Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm anlatımını kopyalayıp notlarıma yapıstırdım bi kac kez okuyup iyice anlycam ama basit anlatımın icin tesekkür ederim yapabılırm bu modeli kolaymıs cok sagolcanim arka 50 ilmekle önler 30 ar ilmekle basliyosun
1 parmak kalinliginda 1 ters 1 düz lastik oruyosun sonra düz örguye geciyosun cok basit yaklasik 1 karis olunca kol kesimi icin 3-2-1-1 kesiyosun 3 parmak kalinliginda daha orup bitiriyosun .
istedigin ön taraftan ilik acarsin 4 tane
bu kadar basite indirebildim :))
İns girursun bende persemvee girmeye gitcem kese 2 defa kustum simdilikMerhaba hanımlar
Benimda sabah bulantım kusmayla sonclandı 3/4 gündür her sabah cıkarır olduk cok erken basladı benim daha 5+2 yim ama bunada sükür birazdan keseyi görmek icin doktora gideceğim dua edin doktordan iyi seyler duyayım 4+6 iken göremedik bugün görürüz insallah
Persembe gitcen gormeye ins girurumEkim anneleri kesesini gören varmı kac haftalık gördünüz
tamam sen ozelden bana sorarsin yine baslayinca dahada ayrintili anlatabilirim :)Canımm anlatımını kopyalayıp notlarıma yapıstırdım bi kac kez okuyup iyice anlycam ama basit anlatımın icin tesekkür ederim yapabılırm bu modeli kolaymıs cok sagol
Cnm hayrli olsun bebisin benmde sat 4 ocak hmen hemen ayni gibiyiz yarin gitmeyi dusunuyorum dr a bende keseyi gorebilirmiym acabakızlar sat 1 ocak benim 5. haftadayız bugun keseyı gördük 10 gün sonra tekrar gidicez bakalım hepiimiz için hayırlı uğurlu olsun. benim 2. gebeliğim 3 yaşında kızım var. sağ kasığımda ve bacağımda ağrım var dün gece uyutmadı beni bu ağrı birde uykum gelmiyo hiç robokop gibiyim![]()
Benim doğum tarihim de seninkiyle aynı canım. Gördün mü keseyi? Beni de çarşamba çağırdı doktor. Kan sulandırıcı iğnemin dozunu düZenleyecek. Belki gitmişken keseyi de görürüm...S
sıra bekliyorum canım suan cok heycanlıyım insallah görürüz kesemizi odadan cıkar cıkmaz yazacagım :)
Gebelikte normal canım. Aç karnına kayısı kurusu yemeyi deneyebilirsinSelam anne adaylari belirgin kabizlik sorunu yasayan var mi cok fazla su tuketmeme ragmen asamadigim bir sorun bu![]()
Tesekkurler cevabin icin normalde de bu sorunu sikca yasardim iyice artmis durumdaGebelikte normal canım. Aç karnına kayısı kurusu yemeyi deneyebilirsin
hadi gecmis olsun darisi basima insallahKızlar merhabaa
Doktordan cıktım keseyi gördük 0,85 cm dedi 4 haftalık dedi rahmin soluna yayılmı bizimkisi rabbime hamd olsun gördük asaya yakın mı diye sordum yok güzel yeri dedi benden test istwdi idrar testi hemogram tsh bide hbsag diye bsey toplamda 4 adet 1 hafta icinde yaptırp tekrar gidicem
evet canım ben 5.haftaym bliyorm doktor 4 dedihadi gecmis olsun darisi basima insallahhamileligin mi 4 haftaymis onu anlayamadim
ayy ne guzelll insallah yarinda ben gorurumKızlar merhabaa
Doktordan cıktım keseyi gördük 0,85 cm dedi 4 haftalık dedi rahmin soluna yayılmı bizimkisi rabbime hamd olsun gördük asaya yakın mı diye sordum yok güzel yeri dedi benden test istwdi idrar testi hemogram tsh bide hbsag diye bsey toplamda 4 adet 1 hafta icinde yaptırp tekrar gidicem
Canim bende yapıcam ilerleyen zamanlarda, cok tesekkurler eline sağlık :)canim arka 50 ilmekle önler 30 ar ilmekle basliyosun
1 parmak kalinliginda 1 ters 1 düz lastik oruyosun sonra düz örguye geciyosun cok basit yaklasik 1 karis olunca kol kesimi icin 3-2-1-1 kesiyosun 3 parmak kalinliginda daha orup bitiriyosun .
istedigin ön taraftan ilik acarsin 4 tane
bu kadar basite indirebildim :))
ilk gebeliğimde ben bakılmasını istedim ama hamileyken bakılmıyor demişti doktorum sonrasında düşük oldu zaten ama ben çok fazla üstünde durdum içime doğdu sanki sonra doktorum beni selçuk üniversitesi tıp fakültesine yönlendirdi. Hatta madem yaptıracan bütün testlerin tam olsun bir daha aynı sıkıntıyı yaşama dedi ve pek çok test yaptırdı ama bende sadece kan pıhtılaşması homozigot çıktı. Sonra kalp damar doktoruna gönderdi hamile olduğumu öğrenince o da ilacın dozu için bir test falan yaptı Canım. Sende de mi var yoksa pıhtılaşma sorunuCanım inşallah saglicakla alirsin kucagina. Senin nasil fark edildi pihtilasma durumu? Nerde nasip bi test yaptirdin? Gebeyken bakilabiliyo mu?
kiyamam yaaaaE
evet canım ben 5.haftaym bliyorm doktor 4 dediRabbim tez vakitte sana ve senin gbi keseyi görmeyi bekleywn tüm melek annelere göstersin insallah aglıyorm mutluluktan