- 18 Aralık 2014
- 530
- 549
- 83
kızlar geldim doktordan boş gebelik gibi kesenin içinde nokta bile yok doktor olması lazımdı gibilerinden bişiler söyledineyse umutsuz olduğunu ben anladımda zaten neyse öğlen 13:30 a detaylı ultrason için randevu verdi o makinadan bakıcak o zaman net söylicek radyolojiden çıkıncada yazaruım ama benimde umudum yokkkk zaten yazmıştım içimde bi korku var die
Günaydın arkadaşlarım inşallah iyiSinizdir. Benim hala kanamam başlamadı leke de yok ne zaman gelir acaba? içimde kaldık ca bebeğim daha çok yanıyorum ... allahım yardım etsin üzüntüye önceki gece çenem kitlendi hala açamıyorum agzimi tam olarak.yemek yiyemedim o kara geceden beri... dualarinizi eksik etmeyin ...
Günaydın canım. Ben biraz abartı olsa da pozitif bakmaktan yanayım .Bebek istiyorsun ve kimyasal da olsa gebe kalabildin bunu atlatıp bikaç ay içinde tekrar bir bebek sahibi olabilirsin.Olmadığı olmayacağı anlamına gelmiyor. Lütfen bir nefes al ve de ki 'ya uğraşıpta bebek sahibi olamasaydım'.Bu acı günler geçicek ve sen yine anne olmak için biraz daha tedbirli olsa da kendini toplamak zorundasın. Lütfen gülmekten vazgeçme sakinleş , o vakit çenen de acılır vücut stres altında iken olacak olanı erteliyor olabilirssin .Tamam seni anlamayabilirizz ama bazen daha kötüsünü düşünmek bazı acı şeylerle başetmek için gerekli. Umarı seni üzmemeişimdir.!Günaydın arkadaşlarım inşallah iyiSinizdir. Benim hala kanamam başlamadı leke de yok ne zaman gelir acaba? içimde kaldık ca bebeğim daha çok yanıyorum ... allahım yardım etsin üzüntüye önceki gece çenem kitlendi hala açamıyorum agzimi tam olarak.yemek yiyemedim o kara geceden beri... dualarinizi eksik etmeyin ...
Ben de aynısını gün içinde yaşadım. Elim ayağıma dolaştı, oturduğum yerden kalkamadım. Bu benim 3. Gebeliğim. Öncekilerde böyle birşey yaşamamıştım. Çok endişelerim var ama şeytanın vesveselerine kulak tıkamaya, Allah'a sığınmaya çalışıyorum hep. Bu arada benim tahmini doğum tarihim de seninkinden 1 gün sonra. Sen hamile olduğunu kanda mı öğrendin idrarda mı? Keseyi görmeye ne zaman gideceksin? Doktor beni 4+6 da çağırdı ama o zaman görür mü bilmiyorum....Gece bir panik sancıyla uyandım hatta kıvrandım bir ara sonra yine uyuyakaldım az önce yine aynı şey oldu namazın Üzerinde doğrulamadım. Yatağa yattım azcık ovdum meğersem gaz mış
  allahım nasıl korktum inanmaz sınız
Canım Rabbim sabrını ve mükafatını bol versin. Gebeliğin ilerleyen aylarında bebeğini kaybetsen çok çok daha zor olacaktı. İnşllah Allah hemen yerine yenisini versin. Bu kaybettiğin bebeğin de cennete sensiz girmeyecek biliyorsun değil mi?Günaydın arkadaşlarım inşallah iyiSinizdir. Benim hala kanamam başlamadı leke de yok ne zaman gelir acaba? içimde kaldık ca bebeğim daha çok yanıyorum ... allahım yardım etsin üzüntüye önceki gece çenem kitlendi hala açamıyorum agzimi tam olarak.yemek yiyemedim o kara geceden beri... dualarinizi eksik etmeyin ...
Çok üzüldümkızlar geldim doktordan boş gebelik gibi kesenin içinde nokta bile yok doktor olması lazımdı gibilerinden bişiler söyledineyse umutsuz olduğunu ben anladımda zaten neyse öğlen 13:30 a detaylı ultrason için randevu verdi o makinadan bakıcak o zaman net söylicek radyolojiden çıkıncada yazaruım ama benimde umudum yokkkk zaten yazmıştım içimde bi korku var die
Sağol canım dualarim sizinle o minicik bebekler yaşasın allah onlara can kan versin sağlıkla gelsinler insallahgünaydın canım.. çok zor yaşadıkların ve seni okuduğumdan beri benimde içimde bir korku oluştu. bende artık keseyi görene kadar rahat edemicem. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin canım. çok çabuk hamile kalırsın inş. en azından hamiş kalabiliyorsun..
