- 11 Haziran 2014
- 940
- 640
- 108
evet canım haklısın ama yapmıyorlar hatta 2-3 düşükten öncede bakmıyorlar ama benim eşimde doktordu yaptırdık o yüzden biz ilkinden hemen sonra.Sağol canım cevapladığın için. Bebek sıkıntı yaşamadan bakılsa aslında ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım haklısın ama yapmıyorlar hatta 2-3 düşükten öncede bakmıyorlar ama benim eşimde doktordu yaptırdık o yüzden biz ilkinden hemen sonra.Sağol canım cevapladığın için. Bebek sıkıntı yaşamadan bakılsa aslında ...
Korkma..benim de 13üydü hatırladın mı ama dayanamadım gittim korktum stres oldum ama hersey yolunda gitti keseyi görüceksin hatta kalp sesi belki içini ferah tut dualarım seninleokadar heyecanliyimki annem benden daha heyecanli is yerinden boyna arayip ay sukadar gun kaldi ay yarina kadar napicaz falan dahada heycanlaniyorum.
nolur bana dua et kesemizi goriyim allahim hem heyecanliyim hemde korkuyorum
yap yap oyalaniyo insan :) aklina takilan bisey olursa yazarsin bana :)Canim bende yapıcam ilerleyen zamanlarda, cok tesekkurler eline sağlık :)
Ben gördüm 5+1deEkim anneleri kesesini gören varmı kac haftalık gördünüz
sagol canim ya biraz sakinlestirdin beni :)Korkma..benim de 13üydü hatırladın mı ama dayanamadım gittim korktum stres oldum ama hersey yolunda gitti keseyi görüceksin hatta kalp sesi belki içini ferah tut dualarım seninle
evet sabahları uyanınca 5 haftalık hamileyim sonra akşama kadar 3-4-5 artıyor gece yatacağımda karnım her yere benden önce gidiyor gibi hissediyorum kendi mi. Okuldakilere söylemeyecem demiştim ama bugün karnım yüzünden hoca arkadaşlardan biri anladı resmen.Ben de ben de!!!! Sığınamıyorum yeminle. Patlayacak gibi hissediyorum kendimi. yemek yemeden şişiyorum, yiyince içimde beşiz falan var gibi hissediyorum.![]()
çok zor yaaa bu şişlik ne zaman geçecek acaba merak ediyorum valla.aynen benimde öyle canım bugün dışarıda karnına baktı bi kaç kişi bende içmden geçirdim sanki 4-5 aylık gibi diye. herhaldr su topluyo karnım die düşünüyorum çok bişey yemediğim halde fena şişkinlik oluyor
canim bende gecen hafta gittim net goremedik 14 unde bende gidicem insallah. Sat tarihin nedir?selam anneler rabbim izin verirse bende ekim annesiyim 14 cumartesi kesemizi görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım
yok canım görmedik kese için çarşamba günü gidecez doktorum geçen hafta öyle dedi bakalım 2 gün kaldı bende bekliyorum heyecanla. Sanırım değerler 3000 olmadan gözükmüyormuş daha küçük demişti geçen hafta doktorum.Seninde hayirli olsun canim keseyi gordunmu 5+1de gormustum ben simdi heycanla kalp atisi icin gun sayiyorum
Benimde acaip şiş komik görünüyor :)çok zor yaaa bu şişlik ne zaman geçecek acaba merak ediyorum valla.
sevindim canım çok şükür çıkmamış sende.Kan pihtilasmasi icin 1 kez kan verdim ben oyle yaptirdim cnm ozel lab da cok sukur cikmadi bisey
sen keseyi gördüğünde değerlerin kaçtı canımSeninde hayirli olsun canim keseyi gordunmu 5+1de gormustum ben simdi heycanla kalp atisi icin gun sayiyorum
Cnm bende kullaniyorum bol dua etekim anneleri epinize slmlar bende 5.haftamın içerisine girdim hamileliğimin doktor prş günü keseyi görmemiz gerek dedi.3 gün önce kahverengi lekem geldi progestana başladım.fitil olarak kullanıyorum.dınlencksn dedı doktor sureklı allah hersyn hayrlısını versın.suan tedbır olarak progestan kullanan war mı aranzda
Sagol cnm benim ya bogazim cok cok kotüCanım atom deniyor bizde çekirdekli kara üzüm kurusu kayısı ceviz badem fındık karıstır tüket enerji verir ama doktoruna danış derim öneriler uzman görüşü kadar etkili olmaz
8 ocak canım benim cumartesi görünür inşallah dünki beta 3557 çıktı maşallah 15. gün değericanim bende gecen hafta gittim net goremedik 14 unde bende gidicem insallah. Sat tarihin nedir?