2015 Ekim Anneleri

arkadaslar gunaydin vallahi korkmaya basladim artik allahim yavrularimizi bizlere bagislasin insallah
Amin. Allah'ın izniyle birley olmayacak bebişlerimize, böyl edua edelim, iyi düşünelim canım. Dün burda bir tıp merkezine gittim, kese görünmedi hala, bana düşük tehliken olabilir dedi ( daha önce kimyasal yaşadığımda gititğim doktor). Bir sürü kan tahlili yaptı, pazartesi alacağım sonucumu inşallah birşey çıkmaz.

bende oldu merak etme araştırdım da o biraz odaklanmayla alakalıymış saçma gelse de... çörek otu ve yeşil çay içmemeye özen gösterelim arkadaşlar:)

bende aynen cumartrsi hamileligimi ogrendim pazartesi ikiye katlayinca doktorum direk ultrasona gel dedi insallah sknti yoktur

bende oldu merak etme araştırdım da o biraz odaklanmayla alakalıymış saçma gelse de... çörek otu ve yeşil çay içmemeye özen gösterelim arkadaşlar:)
Tamam, her dakika tuvalete gidesim geliyor deliricem artık:)

insalah canim daha erken zaten kese icin sen skma canini stres yapma sakin .
baska bi doktora gitsen??

bende aynen cumartrsi hamileligimi ogrendim pazartesi ikiye katlayinca doktorum direk ultrasona gel dedi insallah sknti yoktur
Ben de pazartesi görüneceğim tahlilleri göstereceğim, ultrason için bana 23 şubatta gel dedi, ancak o zaman görünür dedi

insalah canim daha erken zaten kese icin sen skma canini stres yapma sakin .
baska bi doktora gitsen??
Şuan iki doktorum var, bir tanesi medicalpark hastanesinde ama acilde duruyor takibi bırakmış, o doktoru istiyordum, biri de hemen iş yerimin karşısında tıp merkezinde, doktor bey artık tanıyor beni, herşeyi biliyor ve kötü birşey hissettiğimde hemen oraya gidiyorum, ama bebeğin kalp atışlarını duyduğum zaman medicalparkta bir doktora başlayacağım:)

anladim canim ama bence medicalparktan bi doktor arastirip onunla direk basla istersen 23 subatta bebek 3 aylik olur nerdeyse o neymis oyle

hangi şehirdesin?

yuuuuuuuuuhhhh
ya sen o doktora devam etmekte ciddimsiin :)
Tıup merkezindeki doktora tahlilleri göstereceğim sadece, birdaha da gitmeyeceğim canım, acildeki doktorada pazartesi gideceğim 10 gün dolkmaıdğı için ücret alınmıyor ya kese görünür mü görünmez mi diye merak ettiğim için, aslında ikisinide bırakacağım

Ben de pazartesi görüneceğim tahlilleri göstereceğim, ultrason için bana 23 şubatta gel dedi, ancak o zaman görünür dedi
Hem keseyi hem kalp atışını görmek için o zaman çağırmıştır. Ben de pzt kan tahliline gittim. Bir daha ne zaman geleyim dedim. 15 gün sonra dedi dr. İki günde bir betA hcg ye gel demedi

ben de medicalparka başlıcam ama sağlık ocagında aile hekimime gebe takibe de yazıldım vitamın folık asıt ılaclarımı ordan aldım .genel testlerde arayıp haber verıyolar :) özel hastaneye gıdıcem ama ordada lıstede olmak ıstedım her ay vıtamınlerı verıyolar kan testı yapıolar:) bence alternatıf olarak sızde hem devlet hem ozel tercıh edın:)

Hem keseyi hem kalp atışını görmek için o zaman çağırmıştır. Ben de pzt kan tahliline gittim. Bir daha ne zaman geleyim dedim. 15 gün sonra dedi dr. İki günde bir betA hcg ye gel demedi
bana da kımse demedı onu kafam karıstı baktırsak mı acaba hem erken teshıs kurtarıcı olur mu acaba? bilemedim ki

Kızlar benim gündüz çok problemim yok yani gündüz çalıştığım için iş yerinde anlamıyorum herhalde wc durumumu ama geceleri fena 2-3 kere kalkmaya başladım.

ben bi keseyi göriyimde sonra kayit olurum aile hekimligine dedim haftaya insallah

Ben de sağlık ocağına başvurdum gebelik takibi için, şimdi benden bebeğin ultrason fotoğraflarını istiyorlar, ancak nasıl bir yerki, laboratuvarları kapanmış, anlaşmaları bitmiş, ne şanssızım ya o yüzden ord atahlil yaptıramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…