Şuan okadar Üzgünüm ki söylediklerin Üzmez canım Zaten aynı şeyleri düşünerek ayakta kalıyorum. Eşimin gözlerimin önünde hüngür hüngür aglamasindan sonra önünde bi damla gözyaşı dokmedim.içimdeki acı buna sebep oldu sanırım. Biryandan onu motive ediyorum ama çok istemistik. yinede iyiyim .daha iyiyim .daha da iyi olacağım insallahGünaydın canım. Ben biraz abartı olsa da pozitif bakmaktan yanayım .Bebek istiyorsun ve kimyasal da olsa gebe kalabildin bunu atlatıp bikaç ay içinde tekrar bir bebek sahibi olabilirsin.Olmadığı olmayacağı anlamına gelmiyor. Lütfen bir nefes al ve de ki 'ya uğraşıpta bebek sahibi olamasaydım'.Bu acı günler geçicek ve sen yine anne olmak için biraz daha tedbirli olsa da kendini toplamak zorundasın. Lütfen gülmekten vazgeçme sakinleş , o vakit çenen de acılır vücut stres altında iken olacak olanı erteliyor olabilirssin .Tamam seni anlamayabilirizz ama bazen daha kötüsünü düşünmek bazı acı şeylerle başetmek için gerekli. Umarı seni üzmemeişimdir.!
canım doktor dedi geç oluşmuştur belki ama ben gördüm o umutsuzluğpu bi kereInşallah küçük olduğu için gorunmemistir canım. Inşallah buyuyordur içinde bebeğin. Rabbim yardımcın olsun..
inşallah canım. Umarım bir an önce herşey yoluna girer .Bakalım ben de korkuyorum bizde çok istedik eminim ki eğer düşük olur sa benim de eşim yıkılır .Ama çevrem de 15 yıldır uğraşıp yapamayan tüm imkanlarını sıfıra indiren bir kaç çift var .Ben ne olursa olsun Rabbime şükredicem .Hiç bi zaman yıkılma tekrar geçmiş olsun.Şuan okadar Üzgünüm ki söylediklerin Üzmez canım Zaten aynı şeyleri düşünerek ayakta kalıyorum. Eşimin gözlerimin önünde hüngür hüngür aglamasindan sonra önünde bi damla gözyaşı dokmedim.içimdeki acı buna sebep oldu sanırım. Biryandan onu motive ediyorum ama çok istemistik. yinede iyiyim .daha iyiyim .daha da iyi olacağım insallah
beta testlerin kaç çıkmıştı? kaç haftalıkta göründü canım. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.canım doktor dedi geç oluşmuştur belki ama ben gördüm o umutsuzluğpu bi kere
bomboş balon gibi kese şeffaf içinde nokta bilene yokkk en azından nokta gibi bişi görünürdü
seninkidemi öyle çıkmıştı ultrasondan sonra tahlil mahlil vermedi betaya bakmak için benmde işyerine gelince dank etti sonra işyerinin yanında b,i hastahane var orayı aradım gebelik testine muayenesizsadece 100 dedi yuh yine kendi doktorumu beklerim dedim içimden bakalım öğlen bibuçukta ne çıkacakl
ay canım hadi inş tam tersi bişi olur. çok küçük diye görünmemiştir inş.
Ben de aynısını gün içinde yaşadım. Elim ayağıma dolaştı, oturduğum yerden kalkamadım. Bu benim 3. Gebeliğim. Öncekilerde böyle birşey yaşamamıştım. Çok endişelerim var ama şeytanın vesveselerine kulak tıkamaya, Allah'a sığınmaya çalışıyorum hep. Bu arada benim tahmini doğum tarihim de seninkinden 1 gün sonra. Sen hamile olduğunu kanda mı öğrendin idrarda mı? Keseyi görmeye ne zaman gideceksin? Doktor beni 4+6 da çağırdı ama o zaman görür mü bilmiyorum....
Canım Rabbim sabrını ve mükafatını bol versin. Gebeliğin ilerleyen aylarında bebeğini kaybetsen çok çok daha zor olacaktı. İnşllah Allah hemen yerine yenisini versin. Bu kaybettiğin bebeğin de cennete sensiz girmeyecek biliyorsun değil mi?
Çok üzüldümama daha erken değil mi? İnşallah detaylıda görünür bebeğin. Cumanın hürmetine Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah.
beta testlerin kaç çıkmıştı? kaç haftalıkta göründü canım. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
UMARIM küçük olduğu için görünmemiştirbiranevvel saat 13:30 olsa
Bence normal benım 4. gün gecıktıgınde 960 dı .2 günde 2 katı diye araştırdım ama.Kızlar dünkü kan değeri sonucumu aldım. 1901 çıkmış en son geçen hafta cuma günü 124.12 idi. sizce normal bir artış mı?
Kızlar dünkü kan değeri sonucumu aldım. 1901 çıkmış en son geçen hafta cuma günü 124.12 idi. sizce normal bir artış mı?
Canim ben keseyi göremedim ki daha küçük diye bekliyordum doktora gitmek için ptsi planlıyordum kaldı öyle. . Doktor ultrasonla baktı ufak bi kanama var dedi ama üstten diye görmem varsa bile dedi. Zaten değer düşüyor diye Alttan da bakmadı 1 hafta sonra gel dedi istecanım doktor dedi geç oluşmuştur belki ama ben gördüm o umutsuzluğpu bi kere
bomboş balon gibi kese şeffaf içinde nokta bilene yokkk en azından nokta gibi bişi görünürdü
seninkidemi öyle çıkmıştı ultrasondan sonra tahlil mahlil vermedi betaya bakmak için benmde işyerine gelince dank etti sonra işyerinin yanında b,i hastahane var orayı aradım gebelik testine muayenesizsadece 100 dedi yuh yine kendi doktorumu beklerim dedim içimden bakalım öğlen bibuçukta ne çıkacakl
inşallahhUMARIM küçük olduğu için görünmemiştiriyi düşün iyi olsn canım..
biranevvel saat 13:30 olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?