- 5 Şubat 2015
- 712
- 963
- 78
aramıza hoşgeldin :) hayırlı olsun şimdiden merak etme doktordan cıkınca da hıc bı soru işaretin geçmicek benim de ilk ve ben de dun öğrendim doktora da gittim sağlık ocağına 13 şubatta randevu daha 12 saati bitiremedim zaman akmıyo:) kendini yanlız hissetme:)Merhaba hanimlar, bende Ekim annesi oluyorum insallah, ilk bebegimiz.
Ögreneli 2 gün oldu fakat hala doktora gidemedim. Icimde bin bir soru, süphe, korku..
Doktora gidip kesinligini ögrenmeden de bu endiseler gecmiyecek sanirim...
profilinde kişisel bilgilerine tahmini doğum tarihini yazıcan:)Bir de bu asagida imzanizda cikan bebegin takip haftasini koymaya calisiyorum, bir türlü olmuyor ya
aramıza hoşgeldin :) hayırlı olsun şimdiden merak etme doktordan cıkınca da hıc bı soru işaretin geçmicek benim de ilk ve ben de dun öğrendim doktora da gittim sağlık ocağına 13 şubatta randevu daha 12 saati bitiremedim zaman akmıyo:) kendini yanlız hissetme:)
profilinde kişisel bilgilerine tahmini doğum tarihini yazıcan:)
ne ara gidebileceksin peki? bu arada iyi düşün iyi olsun :)Tesekkür ederim hosbuldum :)
Ben yurt disindayim, keske burda da saglik ocaklari sistemi olsa cok iyi olurdu, hemen damlardim :)
Icim icimi yiyor, kimseyede söylemiyorum, acaba kese bos mu, saglikli mi?
Insallah Rabbim saglikli bir sekilde nasib eder cümlemize .
30 a bastım hamile kaldım :)gökçen adım senin?aynen boyle ara ara az az geliyo sanki hih diyorum tamam geldi ama gelmiyo aman gelmesin :)
bu arada kac yasindasin adin ne tanisalim :)
:) onları düşünme hayal kur kendine vakit ayır belki de son en rahat ama en boş günlerimiz :) daha mükemmel günlerimiz olacak ama bu günleri de iyi değerlendirmek gerek açıkcası :)))Bir hafta sonra, o zamana kadar napicam bilmiyorum, off insanin kendi memleketi gibisi yok valla, bu gurbet ellerde hersey zor
:) onları düşünme hayal kur kendine vakit ayır belki de son en rahat ama en boş günlerimiz :) daha mükemmel günlerimiz olacak ama bu günleri de iyi değerlendirmek gerek açıkcası :)))
varoluşumuzun en değerli anlarını yaşıyoruz :) olumsuz düşünür bu anları sıkıntıya dönüştürürsek biraz haksızlık olmaz mı sence :) tadını çıkar :)Cok pozitifsin, tebrik ediyorum seni, aynen dedigin gibi yapicam insallah :) iyi düsün iyi olsun
5 haftalik olduk tamne kadarlik hamilesin??
bende eksi herseye aseriyorum
Kanamam arttı acile gittim değerim 5 e düşmüş büyük ihtimal kimyasal gebelikti hayırlısı olsun hepinize çok teşekkür ederim
Allah allah ne oluyor bu topiğe böyle teker teker olumsuz haberler gelmeye başladı. Çok üzüldüm herbiriniz için ayrı ayrı. Canım olması mı gerekiyormuş noktada olsa. Bazılarının geç görünmüyor mu? Ne diceğimi bilemiyorum çok üzüldüm.kızlar geldim doktordan boş gebelik gibi kesenin içinde nokta bile yok doktor olması lazımdı gibilerinden bişiler söyledineyse umutsuz olduğunu ben anladımda zaten neyse öğlen 13:30 a detaylı ultrason için randevu verdi o makinadan bakıcak o zaman net söylicek radyolojiden çıkıncada yazaruım ama benimde umudum yokkkk zaten yazmıştım içimde bi korku var die
Inşallah küçük olduğu için gorunmemistir canım. Inşallah buyuyordur içinde bebeğin. Rabbim yardımcın olsun..kızlar geldim doktordan boş gebelik gibi kesenin içinde nokta bile yok doktor olması lazımdı gibilerinden bişiler söyledineyse umutsuz olduğunu ben anladımda zaten neyse öğlen 13:30 a detaylı ultrason için randevu verdi o makinadan bakıcak o zaman net söylicek radyolojiden çıkıncada yazaruım ama benimde umudum yokkkk zaten yazmıştım içimde bi korku var die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?