2015 Ekim Anneleri

Merhaba hanimlar, bende Ekim annesi oluyorum insallah, ilk bebegimiz.
Ögreneli 2 gün oldu fakat hala doktora gidemedim. Icimde bin bir soru, süphe, korku..
Doktora gidip kesinligini ögrenmeden de bu endiseler gecmiyecek sanirim...

Merhaba hanimlar, bende Ekim annesi oluyorum insallah, ilk bebegimiz.
Ögreneli 2 gün oldu fakat hala doktora gidemedim. Icimde bin bir soru, süphe, korku..
Doktora gidip kesinligini ögrenmeden de bu endiseler gecmiyecek sanirim...
aramıza hoşgeldin :) hayırlı olsun şimdiden merak etme doktordan cıkınca da hıc bı soru işaretin geçmicek benim de ilk ve ben de dun öğrendim doktora da gittim sağlık ocağına 13 şubatta randevu daha 12 saati bitiremedim zaman akmıyo:) kendini yanlız hissetme:)

Tesekkür ederim hosbuldum :)

Ben yurt disindayim, keske burda da saglik ocaklari sistemi olsa cok iyi olurdu, hemen damlardim :)

Icim icimi yiyor, kimseyede söylemiyorum, acaba kese bos mu, saglikli mi?

Insallah Rabbim saglikli bir sekilde nasib eder cümlemize .

ne ara gidebileceksin peki? bu arada iyi düşün iyi olsun :)

Bir hafta sonra, o zamana kadar napicam bilmiyorum, off insanin kendi memleketi gibisi yok valla, bu gurbet ellerde hersey zor

Bir hafta sonra, o zamana kadar napicam bilmiyorum, off insanin kendi memleketi gibisi yok valla, bu gurbet ellerde hersey zor
:) onları düşünme hayal kur kendine vakit ayır belki de son en rahat ama en boş günlerimiz :) daha mükemmel günlerimiz olacak ama bu günleri de iyi değerlendirmek gerek açıkcası :)))

:) onları düşünme hayal kur kendine vakit ayır belki de son en rahat ama en boş günlerimiz :) daha mükemmel günlerimiz olacak ama bu günleri de iyi değerlendirmek gerek açıkcası :)))

Cok pozitifsin, tebrik ediyorum seni, aynen dedigin gibi yapicam insallah :) iyi düsün iyi olsun

Cok pozitifsin, tebrik ediyorum seni, aynen dedigin gibi yapicam insallah :) iyi düsün iyi olsun
varoluşumuzun en değerli anlarını yaşıyoruz :) olumsuz düşünür bu anları sıkıntıya dönüştürürsek biraz haksızlık olmaz mı sence :) tadını çıkar :)

Gece bir panik sancıyla uyandım hatta kıvrandım bir ara sonra yine uyuyakaldım az önce yine aynı şey oldu namazın Üzerinde doğrulamadım. Yatağa yattım azcık ovdum meğersem gaz mış
  allahım nasıl korktum inanmaz sınız

Günaydın arkadaşlarım inşallah iyiSinizdir. Benim hala kanamam başlamadı leke de yok ne zaman gelir acaba? içimde kaldık ca bebeğim daha çok yanıyorum ... allahım yardım etsin üzüntüye önceki gece çenem kitlendi hala açamıyorum agzimi tam olarak.yemek yiyemedim o kara geceden beri... dualarinizi eksik etmeyin ...

kızlar geldim doktordan boş gebelik gibi kesenin içinde nokta bile yok doktor olması lazımdı gibilerinden bişiler söyledineyse umutsuz olduğunu ben anladımda zaten neyse öğlen 13:30 a detaylı ultrason için randevu verdi o makinadan bakıcak o zaman net söylicek radyolojiden çıkıncada yazaruım ama benimde umudum yokkkk zaten yazmıştım içimde bi korku var die

Allah allah ne oluyor bu topiğe böyle teker teker olumsuz haberler gelmeye başladı. Çok üzüldüm herbiriniz için ayrı ayrı. Canım olması mı gerekiyormuş noktada olsa. Bazılarının geç görünmüyor mu? Ne diceğimi bilemiyorum çok üzüldüm.

Inşallah küçük olduğu için gorunmemistir canım. Inşallah buyuyordur içinde bebeğin. Rabbim yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…