• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba bende de haberler pek iyi değil dün kahverengi sümüğümsü bi leke geldi benden hemen doktora koştum kesede bozulma yok gayet düzgün ama düşük riskin var dedi.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum.iğne verdi 5 tane doktor.bugün de çok az çamaşırıma bile geçmiycek kadar gelmiş nokta kadar.gitmesin bebeğim çok korkuyorum

Canım gayet güzel zaten az katlanması sorun bildiğim kadarıyla seninde benim gibi fazlasıyla katlanmış.

Evet canım ins kesesi görürüm haftaya yaa. Rahat edemiyorum böyle. Hepimiz inş sağlıkla devam ederiz. Sen ne zaman gidiyordun canım kese için?

Kızlar merhaba bende de haberler pek iyi değil dün kahverengi sümüğümsü bi leke geldi benden hemen doktora koştum kesede bozulma yok gayet düzgün ama düşük riskin var dedi.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum.iğne verdi 5 tane doktor.bugün de çok az çamaşırıma bile geçmiycek kadar gelmiş nokta kadar.gitmesin bebeğim çok korkuyorum

Canım mutlaka proluton iğne yazdır doktoruna her düşük riski taşıyan bebek sağlıksız bebek demek değildir.

Ben yardımcı olabilmek için dikkatli okumadan hemen yazmışım canım kusura bakma muhtemelen doktorun proluton iğne yazdı sana. Merak etme arkadaşımında başına geldi iğnelerini dediği aralıklarla düzenli vurdur hiç bir şey olmucak bebeğine allahın izniyle.

Ben yardımcı olabilmek için dikkatli okumadan hemen yazmışım canım kusura bakma muhtemelen doktorun proluton iğne yazdı sana. Merak etme arkadaşımında başına geldi iğnelerini dediği aralıklarla düzenli vurdur hiç bir şey olmucak bebeğine allahın izniyle.
Çok sağol Canım purluton 1 tane verdi dün yaptırdım 5 tane de prognex galia ondan verdi akıntım yok şu an ama korkusu yetti.bi an önce kalbini duysam ve hiç bişey olmasa.

Çok sağol Canım purluton 1 tane verdi dün yaptırdım 5 tane de prognex galia ondan verdi akıntım yok şu an ama korkusu yetti.bi an önce kalbini duysam ve hiç bişey olmasa.
Canim geçmiş olsun korkma maya çalış stres yapma dinlen mutlaka uzan.bir şey sormak istiyorum kesen üstten ultrasonda mı göründü alttan mi ?

Canım proluton çok güçlü bir progestan arkadaşıma da aynısı oldu çok şükür ki atlattı sende atlatıcaksın inşallah. Dinlen ve stres yapmamaya çalış canım.

burada yazılanları okuyunca korkmaya başladım Allah herkesin bebeğini korusun

Beta hcg'leri 2 günde bir kontrol ettirmeyi (belli bir seviyeye kadar) ve zamanında ultrasona girmeyi ihmal etmeyelim bence.

Bende endişelendim şimdi. 13üne almıştım testi acaba daha mı erken gitsem ya da tekrar hormon testı mı yaptırsam bilemedim.Zaten kasık ağrılarım çok fazla ssizce ne yapmalıyım?

arkadaslar gunaydin vallahi korkmaya basladim artik allahim yavrularimizi bizlere bagislasin insallah

Ben pazartesiden beri kan testi yapptırmadım, inşallah değerim düşmemiştir. Hepimizin korkusu bu sanırım. Yalnız bende bir şey oluyor sizde de oluyor mu, çok afedersiniz ama makatım kaşınıyor sanki kurt var gibi size de oldu mu böyle birşey?

Back