back