• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Sağol canım cevapladığın için. Bebek sıkıntı yaşamadan bakılsa aslında ...
evet canım haklısın ama yapmıyorlar hatta 2-3 düşükten öncede bakmıyorlar ama benim eşimde doktordu yaptırdık o yüzden biz ilkinden hemen sonra.

okadar heyecanliyimki annem benden daha heyecanli is yerinden boyna arayip ay sukadar gun kaldi ay yarina kadar napicaz falan dahada heycanlaniyorum.
nolur bana dua et kesemizi goriyim allahim hem heyecanliyim hemde korkuyorum
Korkma..benim de 13üydü hatırladın mı ama dayanamadım gittim korktum stres oldum ama hersey yolunda gitti keseyi görüceksin hatta kalp sesi belki içini ferah tut dualarım seninle

Ben de ben de!!!! Sığınamıyorum yeminle. Patlayacak gibi hissediyorum kendimi. yemek yemeden şişiyorum, yiyince içimde beşiz falan var gibi hissediyorum.:KK53:
evet sabahları uyanınca 5 haftalık hamileyim sonra akşama kadar 3-4-5 artıyor gece yatacağımda karnım her yere benden önce gidiyor gibi hissediyorum kendi mi. Okuldakilere söylemeyecem demiştim ama bugün karnım yüzünden hoca arkadaşlardan biri anladı resmen.

:KK45: aynen benimde öyle canım bugün dışarıda karnına baktı bi kaç kişi bende içmden geçirdim sanki 4-5 aylık gibi diye. herhaldr su topluyo karnım die düşünüyorum çok bişey yemediğim halde fena şişkinlik oluyor
çok zor yaaa bu şişlik ne zaman geçecek acaba merak ediyorum valla.

Seninde hayirli olsun canim keseyi gordunmu 5+1de gormustum ben simdi heycanla kalp atisi icin gun sayiyorum
yok canım görmedik kese için çarşamba günü gidecez doktorum geçen hafta öyle dedi bakalım 2 gün kaldı bende bekliyorum heyecanla. Sanırım değerler 3000 olmadan gözükmüyormuş daha küçük demişti geçen hafta doktorum.

evet bol şeylerle kapatmaya çalışıyorum hep ama göbüş bir yolunu bulup kendini belli ediyor.

ekim anneleri epinize slmlar bende 5.haftamın içerisine girdim hamileliğimin doktor prş günü keseyi görmemiz gerek dedi.3 gün önce kahverengi lekem geldi progestana başladım.fitil olarak kullanıyorum.dınlencksn dedı doktor sureklı allah hersyn hayrlısını versın.suan tedbır olarak progestan kullanan war mı aranzda

ekim anneleri epinize slmlar bende 5.haftamın içerisine girdim hamileliğimin doktor prş günü keseyi görmemiz gerek dedi.3 gün önce kahverengi lekem geldi progestana başladım.fitil olarak kullanıyorum.dınlencksn dedı doktor sureklı allah hersyn hayrlısını versın.suan tedbır olarak progestan kullanan war mı aranzda
Cnm bende kullaniyorum bol dua et

Bizim dr umuz 2 hafta sora cagirdi bizi ve ikisini bi arada halledecez sanirim hem mese hem kalp
Zaten muayne pahali daha iyi sanirim

Back